• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren anneler beraber zayıflayalım.

En küçüğünüz benim herhalde,23 yaşındayım, çalışmıyorum, 2 çocuk annesiyim büyüğü 3 yaşını doldurdu küçüğü 15gün sonra 6 aylık olacak, boyum 161, kilo 75, hedefim 60 olmak inşallah hep birlikte başarırız, ben bugün başladım.
Hoşgeldin canim hep birlikte saglikla sutumuz azalmadan zayiflayalim insallah

Merhabalar benden de.
31 yaşındayım.
1.70 boyundayım, 80.4 kiloyum.
1 haftadır dikkat ediyorum -1.7 kilo verdim şükür.
18 aylık oğlum var, emziriyorum.
Devlet memuruyum, tam zamanlı çalışıyorum.
İnşallah ben de katılmak isterim.
Hosgeldin hep beraber basarili oluruz umarim

Elif başlangıç 71.2 hedef 57.0 boy 1.63
mrvlkn1107 başlangıç 65 hedef 52 boy 1.53
Babsy baby başlangıç 75 hedef 60 boy 1.61
Maggiore başlangıç 80.4 hedef boy 1.70

Merhabalar benden de.
31 yaşındayım.
1.70 boyundayım, 80.4 kiloyum.
1 haftadır dikkat ediyorum -1.7 kilo verdim şükür.
18 aylık oğlum var, emziriyorum.
Devlet memuruyum, tam zamanlı çalışıyorum.
İnşallah ben de katılmak isterim.
Hoşgeldin canım. Tabiki seni de aramızda görmek isteriz. Hedef kilonu da yazarsan onu da listeye ekleyelim.

Sizde nasıl bilmiyorum ama kızlar benim sütümü en çok artıran şey uyku ve su. Tabi ki artmasını etkileyenler var ama su ve uyku kadar artıranı görmedim. Şu an uyku elime geçmiyo ama bol bol su içmeye çalışıyorum

Diyet
Sizde nasıl bilmiyorum ama kızlar benim sütümü en çok artıran şey uyku ve su. Tabi ki artmasını etkileyenler var ama su ve uyku kadar artıranı görmedim. Şu an uyku elime geçmiyo ama bol bol su içmeye çalışıyorum
Benimde aynen su özellikle ictigim an sanki direk süt oluyor tabiki nitelikli beslenmekte önemli uyku senin bebis nasil bilmiyorum ama benimki 2 saatte bir uyaniyor ama ben zaten nobetli calisanim alismisim

Bu arada 1.55 boyum 65 kiloyum suan 10 kilo fazlam var 57 yle hamile kaldim 73 le doguma girdim 65 e dustum diyet falan yapmadan ama boyuma gore 10 kilo fazlam var
Birebir aynı kilo ve boydayız canım, 74le doğuma girdim şuan 65-66 arasında kaldım. İlk hedefim 5, sonra 10 kilo verip 55e ulaşmak. Doğum yapalı yaklaşık 4 ay oldu ama emzirirken canım çok tatlı çekiyor buna nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum

Aynen uyku+su sütü arttırıyor, benim sütüm öyle lıkır lıkır akmıyor biraz büyüdüğü için, daha ilk aylarda benim de öyleydi inşallah daha da artar, ben bugün 2 litre su içtim daha da içerim yatasıya kadar.

Bugunku yediklerimi paylasmak istiyorum acilisi ben yapayim
Sabah
1 yumurtayla yapilmis soganli omlet
1 dilim beyaz peynir
5 adet yesil zeytin
2 adet ceri domates
2 ceviz
1 yk tahin pekmez
1 dilim tam tahilli ekmek
Ara
Mandalina
Eti lifalif yulaf biskuvi
Ögle
Eristeli yesil mercimek corbası
Yogurt
Ara
2 adet hurma
1 kuru incir
Aksam
4 yk bulgur pilavi
1 porsiyon arnavut cigeri
1 su bardagi ayran

Yarim saatlik bir tempolu yuruyus yaptim bolcada bebisi emzirdim insallsh akdami kacamaksiz kapatirim saat 8 den sonra sadece su icicem ama tabi seker krizine girersem boza iceyim diyorum

Diyet

Benimde aynen su özellikle ictigim an sanki direk süt oluyor tabiki nitelikli beslenmekte önemli uyku senin bebis nasil bilmiyorum ama benimki 2 saatte bir uyaniyor ama ben zaten nobetli calisanim alismisim
Tabi nitelikli beslenme de sütün kalitesi için önemli. Bende 3tane bebek var:) biri uyuyup diğeri uyanıyo:) 2saat ancak düzgün uyuyabilirsem:)
Birebir aynı kilo ve boydayız canım, 74le doğuma girdim şuan 65-66 arasında kaldım. İlk hedefim 5, sonra 10 kilo verip 55e ulaşmak. Doğum yapalı yaklaşık 4 ay oldu ama emzirirken canım çok tatlı çekiyor buna nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum
ONa ben hiç çözüm bulamadım. İlk 6ay özellikle hep dayanamazdım ama bu sefer inatla yemicem.
Aynen uyku+su sütü arttırıyor, benim sütüm öyle lıkır lıkır akmıyor biraz büyüdüğü için, daha ilk aylarda benim de öyleydi inşallah daha da artar, ben bugün 2 litre su içtim daha da içerim yatasıya kadar.
Diğer çocuklarımda sağlıklı uyurdum sütüm artardı. Ama bunda maalesef uyku yok. Sütte az o yüzden.

Bugunku yediklerimi paylasmak istiyorum acilisi ben yapayim
Sabah
1 yumurtayla yapilmis soganli omlet
1 dilim beyaz peynir
5 adet yesil zeytin
2 adet ceri domates
2 ceviz
1 yk tahin pekmez
1 dilim tam tahilli ekmek
Ara
Mandalina
Eti lifalif yulaf biskuvi
Ögle
Eristeli yesil mercimek corbası
Yogurt
Ara
2 adet hurma
1 kuru incir
Aksam
4 yk bulgur pilavi
1 porsiyon arnavut cigeri
1 su bardagi ayran
Çok güzel canım.

Bende paylaşayım menümü

Sabah 1haşlanmış yumurta
3zeytin
1küçük dilim peynir
1dilim ekmek
2ceviz

Ara öğün 1bardak süt
1bardak süt arttırmak için serbet gibi biz kaynet deriz ondan içtim. Normalde bol sekerli olur ben içine az miktarda şeker koydum
1fincan şekersiz türk kahvesi

Akşam az tereyağ ve kendi yağıyla kızartılmış 2parca tavuk
Yağsız bol yeşillikli salata

Akşam şekersiz çay

3litre su

Selaaam. Ben de geldim. :)) beni de alir misiniz. 1 ay diyet yapti m daha dogrusu saglikli beslendim. odemlerim gitti biraz sekle girdim. Ama 10 kilo vermem lazim .emziriykrim. hedefim ayda 3 kilo. Cok değilse tabi🤔 kafaya koydum bir aksilik.olmazsa mayıs sonuna kadar çoğu gidecek ınsallah. Bakıyoruz yediklerimizi mi paylaşıyoruz

Ayy kızlar ben çok seçiciyim herşeyi yemem öyle, zeytin falanmış,asla sürmem ağzıma,peynirde yemiyordum yeni yemeye başladım, yazayım bugünkü yediklerimi lütfen sizlere yanlış gelen şeyleri söyleyin...

Kahvaltı, 1 tane haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, ekmek kullanmadım...

Ara öğün, 2 kaşık tavuk sote, bulgur pilavı, elma, ekmek kullanmadım....

Akşam, bir porsiyon bulgur pilavı, ekmek kullanmadım... Ha bide az önce dayanamayıp bi ısırık çikolata yedim😩

2,5 litre su
Yarım saatten fazla spor.

Selaaam. Ben de geldim. :)) beni de alir misiniz. 1 ay diyet yapti m daha dogrusu saglikli beslendim. odemlerim gitti biraz sekle girdim. Ama 10 kilo vermem lazim .emziriykrim. hedefim ayda 3 kilo. Cok değilse tabi🤔 kafaya koydum bir aksilik.olmazsa mayıs sonuna kadar çoğu gidecek ınsallah. Bakıyoruz yediklerimizi mi paylaşıyoruz
Hoşgeldin canım, tabiki katılabilirsin, isteyen gelebilir, hep birlikte zayıflayalım 😍boyunu kilonu yaz hedefinde bilelim.

Merhabalar iyi geceler :)
Bende yakın bi zamanda emzirmeyi bıraktıracam inşallah 1 ay sonra 2 yasinda olacak kizim. Bende 3 aydır felan kendimce uğraşıyorum ama pek yapamıyorum sadece 6 kilo verebildim 90 'la başladım 84 e düştüm dün tartıldım 85 olmuşum tekrar başladım borç oruclarim var onları tutuyorum hemde iyi oluyor yememe engel oluyorum bi acıdan da ama motive çok önemli😊
2 yasina kadar emzirmissiniz kizinizi acaba yapdiginiz farkli birsey varmiydi sut artirmak icin

Back