- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Bi yerde cozulecek o sakir sakir gidecek genelde oyle ulutoMaalesef oyle. Ama az da olsa pes etmek yok. Kilo almaktansa 100 gr da olsa vermeye seviniriz artik napaliim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi yerde cozulecek o sakir sakir gidecek genelde oyle ulutoMaalesef oyle. Ama az da olsa pes etmek yok. Kilo almaktansa 100 gr da olsa vermeye seviniriz artik napaliim
Ara öğün
Sade Türk kahvesi 1 ceviz 1 kayısı 1 erik
Öğlen yemeği fotoda ( pazı, yazdan domatesle makarna, zerdeçallı tavuk, yoğurt)
Sabah kahvaltı sonrası bebeği anneme bırakıp dışarı çıktım çarşıda işleri halletmek için. Acele acele koştur koştur derken iyi yürümüşüm..
Kızımı da okula göndermedim bugün tatili erken başlattık. Terası temizleyeceğim orada büyük bir salıncak var montunu giydirip sallarım artık başka türlü evde çocukları nasıl oyalarız bilmem
Ben dde sevmem ama eşime yapınca domates sos çok güzel koktu yedim 3 kaşıkCanimi makarna cektirdin zaten yarim yamalak tok muyum ac miyim makarna da pahali malum hem diyet hem pahali kisaca yiyemeyecegim
Ben dde sevmem ama eşime yapınca domates sos çok güzel koktu yedim 3 kaşık
Hemen hemenn yakin kilolarimiz. Benimde hedefim 57 falan insallah pes etmeden yola devam ederizKizlar bende geldim 69 400 gram olarak..bu hafta bol katilim mi cok guzek sekilde gecirmeyi dusunuyorum..haftaya hedef kilom 68...
Asil hedefim 60
Tesekkurler..hayirli aksamlar
Kizlar bende geldim 69 400 gram olarak..bu hafta bol katilim mi cok guzek sekilde gecirmeyi dusunuyorum..haftaya hedef kilom 68...
Asil hedefim 60
Tesekkurler..hayirli aksamlar
Sabah:
2 tam bugday
2 tatli kasigi petek bal
1tatli kasigi tereyagi
5 dilim sucuk
Peynir
7 zeytin
1 yumurta
Ogle:
1 sekerli turk kahvesi
5 adt kuru kayisi
Aksam:
7 adt tavuk kanat
Yarim lavas
Yarim.kase anca salata
Spor:
Annemdeyim bebek uyaninca ona verip yine hip hop tabata 30 dk
İzlenim:
Musli falan yiyemedim bugun evi duzenledim zaman kalmadi. Ama hic iyi olmadi asiri aciktim neyse artik... 3 gun annemdeyim 3 gun adam gbi sporumu ve yuruyusumu yaparim ve diyet alisverisi de yapacagim... Reglken spora devam etmem ve tartilmam umarim sorun yaratmaz bakalim... İkinci kiside de virus cikmasi canimi cok skti yani moralimi bozmamak ixin zor tutuyorum o yuzden anama geldim.. instagramda fizigini begendigim unlulere arada vakiyorum ekmek yememek icin ve bu ara cikolata istegim cok artis gosteriyo bakalim Erolummm mesajini yeni gordum verdigin tarifi bi deneyeyim
Ay gitme o zaman o ne ya Allah im karnima agri girdi bosver canindan kiymetlimiMaalesef virus gorulen kisi sayisi 5 e cikmis. Spora nasil gidecegim kara kara dusunuyorum.
beraber yapacagiz insaAllahHemen hemenn yakin kilolarimiz. Benimde hedefim 57 falan insallah pes etmeden yola devam ederiz
164 canimBoy kac canim