- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Evet simdi baktik cok degisikPlaystation oyunu gibi bi şey. Sensörler seni algılıyor. Sen dans edip puan kazanıyorsun. Youtubea yazarsan çıkar. Ben 2020 versiyonunu oynuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet simdi baktik cok degisikPlaystation oyunu gibi bi şey. Sensörler seni algılıyor. Sen dans edip puan kazanıyorsun. Youtubea yazarsan çıkar. Ben 2020 versiyonunu oynuyorum.
Ayyy aynen aynen memnun etmek cok zorOffff cok yoruldum. Sizinkiler de surekli huysuz mu kizlar? Benimki artik o kadar bunaltti ki beni. Surekli agliyor, mizmizlaniyor, yanindan ayrildigim ay feryat figan aglamaya basliyor. Bir de buyugu tuvalete alistirmaya calisiyoruz bu arada. Gercekten tukendim.
Yediklerime gelecek olursak;
Bir sutlu kahve sonrasi 20 dk leslie, 13 dk pilates
Sabah; 1 haslanmis yumurta, 1 kk peynir, 10 zeytin, domates, salatalik, cay
Sade turk kahvesi
6-7 tane eti form tahilli cubuk kraker
Aksam; 2 tane izgara tavuk pirzola, 1 bardak ayran, salata
Biraz once de ogluma şehriye corbasi icirdim, kalan iki kasigi yedim.
Ben de yine dayanamadim,kabak cekirdegi yedim. Simdi de muz yiyorumYa canim.surekli sagliksiz seyler istiyo pizza hamburger ve cikolata niye boyle oldum ben yaaa
Onlardan fazla.yine bisey olmaz... Ay aslisah alkoclara bakiyodum ne kadar fizihi iyi diye boyu 172 kilosu 51 mis Allah im bunlar nasil bu kadar zayif oluyo ben anlamiyorim bu kiloya incem diye imanim gevfedi ve inanilmaz skildim.saglikli beslenmektenBen de yine dayanamadim,kabak cekirdegi yedim. Simdi de muz yiyorum
Eşim sürpriz yapmış normalde 300-400 tl bi oyun %50 indirime girince almış. Gereksiz pahalı.Evet simdi baktik cok degisik
Adamcagiz daha ne yapsin bak ne guzel tartistik diyodun baristiniz herhalde gule gule kullan gercwkten cok.eglenceli gozukuyoEşim sürpriz yapmış normalde 300-400 tl bi oyun %50 indirime girince almış. Gereksiz pahalı.
Yok bunu önceden almıştı bizde kavga bitmez. Sag ol canım. Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah. Şu an ben yattım o playstation oynuyor. Kendisine 5 oyun bana 1 oyun bu erkekler çok çakal.Adamcagiz daha ne yapsin bak ne guzel tartistik diyodun baristiniz herhalde❤ gule gule kullan gercwkten cok.eglenceli gozukuyo
Ben de bazen onu dusunurdum zengin olunca manken gibi mi olunuyo diye ama onlar kucukten sporla dansla buyuyunce vucut sekilleniyor benceOnlardan fazla.yine bisey olmaz... Ay aslisah alkoclara bakiyodum ne kadar fizihi iyi diye boyu 172 kilosu 51 mis Allah im bunlar nasil bu kadar zayif oluyo ben anlamiyorim bu kiloya incem diye imanim gevfedi ve inanilmaz skildim.saglikli beslenmekten
Bide noluyo biliyo musun yardimcisina diyodur su tarz yemekler hazirla diye o da dusuk kalorili ama lezzetlibtarifleri yapiyodur bzim gbi cocuga bakim camasiri astim smdi gidip ymek hazirlim demiyolarki... Spor dessn zaten spor hocalaei ellerinin altinda spordan sonra guzel bi masaj ondan sonrada guzel bi uyku cekiyolardir. Bizim isimiz bakinxa gercekten zor cocukla uyjusux uyksuz yorgin bi sekilde spor yap, ac ac gezBen de bazen onu dusunurdum zengin olunca manken gibi mi olunuyo diye ama onlar kucukten sporla dansla buyuyunce vucut sekilleniyor bence
Tabi canım onların doktorlarının verdiği listeyi pişiriyor yardımcıları ne var öyle zayıflamaya eminim hiç biri de bi altında tayt saçlar topuz bi yandan evi süpürüp kucağında huysuz bi çocukla bi ya'ndan da akşama ne pişirsem diye düşünme kaygıları yoktur ama olsun biz zoru başarıyoruz işteBide noluyo biliyo musun yardimcisina diyodur su tarz yemekler hazirla diye o da dusuk kalorili ama lezzetlibtarifleri yapiyodur bzim gbi cocuga bakim camasiri astim smdi gidip ymek hazirlim demiyolarki... Spor dessn zaten spor hocalaei ellerinin altinda spordan sonra guzel bi masaj ondan sonrada guzel bi uyku cekiyolardir. Bizim isimiz bakinxa gercekten zor cocukla uyjusux uyksuz yorgin bi sekilde spor yap, ac ac gez
Evet fazlasiypa zoru hem deTabi canım onların doktorlarının verdiği listeyi pişiriyor yardımcıları ne var öyle zayıflamaya eminim hiç biri de bi altında tayt saçlar topuz bi yandan evi süpürüp kucağında huysuz bi çocukla bi ya'ndan da akşama ne pişirsem diye düşünme kaygıları yoktur ama olsun biz zoru başarıyoruz işte
Ne zaman sezaryan oldunuz bende de var anca gecer biraz beklemek lazimKızlar günaydın.
Bu hafta sonu sporu biraz abarttım ve her yerim ağrıyor. Dün tartıldığımda 59,90 çıktım. 60 yani 17 gündür aksatmadan spor yapıyorum ve bacaklarımda ki sertlikleri hissetmeye başladım. karnım yine jöle kıvamı sarkık bir deri. sanırım gerdirmeden geçmeyecek
Bugün ki manümü şu şekilde planladım;
Bu sabah kahvaltı: 2 galeta çubuk, 1 kupa nescafe, 1 kk peynir yedim.
Ara öğün yok.
Öğlen: 1 kepçe mercimek çorbası, yarım porsiyon tavuk sote, salata
Ara öğün: 3 ceviz, 1 küçük boy havuç
Akşam: (en geç 19.30) 1 kepçe yeşil mercimek yemeği, 1 tutam maydonoz
2,5 litre su içiyorum. ekmek kesinlikle 17 gündür menümde yok. Ekmek resmen beni şişiriyormuş. İyi ki ekmeği bırakmışım. karnımda ki o gazdan şişmeler bitti.