Emziren anneler gelin beraber kilo verelim 😊

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum hepimiz eksi çıktık harikasınız fit kızlar bugün bi hakkınız var serbestsiniz ister çikolata ister tatlı ne isterseniz bir tane olmak üzere yiyebilirsiniz bn çikolata yedim

Bende bugün bizim komşu ekmek yaptı bazlama yiyerek odullendirdim
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum hepimiz eksi çıktık harikasınız fit kızlar bugün bi hakkınız var serbestsiniz ister çikolata ister tatlı ne isterseniz bir tane olmak üzere yiyebilirsiniz bn çikolata yedim

kendimi

Sabah sporu yapıldı yarım litre su içildi bugün squat yaptım 30 tane ve bacakalrim pert yapacak olanlar squati en son yapsın bence SONRA bacakal zor kalkıyor

Selamlar kizlar . ben dun hastalandim bogazim sismis ,kucuk kizimda hasta hala yatiyorum annemlere geldim.
Sabah yarim litre su ictim . spor yapamadm basim agridigi icin
malesef bende kahvaltida bazlama yedim. Ama baska patates falan yemedim.
az once ara öğünde iki uc kasik yogurt yedim

Bende spor yapamadım cnm Bi kactane gofret yedim bugün benimki ekmek almayı unutmuş öylece gecistirfik kahvaltiyi

Aksam yemegimide yedim iki biber dolma, bir dilim ekmek ,bir kase corba . insallah aksam acikirsam sadece yogurt yicem su ve nane limon ile devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…