- 24 Nisan 2010
- 4.155
- 5.730
Bencede gitme canim canimizdan kiymetli degil bosver evde 6apMaalesef virus gorulen kisi sayisi 5 e cikmis. Spora nasil gidecegim kara kara dusunuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede gitme canim canimizdan kiymetli degil bosver evde 6apMaalesef virus gorulen kisi sayisi 5 e cikmis. Spora nasil gidecegim kara kara dusunuyorum.
Ay gitme o zaman o ne ya Allah im karnima agri girdi bosver canindan kiymetlimi
İnan ben dr fok daraldim Allah im iyice eve kapanicaz rezalet bisey bu ya cay icmeye cikmaya korkuyorum cafede bisey misey olur diye tek bile gitmedimBu gidisle gitmeyecegim gibi. Son 2 gidisimde paranoyak gibi ellerimi yikadim dezenfekte ettim durdum. Offf daraldim iyice.
İnan ben dr fok daraldim Allah im iyice eve kapanicaz rezalet bisey bu ya cay icmeye cikmaya korkuyorum cafede bisey misey olur diye tek bile gitmedim
Allah tek sağlık versin son gaz devam edelim diyetimize canım vazgeçmek pes etmek yok❤Noldu sessizlesmis buralar kizlar ne yapalim.yine de diyete devam.edelim zayifladikca bana moral.olacak
İnsallah canim Allah saglik versinAllah tek sağlık versin son gaz devam edelim diyetimize canım vazgeçmek pes etmek yok❤
autumnn nirdesin
Sen vejeteryan besleniyosun genelde gordugum kadariylaGünaydın kızlar bugün üşenmedim sabah 8 de kahvaltımı yaptım bu ara yulafa acayip takmış durumdayım amacım at gibi hatun olmak
Kahvaltı =
Yulaf
Ara öğün =
Damla sakızlı şekersiz türk kahvesi
Öğle yemeği =
Acılı Menemen
1 dilim ekmek
Ara öğün =
1 elma
Akşam yemeği =
1 tabak yeşil mercimek yemeği
6 kaşık bulgur pilavı
1kase yoğurt
Spor için eşimi bekliyorum gelsin aticam hemen kendimi dışarı 8 km ye yakın yürürüm muhakkak
Aslında çok etcilim canım da 75 olayım yemeye başlıycam kota koydum kendime 75 e kadar dikkat edicem sonra kontrollü bi şekilde gelsin ciğerler gitsin lahmacunlarSen vejeteryan besleniyosun genelde gordugum kadariyla
Merhabalar ben bu forumu geçenlerde biri bdv de yazınca görmüştüm. Son 5-10 sayfayı okuyabildim 50 gün önce doğum yaptım. Beni de kabul edin aranıza 77 kg ile.
Aslında çok etcilim canım da 75 olayım yemeye başlıycam kota koydum kendime 75 e kadar dikkat edicem sonra kontrollü bi şekilde gelsin ciğerler gitsin lahmacunlar