Emziren anneler gelin beraber kilo verelim 😊

Spor olarak zumba yapiyorum baska bisey yapamaliyorm . benim bebeler yaptirmiyo ,kucagimda yapiyorum onu bile . yuruyuse cikayim diyorm cocuklara bakan yok
Zumba ise yarar bence ya, mekik de çekebilirsin, ben mekik çekerek baya incelmistim bi ara

Bu arada afiyet bal şeker olsun ,kilo olmasin insallah benim normalde de tatli ile aram yok ,benim sorunum aksam yemeleri bos kaldikca yemek yemek istiyorm ve yiyodum . simdilik aksam yemelerini birakmaya calisiyorm insallh basaracm
Aminnnabur cubur mu yiyorsun cnm

Kıyamam ne kadar oldu doğum yapalı
Dun dogum gunuydu tam bir yasinda sukur bende bide adet sikintisi var canim 6 ay oldm simdide iki aya bir falan oluyrm . oda sislik birkaiyo ama bu sefer inaniyorm gobegm baya kuculdu . hamile misin diye soranlar bir haftada degsisimi fark ettiler valla emzirmesem daha kolay veririm ama emzirince bebegimi oncelik aliyorm . esimde diyoiki gunluk dunya bosver ben sorun etmiyorm seni her halinle begeniyrm diye ama ben hoslanmiyorm

Ben yarından itibaren karatayi denicem cnm hem onda doyana kadar yiyorsun hemde daha sağlıklı diye düşünüyorum ekmek zaten süt yapmıyor ekmwksizde devam edebiliriz ama herseyi yiyerek
Karatay diyeti bilmiyrm ama bende ekmek yemeyi dusunmuyorm fazla . diger yemeklerde biraz arttirma yapacam yoksa bebek ac kalacak

Maşallah kocaman olmuş benim paşa 4. Ayını bitirdi adet olmayinca oda sıkıntı yapıyor ya benimde su sıra göbeğim cok şiş ya olcak gibi ağrılarım oluyor ama gelen giden yok kendini beğenmen önemli elbet ama en önemlisi bebeğin ya yavaşça verirsin

Ekmegi nerdeyse komple biraktm sayilir . kahvaltilik biseyler yiyorum sabh 9,10 gibi . sonra su ile devam ediyorm . ikindi 4,5 gibi yemek yiyorm kucuk porsiyon . suile devam baska bisey yemiyorm . arada erik falan bi kac tane .
Ara öğünde yapmamız gerekiyor bizimde bu aralar bnde boşladım iyice

Allahim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

Evet sukur goz acip kapayincaya kadar buyuyolar . darisi sana .bebegim oncelik tabi . onun icin gevsetiyrm biraz

Ay inş büyüdükçe kolaylaşıyor mu bari biraz, benim oğlumun gece uykusu yok ya zorlanıyorum baya
Benim bebeler dogustan uykusuz buyukte uyumazdi buda uyumuyo ne gece ne gunduz . bazen cildiriyorm ama elden bisey gelmiyo . buyudukce duzeliyo sabir . buyuk 4 yasinda iki yildir uykusu duzeldi sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…