- 21 Nisan 2018
- 8.117
- 30.173
- 36
Umarim yarin sorunsuz yaparizben de aynı kadına başladım aynı video büyük ihtimalle laptopun şarjı bitti
videoda bi uğursuzluk var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarim yarin sorunsuz yaparizben de aynı kadına başladım aynı video büyük ihtimalle laptopun şarjı bitti
videoda bi uğursuzluk var
Geçmiş olsunBilemedik inan canım pert olduk karı koca inan ki
Ben de tugce irtemin videolarini yapiyorum cok sevdim bu kadiniSelam herkese. Gun icinde yazdiklarinizi okuyorum ama yazacak firsat bulamiyorum. Bugun sabah biraz pilates yapayim dedim. 14 dklik bir video vardi. Tugce ertem ile 6 haftalik vucut değişim serisi. Bitmesine cok az kala internet kesildi. Duzeltene kadar sogudum zaten.
Sabah; 1 haslanmis yumurta, 2 kk suzme peynir, 10 zeytin, domates, cay
Oglen; yulaf lapasi, 1 muz, 1 avuc cig findik
Aksam; 1,5 lahmacun, 1 bardak ayran, yesillik
Sabah kahvaltidan once 1 tane sutlu kahve içmiştim. Bir de acik havada yaklasik 1 saat yürüyüş yaptim ama birkac yere ugrayinca tempo dustu bazen tabi. Iki avuc kabak cekirdegi yerim ve gunu kapatirim artik.
O ne yaw merak ettimÖğle tavada pırasadan hamursuz börek yapıp yedik. Benim kızda iyi kötü yedi 19 aylık ama hala 6 dişi var. Hiç azı dişi yok. Sadece ön dişler.
Ayrıca just dance yaptım 25 dk sonra ezan okunuyor diye oturdum. 3 dk sonra bayılcak gibi oldum. Eşim yüzümü falan yıkadı. Muz ve 4 çiğ fındık ve 3 çiğ badem yedim.
HangisiO ne yaw merak ettim
Just dance yazinca direkt cikar miHangisi
Playstation oyunu gibi bi şey. Sensörler seni algılıyor. Sen dans edip puan kazanıyorsun. Youtubea yazarsan çıkar. Ben 2020 versiyonunu oynuyorum.Just dance yazinca direkt cikar mi
Benimki de aynı maalesef. Ve bazen bağırmak zorunda kalıyorum. Çok üzülüyorum.Offff cok yoruldum. Sizinkiler de surekli huysuz mu kizlar? Benimki artik o kadar bunaltti ki beni. Surekli agliyor, mizmizlaniyor, yanindan ayrildigim ay feryat figan aglamaya basliyor. Bir de buyugu tuvalete alistirmaya calisiyoruz bu arada. Gercekten tukendim.
Yediklerime gelecek olursak;
Bir sutlu kahve sonrasi 20 dk leslie, 13 dk pilates
Sabah; 1 haslanmis yumurta, 1 kk peynir, 10 zeytin, domates, salatalik, cay
Sade turk kahvesi
6-7 tane eti form tahilli cubuk kraker
Aksam; 2 tane izgara tavuk pirzola, 1 bardak ayran, salata
Biraz once de ogluma şehriye corbasi icirdim, kalan iki kasigi yedim.
Kafasi kaldirmiyor insanin artik. Hem vucut yoruluyor hem kafaBenimki de aynı maalesef. Ve bazen bağırmak zorunda kalıyorum. Çok üzülüyorum.