Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kahvalti
1 dilim ekmek, 2 yumurta, iki tatli kasigi tahin pekmez, 6 zeytin, bir dilim peynir, yesillik

Arada 1 turk kahvesi ve 6 tane gun kurusu

Ara öğün
Sade Türk kahvesi 1 ceviz 1 kayısı 1 erik

Öğlen yemeği fotoda ( pazı, yazdan domatesle makarna, zerdeçallı tavuk, yoğurt)

Sabah kahvaltı sonrası bebeği anneme bırakıp dışarı çıktım çarşıda işleri halletmek için. Acele acele koştur koştur derken iyi yürümüşüm..

Kızımı da okula göndermedim bugün tatili erken başlattık. Terası temizleyeceğim orada büyük bir salıncak var montunu giydirip sallarım artık başka türlü evde çocukları nasıl oyalarız bilmem

Eklentiler

• A9D80C65-BF55-4C30-865F-4C414B92EEC1.jpeg
    A9D80C65-BF55-4C30-865F-4C414B92EEC1.jpeg
    153,9 KB · Görüntüleme: 25
  • 46610317-A9FA-40E2-A13D-85C15C1830AE.jpeg
    46610317-A9FA-40E2-A13D-85C15C1830AE.jpeg
    127,8 KB · Görüntüleme: 20
Ara öğün
Sade Türk kahvesi 1 ceviz 1 kayısı 1 erik

Öğlen yemeği fotoda ( pazı, yazdan domatesle makarna, zerdeçallı tavuk, yoğurt)

Sabah kahvaltı sonrası bebeği anneme bırakıp dışarı çıktım çarşıda işleri halletmek için. Acele acele koştur koştur derken iyi yürümüşüm..

Kızımı da okula göndermedim bugün tatili erken başlattık. Terası temizleyeceğim orada büyük bir salıncak var montunu giydirip sallarım artık başka türlü evde çocukları nasıl oyalarız bilmem

Canimi makarna cektirdin zaten yarim yamalak tok muyum ac miyim 😣 makarna da pahali malum hem diyet hem pahali kisaca yiyemeyecegim 😅

Kahvaltı
1 dilim kaşar
2 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek

Ara öğün

Kakaolu yulaf lapası

Akşam yemeği

Güveçte et
Bulgur pilavı

Şekersiz türk kahvesi
3litre su

Sabah:
2 tam bugday
2 tatli kasigi petek bal
1tatli kasigi tereyagi
5 dilim sucuk
Peynir
7 zeytin
1 yumurta

Ogle:
1 sekerli turk kahvesi
5 adt kuru kayisi

Aksam:
7 adt tavuk kanat
Yarim lavas
Yarim.kase anca salata

Spor:
Annemdeyim bebek uyaninca ona verip yine hip hop tabata 30 dk

İzlenim:
Musli falan yiyemedim bugun evi duzenledim zaman kalmadi. Ama hic iyi olmadi asiri aciktim neyse artik... 3 gun annemdeyim 3 gun adam gbi sporumu ve yuruyusumu yaparim ve diyet alisverisi de yapacagim... Reglken spora devam etmem ve tartilmam umarim sorun yaratmaz bakalim... İkinci kiside de virus cikmasi canimi cok skti yani moralimi bozmamak ixin zor tutuyorum o yuzden anama geldim.. instagramda fizigini begendigim unlulere arada vakiyorum ekmek yememek icin ve bu ara cikolata istegim cok artis gosteriyo bakalim Erolummm Erolummm mesajini yeni gordum verdigin tarifi bi deneyeyim

Sabah:
2 tam bugday
2 tatli kasigi petek bal
1tatli kasigi tereyagi
5 dilim sucuk
Peynir
7 zeytin
1 yumurta

Ogle:
1 sekerli turk kahvesi
5 adt kuru kayisi

Aksam:
7 adt tavuk kanat
Yarim lavas
Yarim.kase anca salata

Spor:
Annemdeyim bebek uyaninca ona verip yine hip hop tabata 30 dk

İzlenim:
Musli falan yiyemedim bugun evi duzenledim zaman kalmadi. Ama hic iyi olmadi asiri aciktim neyse artik... 3 gun annemdeyim 3 gun adam gbi sporumu ve yuruyusumu yaparim ve diyet alisverisi de yapacagim... Reglken spora devam etmem ve tartilmam umarim sorun yaratmaz bakalim... İkinci kiside de virus cikmasi canimi cok skti yani moralimi bozmamak ixin zor tutuyorum o yuzden anama geldim.. instagramda fizigini begendigim unlulere arada vakiyorum ekmek yememek icin ve bu ara cikolata istegim cok artis gosteriyo bakalim Erolummm Erolummm mesajini yeni gordum verdigin tarifi bi deneyeyim

Maalesef virus gorulen kisi sayisi 5 e cikmis. Spora nasil gidecegim kara kara dusunuyorum.

X