Emziren anneler gelin beraber kilo verelim 😊

Benim minnoş çok huzursuz ne yediğinden anladım ne de 8ctigimden kucağımda ziplatiyorum şimdi zor uyudu benimde sporum bu oldu galiba
Allah kolaylik versin canim . benim kizinda bir yas asisi oldu bugun cok agliyo . uyuyunca halim kalirsa yapcam sporu insallah yoksa yaptirmiyo cok agliyo

Kızlar şekersiz çay la bir avuç sarı leblebi ile bir kaç tane kabak çekirdeği yedim bugün sanki biraz fala kaçırdım

Günaydın kızlar kahvaltımı yaptım ekmeğin üç kısmına yarım yumurta koydum 5 adet zeytin yarım salatalik iki catalda çilek reçeli yedim iki bardak da şu içtim spor yapamadım ama sabah saat 5 e kadar mutfak temizledim raflar komple buz dolabı dip köşe allahin verdiğine şükür simdi biraz uyuyacağım çünkü şu saat oldu hala uyuyamadım sizler neler yaptınız

Gunaydin eline saglik canim . bende sabah iki bardak su ictim . 1 saat sonra kahvalti ettim . iki zeytin . iki lokma simit . 3 krep . kasar ,yumrta falan ama hep bi kac lokma olarak spor aksam insallh

İyi akşamlar kızlar bakın ben ne buldum bayagida ilgimi çekti diyebilirim

15 GÜNDE 10 KİLO VERDİREN KİMYON KÜRÜ​

Yağ yakan ve zayıflatan kimyon kürünü evde çok kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Kimyon kürünü 15 gün boyunca aralıksız tüketmeniz gerekiyor. 15 gün geçtikten sonra ara verip vücudunuzu dinlendirin. Yaklaşık 2 hafta ara verdikten sonra tekrar kimyon kürünü uygulayabilirsiniz.
Kimyon kürü için;
  • 1 bardağın içerisine yemek kaşığı kimyon tohumu koyun. Ardından üzerine su ekleyin.
  • Kimyonlu suyu geceden hazırlayın ve sabaha kadar bekletin.
  • Sabah uyanır uyanmaz direk bu hazırladığınız karışımı süzüp için.

Hiç birsey kuzularimizdan önemli değil isterse bir ömür kalsın kilolar onlar iyi olsunlar bende aynı senin gibi saldım gitti valla ama hareket etmeyi cogalttim
Direk almışım bile geri yarım kilo gerçekten çok üzülüyorum halime daha bu yaşımda 80 kilo çok fazla kendimden iğreniyorum eşimin yanına yakıştırmiyorum kendimi koca karı gibi gözüküyorum bide sezeryan oldum göbek desen zaten hiç bir kıyafetim olmuyor mutlu değilim ...

Üzülme diyet yapamiyorsan da ufaktan spor yap ben inancımı kaybetmedim sende etme yavaş yavasta olsa başarıcaz benim eşim 1.80 ben 1.50 düşün yani 81 kilo ile başladım yarım dünya gibiyim ama ümidimi hiç kaybetmedim onlar yapamazsın dedikçe iş inada bindi evet diyet yapamıyorum emzirdigim için bozdum zaten ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum hareketimi arttırdım cocuklarla oyun oynuyorum müzik açıp onlarında hoşuna gidiyo tek ben yapınca sıkılıyorlar onlarda dahil ettim birini kucağımda bininde elini tutup halay çekiyorum Bi yarım saat

Durmuyor ki bbeegim de doğduğun dan beri ağlıyor en fazla 15 dk yapabiliyorum 15 fkkan nolcak terletmiyor bile gerçekten çok kötü herkes çok kilo almışsın diyip duruyor eşim kötü birşey söylemiyor ama farkındayım oda memnun değil bu durumdan

Yapacak bisey yok canim . bebegini emzirmesen bu seferde niye emzirmiyosun derler . derler de derler yani . ama sen mutsuzsan en azinda aksamlari bellii bi saatten sonra yeme baya fark ediyo . bende baslardaki gibi yapamiyorum malesef ama aksam yemiyorum bide ekmek bi iki lokma yiyorum . spor olataj da 30 dk zumba yapiyorm . ama biri kucagimda biri de benle oynuyo zar zor yapiyorm ama yine de yapmaya calisiyrm . insallah hersey guzel olacak

Ah o gobekler valla bende gobekten muzdaribim kocaman gobek hic memnun degilim bu halimden ama yapacak bisey yok

Zaten akşam 5 yada 6 dan sonra başka bişey yemiyorum öğlen 12 ye kadar ins fark eder yapabilirsem spor yapmaya clscam ama benden bu kadar sanırım zor veririm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…