4 yıl olacak 22 haziranda cnm. yok hiç toparlanacağı yok. inanılmaz buruşuk bir derim var. ilk hamiliğimdi. 5. aylardaydı sanırım tam hatırlamıyorum ayı. doktorum cildin esnemeye hiç yatkın değil demişti. zamanla göbek deliğim dışarı fırladı. 8 aylıkken doktor muayenede tırnağımla azıcık kazızam sanki karnın yıltılacak gibi demişti. ki öyle bir olay da oldu. karnımı kaşırken gerçekten tırnağımla derimi ırttım kanadı morardı vs. böyle geçti hamilelik. gerçi bebeğim çok iriydi benim. 4.320 doğdu. bir de aldığım kilonun 15'ini hastanede 2 gecede verdim. aniden kilo kaybı yaşadğım için böyle. cildiyeye gittiğimde ameliyatsız toplanmaz deri demişti. 4 yıldır bekliyorum ama bir milim ilerleme yok.Ne zaman sezaryan oldunuz bende de var anca gecer biraz beklemek lazim
Anladim canim seninki cok farkli olmus evet belki cerrahi mmudahale kesin cozum olur dogru4 yıl olacak 22 haziranda cnm. yok hiç toparlanacağı yok. inanılmaz buruşuk bir derim var. ilk hamiliğimdi. 5. aylardaydı sanırım tam hatırlamıyorum ayı. doktorum cildin esnemeye hiç yatkın değil demişti. zamanla göbek deliğim dışarı fırladı. 8 aylıkken doktor muayenede tırnağımla azıcık kazızam sanki karnın yıltılacak gibi demişti. ki öyle bir olay da oldu. karnımı kaşırken gerçekten tırnağımla derimi ırttım kanadı morardı vs. böyle geçti hamilelik. gerçi bebeğim çok iriydi benim. 4.320 doğdu. bir de aldığım kilonun 15'ini hastanede 2 gecede verdim. aniden kilo kaybı yaşadğım için böyle. cildiyeye gittiğimde ameliyatsız toplanmaz deri demişti. 4 yıldır bekliyorum ama bir milim ilerleme yok.
2. gebeliği düşünüyoruz bir yıl içinde. inşallah ondan sonra bir düzelme olmaz ise cerrahi müdahale olacak kendimi aynada görünce kendim beğenmiyorum eşimin bir rahatsızlığı yok ama ben beğenmiyorum.Anladim canim seninki cok farkli olmus evet belki cerrahi mmudahale kesin cozum olur dogru
Evet insan kendini mutsuz hissedince zaten o yetiyo2. gebeliği düşünüyoruz bir yıl içinde. inşallah ondan sonra bir düzelme olmaz ise cerrahi müdahale olacak kendimi aynada görünce kendim beğenmiyorum eşimin bir rahatsızlığı yok ama ben beğenmiyorum.
Ben iciuorum.canim olmaadi azalmaMerhaba kızlar menüm
Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
3 çilek
Öğle
Yarım kase mercimek çorbası
Ara 2 ceviz 1 elma
Akşam
3 tane kasap köfte
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
Rezene çayımı içtim başka bişey yemem
Kızlar hem süt miktarını arttırıyor hem zayıflamaya yardımcı oluyormuş. Daha başka çok faydalarıda var.
Yeşilçay içen var mı aranızda kızlar süt miktarını azaltıyormuş sanırım ama günde bir rezene bir yeşilçay kendini dengeler mi içebilir miyim diye düşünüyorum. Yoksa başka zararları var mı bebek için.
Yeni donemin hayirli olsun canim nasil ise donmek guzel mi ? Ben de merak icindehimİyi geceler kızlar
Benim şimdilik her şey yolunda. Bugün işe başladım. Yarım günümün bitmesine 10 günüm var. Ve süt biriktiremiyorum. Bugün öğlen işten gelince sağdım 30 cc falan çıktı. Makinem tam mı çekmiyor yoksa sütüm sağılacak kadar yok mu anlamadım ve çok canım sıkıldı. O yüzden yeni bir karar aldım. 80 altına inip 3 ay orda kalıcam. 1 yaştan sonra 10 kilo daha vericem. En azından sütüm yetsin şimdi 3 ay daha.
Taze fasulye mideyo tutmuyo ya yanina tavuk ymeme ragmen axim suan... Zsten hep acimda meyseGune super baslayip felaket bitirdim. Oglen yediğim yulaf lapasindan sonra aksam sadece bir tabak taze fasulye ve yarim kase yogurt yedim ama aksam esimin kuzenine gittik ve orada cayin yaninda bir buyuk ekler, bir tane tuzlu kurabiye, bir tane de tahinli kurabiye yedim. Sekersiz 21 günüm bitti diye kendime odul vermis gibi oldum. Yarin dengelemeyi dusunuyorum artik. Yarin seker yok, ekmek zaten uzun suredir yok. Bir de oraya gidecegiz diye kosturmaktan spor yapamadim bugun
Dolu dolu bir tabak yedim. Evde olsam onlari yemezdim, ac gozluluk yaptim birazTaze fasulye mideyo tutmuyo ya yanina tavuk ymeme ragmen axim suan... Zsten hep acimda meyse
İyi geceler kızlar
Benim şimdilik her şey yolunda. Bugün işe başladım. Yarım günümün bitmesine 10 günüm var. Ve süt biriktiremiyorum. Bugün öğlen işten gelince sağdım 30 cc falan çıktı. Makinem tam mı çekmiyor yoksa sütüm sağılacak kadar yok mu anlamadım ve çok canım sıkıldı. O yüzden yeni bir karar aldım. 80 altına inip 3 ay orda kalıcam. 1 yaştan sonra 10 kilo daha vericem. En azından sütüm yetsin şimdi 3 ay daha.
Tamam canım günde 1 tane bende başlayacağım sağolBen iciuorum.canim olmaadi azalma
Bol bol içiyorum canım Bi şişe edindim onunla takip ediyorum. Kızım artık 13 aylık oldu sütüm eskisi gibi değil bence doyurmuyordur ama kızım yemek yemiyor bir iki şey dışında ne yapsam tükürüyor süt alerjisi var oda beni kısıtlıyor benim derdim de yemek konusu kilosu normal hatta kilolu doğdu ve fazla fazla kilo aldı sütün yarıyor diyorlardı ama son Bi kÇ aydır kilo alımı durdu hatta boy uzamasıyla eski tombikliğide azaldı. hep aç gibi geliyor bana hep bişeyler sunuyorum ama ağzına koymamla tükürüyor emmek istiyor.Canim bol su tuket. Asiri kati diyet yapmadan zayiflamaya calis. Ne cok sık kendini ne de diyeti birak tamamen bence
Taze fasulye mideyo tutmuyo ya yanina tavuk ymeme ragmen axim suan... Zsten hep acimda meyse
Aynen canım bende çok sıkı olmayacak şekilde yavaş yavaş ilerlemeye çalışıyorum. Bugün Bi pantolonumu denedim düğmesini kapatamadım çok seviyordum o pantolonumu kendime onu hedef koydum haftaya birdaha deneyeceğim bakalım olacak mıCanim bol su tuket. Asiri kati diyet yapmadan zayiflamaya calis. Ne cok sık kendini ne de diyeti birak tamamen bence
Bol bol içiyorum canım Bi şişe edindim onunla takip ediyorum. Kızım artık 13 aylık oldu sütüm eskisi gibi değil bence doyurmuyordur ama kızım yemek yemiyor bir iki şey dışında ne yapsam tükürüyor süt alerjisi var oda beni kısıtlıyor benim derdim de yemek konusu kilosu normal hatta kilolu doğdu ve fazla fazla kilo aldı sütün yarıyor diyorlardı ama son Bi kÇ aydır kilo alımı durdu hatta boy uzamasıyla eski tombikliğide azaldı. hep aç gibi geliyor bana hep bişeyler sunuyorum ama ağzına koymamla tükürüyor emmek istiyor.