Emziren anneler gelin beraber kilo verelim 😊

Kahvaltı yapıyor biraz çorba daha yeni geçtik eek gıdaya bebeğim 6 aylık olcak daha olmasına üç gün var bile yiyiyor ama yinede meme emiyor habire
Benim oğlum da hep emiyor ya dedim acaba ek gıdaya geçince değişiyor mu biraz ☺️

Ya maşallah ne güzel, benim yaramazim saat başı uyanıyor hala ya
Bazen atak dönemleri oluyor ya o zamanlar uyaniyor çok bide dış çıkarıyor iki tane birden uçları gözüküyor şimdi biraz patlamış o yüzden bu ara çok iyi değiliz ağlıyor heo kucakta

Bazen atak dönemleri oluyor ya o zamanlar uyaniyor çok bide dış çıkarıyor iki tane birden uçları gözüküyor şimdi biraz patlamış o yüzden bu ara çok iyi değiliz ağlıyor heo kucakta
Ay bide dis var demi, benim oğlum doğdu doğali atakli 😆

Ya sizde de oluyor mu dün tartıldım 76.55 çıktı bugün tartıldım 77.10 oysa aksam 5 den beridir hiçbirsey yemedim daha

Ama baksana yarım kilo fazla hiç birşey yememe rağmen anlamıyorum ya nasilyoluyor sinirleniyor insan
Evet oyle canim belli bi kiloda takiliyosun bi sure sonra . bende oyle oldum 65 le 63 arasinda gidip geliyorm veremiyrm daha fazla . tek bildigim gece yemwzsem gobek kuculuyo ama iki lokma yiyorm yine ayni biktim ,spora gidemiyrm evde zumba yapiyorm ama faydasi olmuyo heralde anlamdm . yada biz acele ediyorz . 🤷‍♀️

Evet oyle canim belli bi kiloda takiliyosun bi sure sonra . bende oyle oldum 65 le 63 arasinda gidip geliyorm veremiyrm daha fazla . tek bildigim gece yemwzsem gobek kuculuyo ama iki lokma yiyorm yine ayni biktim ,spora gidemiyrm evde zumba yapiyorm ama faydasi olmuyo heralde anlamdm . yada biz acele ediyorz . 🤷‍♀️
Aslında daha önce görmüştum biraz kilo verip sonra almış gibi gözüküp aslında veriyirmussun bir hafta sonra olman gereken kilodaymissin vücutta biseyler biseyler oluyormuş 😂😂şimdi aklıma geldi bakalım haftaya da aynı olacak mı yinee devam edicem bklm belkide o gördüğüm gibidir bizim olayda

Aslında daha önce görmüştum biraz kilo verip sonra almış gibi gözüküp aslında veriyirmussun bir hafta sonra olman gereken kilodaymissin vücutta biseyler biseyler oluyormuş 😂😂şimdi aklıma geldi bakalım haftaya da aynı olacak mı yinee devam edicem bklm belkide o gördüğüm gibidir bizim olayda
İnsallh oyle olur 😁 yoksa ne yapcaz bilmem ,yine hamile kalip kilolari gizleyelim en olmadi 😂😂😂 seytan durtuyo valla zaten her goren hamile misin diyo 😏

Direk almışım bile geri yarım kilo gerçekten çok üzülüyorum halime daha bu yaşımda 80 kilo çok fazla kendimden iğreniyorum eşimin yanına yakıştırmiyorum kendimi koca karı gibi gözüküyorum bide sezeryan oldum göbek desen zaten hiç bir kıyafetim olmuyor mutlu değilim ...
Aynen bnmde hiçbir kıyafetim olmuyor önceden küçük beden kıyafet satan siteleri biliyordum şimdi bedenim büyüyünce hangi siteden alışveriş yapcam onu da bilmiyorum

X