İnşallah canım. Ben hep aynı şeyleri yiyor diye çok takıyorum ama mecbur öyle yapacağım haklısın. Farklı tarifler de yapmaya çalışıyorum internetten bulup deniyorum bakalım.Gecici bir donemdir canim. Sen neyi en cok seviyorsa onu ver. Hep ayni seyi yiyor deme hic. Degisik tarifler kekler kurabiyeler dene. Eline verebilecegin seyler yap ne kadar yerse yesin.
İşe dönmek harika bence. Ben çalışmadan duramayanlardanım. O yüzden mutsuz değilim. Mutsuz hissettiğim tek şey nasıl süt yetireceğim ben yokken? Onu da halledeceğim bir şekilde inşallah.Yeni donemin hayirli olsun canim nasil ise donmek guzel mi ? Ben de merak icindehim
Yok canım bırakmayacağım. 80 altına sabitleyeceğim kendimi inşallah. Ben yersem yine 90 olurumçünkü. Gerçi süt işini çözersem yine zayıflarım. Ne güzel aklıma koymuştum. 1 haftadır çok iyi gidiyorum of şu emzirmek önüme ket vuruyor. Neyse yaparım ben bu işiCanim bol su tuket. Asiri kati diyet yapmadan zayiflamaya calis. Ne cok sık kendini ne de diyeti birak tamamen bence
Canım doktor bişey demedikçe kiloya takılma bence. 1 yaşını geçince artık rahatsın. Sütüm yetmiyor diye üzülme. 1den sonra sütün artık ek gıda kategorisinde. Onunla doymasına gerek yokBol bol içiyorum canım Bi şişe edindim onunla takip ediyorum. Kızım artık 13 aylık oldu sütüm eskisi gibi değil bence doyurmuyordur ama kızım yemek yemiyor bir iki şey dışında ne yapsam tükürüyor süt alerjisi var oda beni kısıtlıyor benim derdim de yemek konusu kilosu normal hatta kilolu doğdu ve fazla fazla kilo aldı sütün yarıyor diyorlardı ama son Bi kÇ aydır kilo alımı durdu hatta boy uzamasıyla eski tombikliğide azaldı. hep aç gibi geliyor bana hep bişeyler sunuyorum ama ağzına koymamla tükürüyor emmek istiyor.
Kaşık maması verebilirsin canım.İnşallah canım. Ben hep aynı şeyleri yiyor diye çok takıyorum ama mecbur öyle yapacağım haklısın. Farklı tarifler de yapmaya çalışıyorum internetten bulup deniyorum bakalım.
Süt ürünü içeren şeyler veremiyorum canım. 7 tahıllı Kahvaltımı denemiştim onda süt yoktu ama oda sütle hazırlanıyor suyla çok tatsız bişey oluyor ben çorbasına meyve püresine az az eklemeyi düşünmüştüm ama onuda yemediKaşık maması verebilirsin canım.
İs yerijde yer varsa sagsan arada. Sagdikca artiyo cunkubbide sutİşe dönmek harika bence. Ben çalışmadan duramayanlardanım. O yüzden mutsuz değilim. Mutsuz hissettiğim tek şey nasıl süt yetireceğim ben yokken? Onu da halledeceğim bir şekilde inşallah.
Yok canım bırakmayacağım. 80 altına sabitleyeceğim kendimi inşallah. Ben yersem yine 90 olurumçünkü. Gerçi süt işini çözersem yine zayıflarım. Ne güzel aklıma koymuştum. 1 haftadır çok iyi gidiyorum of şu emzirmek önüme ket vuruyor. Neyse yaparım ben bu işi
Canım doktor bişey demedikçe kiloya takılma bence. 1 yaşını geçince artık rahatsın. Sütüm yetmiyor diye üzülme. 1den sonra sütün artık ek gıda kategorisinde. Onunla doymasına gerek yok
Yer var ama zaten 3 saat kalıyorum maksimum 4. O yüzden eve gelince sağıyorum birini. Öbürünü emziriyorumİs yerijde yer varsa sagsan arada. Sagdikca artiyo cunkubbide sut
Aslında 13 aylık bir bebek herşey yemeliBol bol içiyorum canım Bi şişe edindim onunla takip ediyorum. Kızım artık 13 aylık oldu sütüm eskisi gibi değil bence doyurmuyordur ama kızım yemek yemiyor bir iki şey dışında ne yapsam tükürüyor süt alerjisi var oda beni kısıtlıyor benim derdim de yemek konusu kilosu normal hatta kilolu doğdu ve fazla fazla kilo aldı sütün yarıyor diyorlardı ama son Bi kÇ aydır kilo alımı durdu hatta boy uzamasıyla eski tombikliğide azaldı. hep aç gibi geliyor bana hep bişeyler sunuyorum ama ağzına koymamla tükürüyor emmek istiyor.
Gune super baslayip felaket bitirdim. Oglen yediğim yulaf lapasindan sonra aksam sadece bir tabak taze fasulye ve yarim kase yogurt yedim ama aksam esimin kuzenine gittik ve orada cayin yaninda bir buyuk ekler, bir tane tuzlu kurabiye, bir tane de tahinli kurabiye yedim. Sekersiz 21 günüm bitti diye kendime odul vermis gibi oldum. Yarin dengelemeyi dusunuyorum artik. Yarin seker yok, ekmek zaten uzun suredir yok. Bir de oraya gidecegiz diye kosturmaktan spor yapamadim bugun
benim oğlum var. kız olsaydı 6. ayın içinde yaptırırdım hep öyle planlarım vardı. 8 ay erken değil. annem benim kulaklarımı 40'ım çıkınca deldirmiş :) eski zamanlar işte. komşumu 2 yaşında yaptırdı tabi bilinci yerinde olduğu için tutmadı kulaklarında 5 yaşında şu anda küpesiz. Deldirebilirsin sıcak aylarda yapılır derler tam zamanı bence cnm.Günaydın kızlar sormak istediğim bişey var kulak delinmesi ile ilgili instagramda 8 aylık Bi bebeğin kulağında görünce aklıma geldi sizce küçükken yapılabilir mi büyüyünce kendi tercih ederse mi yapmalı
Canım 5 aylıktı ben tattırıyordum aslında yanlış anlayacak bişey yok haklısın tam zamanında başladık ve 9 10 aylıkken dediğin gibi herşeyi yiyordu hatta ben yemeklerimi baharatsız yapıp ne yiyorsak veriyordum. Dişleri geç çıktı 10 ayın sonunda ve çok kısa bir sürede 6 sı birden çıktı o dönemde tükürmeler istememeler başladı hala devam ediyor. Bu seferde damak tadı gelişti herhalde anlamadım mesela bazı tatları hergün yapsam yiyor mesela yemekte eline salatalık turşusunu alıp kıtır kıtır yiyor limonlu Şehriye çorbasına bayılıyor ben de bazen etli bazen tavuklu bazen sade yapıyorum üzümlü keke bayılıyor sabahları haşlanmış yumurtadan eskiden yerdi şimdi midesi bulanıyor patatesli Omlet yapıyorum çok acıkırsa yiyor ama yediği bunlar diğer yemekleri tükürüyor yada çok acıkması lazım azıcık yemek için .Aslında 13 aylık bir bebek herşey yemelizor bir durum. Ek gıdaya kaç aylık başladınız. en geç 6. ayın içinde geçilmeli. benim sütüm olmadığı için biz 5 aylık başlamıştık. kendi kendine yemeye teşvik ettik o dönemler. bir yaşına girdiğinde sakatat hariç herşey yiyordu ayırt etmeden. sebze haşlayıp oyun oynama esnasında tabakla birlikte önüne koyabilirsin cnm bu şekilde alışmaya başlar ağzına götüre götüre. benim eltimin kızı da hiç birşey yemezdi. anne sütü bol olduğu için hep anne sütüne yöneldiler. (kesinlikle kötü bir şey demek istemiyorum yanlış anlama cnm anne sütünün yerini hiç birşey tutmaz.) 2 yaşına kadar bıraktıramadılar. yemek reddetti hep. 2 yaşına geldiğinde hala püre şeklinde yemekler yedi uzun bir süre. Ek gıdaya geçiş döneminde de püre yemek yedirmemek lazım. çatalla ezip vermek lazım. demek istediğim anne sütü bol diye ilerde yaşanacak sıkıntıların önünü kesmek adına ek gıdaya da zamanında alıştırmak gerekiyor. Dediğim gibi anne sütü bir numaradır her zaman. sadece zamanı geldiğinde başlamak lazım. belki benim de sütüm olsaydı aynı durumda olurduk. bir yaşında çerez bile yerdi oğlum çünkü çok erken 5 aylık ek gıdaya geçtik ve hiç birşeyi püre yapmadım ısırarak yedi yada çatalla ezip
Bu şekilde kaçamaklar yaptıktan sonra, eve gidince yarım saat egzersiz yapabilirsin. En azından yediğinin 3/1'i yakılmış olur cnm.
Güvendiğim biryere götürüp deldirmeyi düşünüyorum bende canım bakalım inşallah sorunsuz olur canı acır mı diyede korkuyorumbenim oğlum var. kız olsaydı 6. ayın içinde yaptırırdım hep öyle planlarım vardı. 8 ay erken değil. annem benim kulaklarımı 40'ım çıkınca deldirmiş :) eski zamanlar işte. komşumu 2 yaşında yaptırdı tabi bilinci yerinde olduğu için tutmadı kulaklarında 5 yaşında şu anda küpesiz. Deldirebilirsin sıcak aylarda yapılır derler tam zamanı bence cnm.
Ilk cocuksa yapilabilir bence. Ama benim kizdan once abi de vardi. 3 yasindaydi. Bilemez de ceker diye cesaret edip deldiremedim. Kiz 7yasina geldi hala delik yok. Artik kendi isteyince deldirecez mecburGünaydın kızlar sormak istediğim bişey var kulak delinmesi ile ilgili instagramda 8 aylık Bi bebeğin kulağında görünce aklıma geldi sizce küçükken yapılabilir mi büyüyünce kendi tercih ederse mi yapmalı
Bende karar verdim deldireceğim canım doğru büyüyünce korkuyorlar şimdi bilmeden yaptırsam iyi olacak ben 5 yaşında vardım delinirken hatırlıyorum çok zor olmuştuIlk cocuksa yapilabilir bence. Ama benim kizdan once abi de vardi. 3 yasindaydi. Bilemez de ceker diye cesaret edip deldiremedim. Kiz 7yasina geldi hala delik yok. Artik kendi isteyince deldirecez mecbur
Hayirli olsun işin canım. Ben seneye bile başlamakta tereddütlüyum. Cesaret edemiyorumİyi geceler kızlar
Benim şimdilik her şey yolunda. Bugün işe başladım. Yarım günümün bitmesine 10 günüm var. Ve süt biriktiremiyorum. Bugün öğlen işten gelince sağdım 30 cc falan çıktı. Makinem tam mı çekmiyor yoksa sütüm sağılacak kadar yok mu anlamadım ve çok canım sıkıldı. O yüzden yeni bir karar aldım. 80 altına inip 3 ay orda kalıcam. 1 yaştan sonra 10 kilo daha vericem. En azından sütüm yetsin şimdi 3 ay daha.
Hippin 5 tahıllı vs oluyor ya onu suyla yapıp içine bal ya da pekmez sonra öğütülmüş ceviz, haşlanmış yumurta koyarsan bi şeye benziyor. Oy kuzum peynir yoğurt vs yiyemiyor mu?Süt ürünü içeren şeyler veremiyorum canım. 7 tahıllı Kahvaltımı denemiştim onda süt yoktu ama oda sütle hazırlanıyor suyla çok tatsız bişey oluyor ben çorbasına meyve püresine az az eklemeyi düşünmüştüm ama onuda yemedi
Bende aptamilin 7 tahıllı almıştım canım suyla yapıp dediğin gibi pekmezle tatlandırdım yemedi ama ceviz yumurta denemedim. Kutuda çorbalara meyve pürelerine eklenebilir yazıyordu öylede yemedi. Yumurta kuruyemişle deneyeceğim. Evet süt alerjisinden dolayı yiyemiyor bende yemiyorum.Hippin 5 tahıllı vs oluyor ya onu suyla yapıp içine bal ya da pekmez sonra öğütülmüş ceviz, haşlanmış yumurta koyarsan bi şeye benziyor. Oy kuzum peynir yoğurt vs yiyemiyor mu?
Bazen banada oluyor canım yemek istiyorum ama biraz kaçırsam o anlık mutluluk geçtikten sonra daha çok üzülüyorum niye yedim diyeKafaya koydum normal kek yapıp çatlayana kadar yiyeceğim. Çok keyfim kaçık. Eve de hapisim. Çocuk eziyet ediyor Kaç zamandır canım normal kek istiyordu. Siz bana uymayın tabi.