Ay benim bebeğimde 6 aylık olacak eski kiloma dönmek için -10 vermem lazım ama ben bekarkenki kiloma dönmek istiyorum bu yüzden -10 daha vermem lazım yani -20 gerçekten uzun bı yol.berbser ilerleyelim destek olalım birbirimize aslında baktığında 4 ayda verilebilecek kilo bunlar ama işte homiligırtlak yiyorum emzirince bol su içmiyorum mesela burda su litrelerimizi de takip edebiliriz herşeyden az az yiyerek hatta acaba tek öğün yesemmi diye düşünüyorum birde bir arkadaş sabahları aç karna tarçınlı türk kahvesi iç günde iki öğün ye bana dua edeceksin dedi nirmla kahve ile kilo vermiştim daha önce tarçınlı ilede verilebilir eğer bu uzun yolda hiç bırakmadan ilerleyeceksek ben varım6.5 aylık bebeğim var ve kilo veremiyorum diyetisyene de gittim ama galiba biraz motivasyon eksikliğim var eğer sizde kilo vermek istiyorsanız birbirimize destek olalım motive edelim birbirimizi . Günlük menü paylaşımı yapalım artık havalar düzeldi günlük kısa kısa yürüyüşler de yapabiliriz kendimizi fazla yormadan
Hoşgeldin canım güncel kilon kaç? Emziren anneler ğçin diyetisyenler tek öğün beslenmeyi önermiyor canım bn diyetisyene gittim bakalım o liste ile ilerlemeyi düşünüyorum ayrıca spor da yapmamız gerekiyor bebekten fırsat buldukça tabiAy benim bebeğimde 6 aylık olacak eski kiloma dönmek için -10 vermem lazım ama ben bekarkenki kiloma dönmek istiyorum bu yüzden -10 daha vermem lazım yani -20 gerçekten uzun bı yol.berbser ilerleyelim destek olalım birbirimize aslında baktığında 4 ayda verilebilecek kilo bunlar ama işte homiligırtlak yiyorum emzirince bol su içmiyorum mesela burda su litrelerimizi de takip edebiliriz herşeyden az az yiyerek hatta acaba tek öğün yesemmi diye düşünüyorum birde bir arkadaş sabahları aç karna tarçınlı türk kahvesi iç günde iki öğün ye bana dua edeceksin dedi nirmla kahve ile kilo vermiştim daha önce tarçınlı ilede verilebilir eğer bu uzun yolda hiç bırakmadan ilerleyeceksek ben varım
79.10 şimdi tartıldımHoşgeldin canım güncel kilon kaç? Emziren anneler ğçin diyetisyenler tek öğün beslenmeyi önermiyor canım bn diyetisyene gittim bakalım o liste ile ilerlemeyi düşünüyorum ayrıca spor da yapmamız gerekiyor bebekten fırsat buldukça tabi
Ayy hadi bakalım bu sefer sizinle beraber basaricam inşallah insan tek olunca zor oluyorBeklenen2 ——> 77.2
hytadair ——> 80.6
I LoVe You ——> 79.1
Kızlar her cuma günü tartı kontrol günümüz olsun diğer diyet grupları gibi . şuan hepimiz emzirdiğimiz için günlük su miktarına dikkat edelim az bile olsa günlük yapabildiğimiz kadar spor yapalım. Normal ekmeği hayatımızdan çıkaralım inşallah . Hadi bakalım hayırlı olsun yaşasın diyet arkadaşlığı
Olur cnm neden olmasin pek düzenli yaptigim söylenemez ama yinede yapmaya çalışıyorum en azından ekmek şeker tamamen bıraktım bide spor yapabilsem olacakta istehytadair merhaba canım burdan devam edelim mi diyetimize bi arkadaş daha katıldı aramıza
Gerçekten tek zor oluyor birbirimizi motive edebiliriz diyetisyenim bana kol egzersizi verdi kollar yukarı aşağı onu yapcam şimdi siz ne yapmak istersinizAyy hadi bakalım bu sefer sizinle beraber basaricam inşallah insan tek olunca zor oluyor
Spor yapmayınca gitmiyor yağlar malesef canım az az yapalım bizdeOlur cnm neden olmasin pek düzenli yaptigim söylenemez ama yinede yapmaya çalışıyorum en azından ekmek şeker tamamen bıraktım bide spor yapabilsem olacakta iste
Canım çikolata olsun abur cubur olsun onları kesinlikle alma eve onun yerine bn hurma incir kayısı tüketiyorum sende onları yiyebilirsin dikkat edelim bir hafta sonunda eğer kilo vermişsek o gün ödül günümüz olsun ve istediğimizi yiyelim olur mu . Şunuda sakın unutmayın giydiğimiz kıyafet bize yakışsın ordan burdan etler sarkması çok kötü görünüyorÖncelikle aramıza hosgeldin cnm evladın hayırlı olsun anasına babasına hayırlı evlat olsun ben tatlı istediğini henüz tam kesecek bisey bulamadım ama az yemeye çalışıyorum örneğin çikolataya hiç dayanamam ama sadece küçük Bi parça koparıp tadına bakıyorum o kadaremzirdigim için gece yemeleri hala var ama eskisi kadar çok değil paso şu iciyorum cnm bisey isterse yada kuru yemiş tuketiyorum
Ben sezeryan doğum yaptigim için malum göbek var göbek için çalışam mekik falanGerçekten tek zor oluyor birbirimizi motive edebiliriz diyetisyenim bana kol egzersizi verdi kollar yukarı aşağı onu yapcam şimdi siz ne yapmak istersiniz
Bnde sezeryan oldum canım da tam mekik dikişleri zorlayabilir yarım mekik çekebilirsin ama ya da internette bak sezeryan göbeği için egzersizler var ordaBen sezeryan doğum yaptigim için malum göbek var göbek için çalışam mekik falan
Evet dün gördüm kaydettim bklm bebekden vakit bulursam yapmaya clscagımBnde sezeryan oldum canım da tam mekik dikişleri zorlayabilir yarım mekik çekebilirsin ama ya da internette bak sezeryan göbeği için egzersizler var orda
Sabah leslie yaptım ona devam edicem her gün sanırım bide yarım mekik çektim 30 tane kadar ama çok fena oldu karnım mekik çekmicem.galiba ama göbek icinn biseyler yapmam lazim ya napabilirimBen normal doğum yaptığım halde mekik çekerken karnımın içi ağrıyor sizlerinki gayet normal