Emziren anneler gelin beraber kilo verelim 😊

Kaç aylık canım senin bebeğin ? Diyet yapma ama ekmek ve hamur işlerini bırak bide bol su iç

Bnmkide uyanır emer o uyanmasada bn uyanıp emziriyom acıkmıştır diye
Kiz yazık değil mi bırak emzirme saat başı eziyet oluyor insana, benimki de sadece emiyor ondan zaten bu kadar uyanmasi, mama yese tok tutar uyanmaz

Kiz yazık değil mi bırak emzirme saat başı eziyet oluyor insana, benimki de sadece emiyor ondan zaten bu kadar uyanmasi, mama yese tok tutar uyanmaz
Bir gün daha küçük bebeğim 3 4 aylık falan üç saat uyumuş bnde hiç uyanmamışım birden bi uyandım açlıktan bayıldı mı diye ödüm kopmuştu eşimi uyandırdım kalk üç saat hiç uyanmadı bişey mi oldu diye

Ya kiyamam bende şaşırıyorum bazen 2 3 saat uyuyunca

Ya inanmıyorum yaaa çok mutluyumm resmen 75 i gördüm doğum kiloma son beş resmen yaa şaka gibi

Masallah cnm neler yaptın ben tartilmadim ama aldım geri galiba
Hiç birşey sadece her 25 kiloya bir litre su içtim yani 80 deb hespladm kendimi 3 buçuk.kadar hemen hemen bide aralıklı oruç yapıyorum bide sadece porsiyonları mi azalttım sabahlari iki haşlanmış yumurta salatası yapıyorum dereotu maydanz pul biber falan bende verdigimi bilmiyordum hatta veremiyorum diye dün gittim yedimde yedim şimdi pisman oldum

Ay ne güzel rabbim devamını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…