Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kahvaltı =
Yulaf karışımı

Ara öğün =
Şekersiz türk kahvesi

Akşam yemeği =

1 tabak yeşil mercimek yemeği
Bulgur pilavı
Yeşillik

3litre su

Iki gündür hava kapalı ara ara yağış var yürüyüşe çıkamadım canım sıkkın ☹

Sabah:
2 yumurta
Peynir
6 zeytin
2 tatli.kasigi bal

Ogle:
Porsiton doner
2 adt lavas
Ayran 1 bardak

Ara ogun:
Sekerli turk kahvesi
5 adt kayisi

Aksam:
1 elma

Spor:
30 dk hiphop tabata
1 saat yuruyus

İzlenim:
Bugun fenaydi spor anlaminda bittim yani bebegi anneme verdim kendimi yollara attim eve geldim terim sogymadan tabata zaten kopek gbi solutuyo... Banyoya dar attim kendimi.. Yarin da annemdeyim yine tabatami yaparim

Günaydın kızlar bugün üşenmedim sabah 8 de kahvaltımı yaptım 😁 bu ara yulafa acayip takmış durumdayım amacım at gibi hatun olmak🤣🤣🤣🤣🤭🤭

Kahvaltı =

Yulaf

Ara öğün =

Damla sakızlı şekersiz türk kahvesi

Öğle yemeği =
Acılı Menemen
1 dilim ekmek

Ara öğün =

1 elma

Akşam yemeği =

6 kaşık bulgur pilavı
1kase yoğurt

Spor için eşimi bekliyorum gelsin aticam hemen kendimi dışarı 8 km ye yakın yürürüm muhakkak😍

Günaydın kızlar bugün üşenmedim sabah 8 de kahvaltımı yaptım 😁 bu ara yulafa acayip takmış durumdayım amacım at gibi hatun olmak🤣🤣🤣🤣🤭🤭

Kahvaltı =

Yulaf

Ara öğün =

Damla sakızlı şekersiz türk kahvesi

Öğle yemeği =
Acılı Menemen
1 dilim ekmek

Ara öğün =

1 elma

Akşam yemeği =

6 kaşık bulgur pilavı
1kase yoğurt

Spor için eşimi bekliyorum gelsin aticam hemen kendimi dışarı 8 km ye yakın yürürüm muhakkak😍
Sen vejeteryan besleniyosun genelde gordugum kadariyla

Merhabalar ben bu forumu geçenlerde biri bdv de yazınca görmüştüm. Son 5-10 sayfayı okuyabildim 50 gün önce doğum yaptım. Beni de kabul edin aranıza 77 kg ile.

Herkese iyi aksamlar. Haftasonu araya girince noluyor anlamiyorum diyet hep sekmeye ugruyor. Zaten bu corona biz yeni anneleri iyice eve kapatti. Tum kis nerdeyse evde gecirmemisim gibi. Neyse 30 dk kosu bandinda yuruyus yaptim pesine de birkac hareket yine de bugun. Pilatesimi cok ozledimm 😣 oraya gitmek beni motive ediyordu. Bilmiyorum hafta ici yine gitmek istiyorum😔🙄

Sabah:
2 adr tam tahilli ekmk
1 yumurta
Peynir
6 Eytin
Tereyagi
2 kasik bal

Ogle:
1 aekerli turk kahvesi
6 adt kayisi
1 sekerli cay

Aksam:
Somon balik
Salata

Spor:
2 gun mola asiri omuz agrisindan mutevellit

İzlenim:
Bugun eve pasta geldi dogum gunu icin ve xilekli beyaz cikolataliydi yani ha anama kfur etmisler ha diyet yaparken onumde yenmis... Tabii aetistlik yapip yemicem falan dedim ama oluyorum o pastayi yemek icin sonuc olarak yemedim ama en sonunda bi yerlerim sisecek kaldiein su lanet pastayi dedim yani :sinirli: diyet giderek bi challange olmaya basladi cunku insanlar baya boldigin yiyorlar... Pes etmek yok diyet alisverisine ciktim hayatimda ilk defa yarin enginar yixem gecende de hayatimda ilk sefa brokoli yemistom hadi bakalim hayirlisi

X