MeselaSağlıklı şeyler yesek zaten süt olurda biz abur cubur ekmek yiyoruz sıkıntı orda bnce
Benimkilerde hiç uyumuyor eskiler ne güzelmiş karnı doyan uyurmus annem ler söyleniyor sen bu çocuklara ne yapıyorsun diyeBenim bebeler dogustan uykusuz buyukte uyumazdi buda uyumuyo ne gece ne gunduz . bazen cildiriyorm ama elden bisey gelmiyo . buyudukce duzeliyo sabir . buyuk 4 yasinda iki yildir uykusu duzeldi sukur
Benimde öyle 3. Deneyisim bu ama bebeğim inanılmaz ağlıyor birakcam yada 3 öğün yemye baslicamBen ne zaman biraz az yesem abur cubur(tatlı şeyler) yada tatlı az yesem azalıyor hemen sütüm, hamilelikte böyle iştahım yoktu ya, inanılmaz yiyesim geliyor, sizi takip ediyorum ama yapamıyorum malesef, 12 kilo aldım 10u gitti ama fazla kilom da vardi
Bende öyle yapicam galiba bebeğin hiç uyumuyor 3-4 gündür geceleri çok kötü geçiyorBd
Bende yedim bugun saat 9 da hemdeyemek yerken baya az yiyerek doymaya baslamisim sanirim vucudum alisti . insallah bundan sonra 3 ogun yapcam son ogunu aksam en gec 8 de yaparm .
Yaa sütün mu azaldı cnmBenimde öyle 3. Deneyisim bu ama bebeğim inanılmaz ağlıyor birakcam yada 3 öğün yemye baslicam
Diyetisyen e git istersen canım o saba uygun liste veriyor zatenBen diyeti bıraktım gibi bisey zaten çok huzursuz oldu kuzum
Ben dun uc ogun yaptim sukur bu gece benim kiz rahat uyuduBende öyle yapicam galiba bebeğin hiç uyumuyor 3-4 gündür geceleri çok kötü geçiyor
Bugun tarti gunu mu . kac gunde bir tartilcaz canim ben onu kacirdim sanirim . tartilaym bakalim bende . siz ac mi ,tokmu tartiliyosunuz ?Günaydın güzel anneler bugün tartı kontrol günümüz tartıldınız mı bakalım
Cuma 76.1
Pazartesi 75.9 bnmki
Bu sadece kontrol amaçlı canım cuma normal tartı günümüz.Bugun tarti gunu mu . kac gunde bir tartilcaz canim ben onu kacirdim sanirim . tartilaym bakalim bende . siz ac mi ,tokmu tartiliyosunuz ?
Aç şekilde tartılıyoruzBugun tarti gunu mu . kac gunde bir tartilcaz canim ben onu kacirdim sanirim . tartilaym bakalim bende . siz ac mi ,tokmu tartiliyosunuz ?
Benim oğlum 4 aylik daha cnm ya ek gıdaya geçelim yemeye başlasin, ancak sonra başlayabilirim, şimdi sizi takip ederimMerhaba güzel anneler emzirirken diyet yapmak gerçekten zorluyor bizi ama şunu da unutmayalım emzirdiğimiz için daha kolay kilo veririz. Diyet yapmak aç kalmak değil bu düşünceyi öncelikle kafamızdan atalım çünkü emzirdiğimiz için bebeklerimizde aç kalmasın günde 3 ana 3 ara öğün yapmaya dikkat edelim. Suyu en az 3 lt su içelim. Ara öğünlerde Türk kahvesi,hindiba kahve, fındık ,ceviz,badem,hurma ,incir ,kayısı gibi şeyler tüketebilirsiniz.ekmek olarak sadece tam buğday ekmeği tüketelim. Arada bir yere falan gideriz birşeyler yiyebiliriz ama kontrollü şekilde olsun. Birde diyeti bnm yazdığım şekilde deneyelim olmazsa bırakırsınız diyeti olur mu
I LoVe You burcusami hytadair
Çok güzel bi eksi canımTok tartildim bu seferlik boyle olsun.
Gecenki ; 65.5
Guncel:63.8
3 ana ogun 3 ara ogun devam adecem bende . porsiyon küçülterek
Masallah vallahi bende 78 5 olmusum kahvaltımı da yaptım 4 adet 2 siyah 2 yesil zeytin iki lokma tahin pekmez 2 lokma reçel yarım domates yarım salatalik yarım yumurtaÇok güzel bi eksi canım
Ekmek yemedin mi canım bak az yemişsin senMasallah vallahi bende 78 5 olmusum kahvaltımı da yaptım 4 adet 2 siyah 2 yesil zeytin iki lokma tahin pekmez 2 lokma reçel yarım domates yarım salatalik yarım yumurta
Evet yedim ama ikişer lokma şimdi de misafirliğe gelmiştim bir dilim kek yedimEkmek yemedin mi canım bak az yemişsin sen
Bende 77.25 idim cuma günü bugün 77.05Günaydın güzel anneler bugün tartı kontrol günümüz tartıldınız mı bakalım
Cuma 76.1
Pazartesi 75.9 bnmki