- 26 Mayıs 2016
- 3.834
- 8.111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba aslında bakarsanız önceki mesajlara aynı sürede olduğunu görürsünüz. 79,1 dim sonraki iki hafta 78,6 idi geçen hafta 79 yine regl olunca(hatta sonra 80 ler oldu) regl bitince düştü. Bence 1 aylık bu aslındaBenim 1 ay 1 haftadir verdigim kiloyu 1 haftada vermissin tebrikler. Iste boyle direncli kilolarim kaybetmeyi sevmiyorum diye avutayim kendimi 2 kilo cok iyi
Merhaba güzel anneler, ben de size katılabilir miyim? Şubatın 20 de doğum yaptım . Doğuma 82.5 kilo ile gittim . Bugün tartıldım 72.1 kiloyum . Hamileyken çok ödem oluşmuş. Bol su içmeyle bu kiloya indim tabi yediklerime dikkat ederek te. Beni de ekler misiniz listeye kilo 72.1 boy167 cm
Selamlar kizlar gunaydin! Bugun korkmadan tartiya ciktim hafta basi kilom 66.8 tarti kilom ise 64.7 haftayi 2kg 100 gr vererek bitirmiskm bu giden sey yag degil me biliyo musunuz ÖDEMİN DİBİ DİBİİİİİİİİ.... Bu ilk hafta aldigim o kof odemi attigimi cok iyi biliyorum 64 rakamini 2017 yilindan sonra evet ilk sefa gordum ama bir onemli sey daha var ki bence cok xok onemli kiiiiii; sigara icmeden bunkiloya ill sefa dustum... Hamileligime kadar hep sigara octim cok kolau kilo veedim sigara icmeden zayiflanamaz diyodum bu yaegiyidi da kafam da kirmis oldum ki benim icin cok onemli... Genelde asil kilolae ilk hafatadan sonea alinir ben nasil olsa oldum diye tatlilar yenie bu hatalara dusmemek uzere bie sonraki taetiya kadar beni bekleyin anacim
Hoşbuldum . İnşallah.58-59 a kadar inmek istiyorum inşallah.Tabi ki hosgeldin. Istedigin kilolara en kisa surede inersin insallah
Hoşbuldum . İnşallah.58-59 a kadar inmek istiyorum inşallah.
Ama.sen uzun suredir diyet yapiyosun canim 500 gr normal bence oyle zamanlar gelecek hic kilo veremicem o saman motivasyon fena dusecek benim kesin ama insallah yilmam benim.reglimin 2. Gunu evet regl olsan o gobekteki sislik gidiyoGunaydin. Evet 80.3 kg olmusum. 500 gr vermisim. Gidim gidim 70lere gidiyorum. Bir gorebilseydim 7 li rakamlari artik. Herkese bol eksili tarti gunu diliyorum
kızlar bişey diycem az önce size yazdım mutfağa kahvaltı hazırlamaya girdim oğlanı emzirdim dur bi daha tartılayım dedim sonuç bu sizce hangi kilom doğrudurEki Görüntüle 2604375
Ama.sen uzun suredir diyet yapiyosun canim 500 gr normal bence oyle zamanlar gelecek hic kilo veremicem o saman motivasyon fena dusecek benim kesin ama insallah yilmam benim.reglimin 2. Gunu evet regl olsan o gobekteki sislik gidiyo
Ben adt olmaean once diyette yapsam kilo veremiyodum sanirim seninki sislik suandaCanim ben baslarda da gram gram kilo veriyordum ki ilk sayfada hafta hafta kilo vermeme bakabilirsin. Henuz 1 haftada 500 gramin ustune cikamadim
Ben adt olmaean once diyette yapsam kilo veremiyodum sanirim seninki sislik suanda
Gece geç yattı tosun malum bende uykusuz uyuduk 10 buçuğa kadar eşimi 8 de işe uğurladım ama gözümü açıp bişey yiyemedim iki saat uyusam kâr kâr dedim kendime . Yok canım lavaboya falan da girmedim ama gene aynı kilom 76yı gördüm sanırımKiz bu saatte kahvalti mi olur ara ogun yapicam simdi ben emzirme disinda lavaboya falan gittin mi?