Emziren anneler gelin beraber kilo verelim 😊

Benim bebeler dogustan uykusuz buyukte uyumazdi buda uyumuyo ne gece ne gunduz . bazen cildiriyorm ama elden bisey gelmiyo . buyudukce duzeliyo sabir . buyuk 4 yasinda iki yildir uykusu duzeldi sukur 😁
Benimkilerde hiç uyumuyor eskiler ne güzelmiş karnı doyan uyurmus annem ler söyleniyor sen bu çocuklara ne yapıyorsun diye 😂

Gunaydinnn 😊
Kahvaltimi ettim . bir dilim ekmek yiyebildim . semiz otu salata ve patates kizartma ile . iki de zeytin yedim . hic yemek yiyesim gelmiyo zorla yedim . bakalim ara ogune kadar su ile devam 👍

Ben ne zaman biraz az yesem abur cubur(tatlı şeyler) yada tatlı az yesem azalıyor hemen sütüm, hamilelikte böyle iştahım yoktu ya, inanılmaz yiyesim geliyor, sizi takip ediyorum ama yapamıyorum malesef, 12 kilo aldım 10u gitti ama fazla kilom da vardi
Benimde öyle 3. Deneyisim bu ama bebeğim inanılmaz ağlıyor birakcam yada 3 öğün yemye baslicam

Bd

Bende yedim bugun saat 9 da hemde 🙄 yemek yerken baya az yiyerek doymaya baslamisim sanirim vucudum alisti . insallah bundan sonra 3 ogun yapcam son ogunu aksam en gec 8 de yaparm .
Bende öyle yapicam galiba bebeğin hiç uyumuyor 3-4 gündür geceleri çok kötü geçiyor

Merhaba güzel anneler emzirirken diyet yapmak gerçekten zorluyor bizi ama şunu da unutmayalım emzirdiğimiz için daha kolay kilo veririz. Diyet yapmak aç kalmak değil bu düşünceyi öncelikle kafamızdan atalım çünkü emzirdiğimiz için bebeklerimizde aç kalmasın günde 3 ana 3 ara öğün yapmaya dikkat edelim. Suyu en az 3 lt su içelim. Ara öğünlerde Türk kahvesi,hindiba kahve, fındık ,ceviz,badem,hurma ,incir ,kayısı gibi şeyler tüketebilirsiniz.ekmek olarak sadece tam buğday ekmeği tüketelim. Arada bir yere falan gideriz birşeyler yiyebiliriz ama kontrollü şekilde olsun. Birde diyeti bnm yazdığım şekilde deneyelim olmazsa bırakırsınız diyeti olur mu
I LoVe You I LoVe You burcusami burcusami hytadair hytadair

Merhaba güzel anneler emzirirken diyet yapmak gerçekten zorluyor bizi ama şunu da unutmayalım emzirdiğimiz için daha kolay kilo veririz. Diyet yapmak aç kalmak değil bu düşünceyi öncelikle kafamızdan atalım çünkü emzirdiğimiz için bebeklerimizde aç kalmasın günde 3 ana 3 ara öğün yapmaya dikkat edelim. Suyu en az 3 lt su içelim. Ara öğünlerde Türk kahvesi,hindiba kahve, fındık ,ceviz,badem,hurma ,incir ,kayısı gibi şeyler tüketebilirsiniz.ekmek olarak sadece tam buğday ekmeği tüketelim. Arada bir yere falan gideriz birşeyler yiyebiliriz ama kontrollü şekilde olsun. Birde diyeti bnm yazdığım şekilde deneyelim olmazsa bırakırsınız diyeti olur mu
I LoVe You I LoVe You burcusami burcusami hytadair hytadair
Benim oğlum 4 aylik daha cnm ya ek gıdaya geçelim yemeye başlasin, ancak sonra başlayabilirim, şimdi sizi takip ederim 😉 ama elimde geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum

Tok tartildim bu seferlik boyle olsun.
Gecenki ; 65.5
Guncel:63.8 😊
3 ana ogun 3 ara ogun devam adecem bende . porsiyon küçülterek 🤗

X