Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Merhaba hanımlar. 27sinde banlandığım için giremedim. Bu hafta 3 günde neredeyse 2 kilo gerş aldım. Bayramın 1. Günü 64,8dim. Bugün 66 kiloyum. Çok sinirim bozuldu ama kilo vermeye devam. Suçı bebek bisküvisinde buluyorum. Çocuğuma çok yedşrmediğim için hepsinin tavsiye edilen tüketim tarihleti geçmişti. Çöpe gitmesin diyip pasta yaptım. Ve toplam 2 dilim yedim 2 gğn boyunca. Siz siz olun tatlı yemeyin 😅

Selam herkese. Gun icinde yazdiklarinizi okuyorum ama yazacak firsat bulamiyorum. Bugun sabah biraz pilates yapayim dedim. 14 dklik bir video vardi. Tugce ertem ile 6 haftalik vucut değişim serisi. Bitmesine cok az kala internet kesildi. Duzeltene kadar sogudum zaten.
Sabah; 1 haslanmis yumurta, 2 kk suzme peynir, 10 zeytin, domates, cay
Oglen; yulaf lapasi, 1 muz, 1 avuc cig findik
Aksam; 1,5 lahmacun, 1 bardak ayran, yesillik
Sabah kahvaltidan once 1 tane sutlu kahve içmiştim. Bir de acik havada yaklasik 1 saat yürüyüş yaptim ama birkac yere ugrayinca tempo dustu bazen tabi. Iki avuc kabak cekirdegi yerim ve gunu kapatirim artik.
Ben de tugce irtemin videolarini yapiyorum cok sevdim bu kadini

Günaydın
Kahvaltıda 50ml süt,1 yumurta ve yarım y. Kaşığı tam buğday unu ile çırpılmış omlet arasına 2 dilim fıstıklı macar salam ve 1 dilim tam yağlı tost peyniri koyup tereyağı ile pişirdim. Harika oluyor ve tok tutuyor tavsiye ederim.
Yanında 3 kiraz domates
Yarım kabuklu salatalık.
Sabah tartıldığımda 65,6 geldim.

Gunaydin kizlar
Kahvalti 1.5haslanmis yumurtw
1d.beyaz peynir
1d.eski kasar
Domates salatalik
1tatli k. Cilek receli
1d.ekmek
Hazir gaza gelmisken caymayayim diye ani bi kararla online diyetisyene basladim. Sabah gec kalhvalti yapiyorum diye 2 ana 2 ara ogunle basliyoruz. Insallah devam edecegim

Selamlar 🤩 kahvalti;

1 domates
1 dilim peynir
1 tatli kasigi bal
2 dilim ekmek
Cay

Ara;

Yarim fincan dibek kahvesi (spor yapicam diye hizli hizli icip biraktim gerisini)
1 hurma

Ogle yemedim henuz sulu kofte ve sarma yapacagim onlardan yerim aksamla ogle bir kapatirim gunu. Yersem bir tane de meyve yerim belki bakalim. Spor olarak hiphop tabata ve pesine ekleyecegim egzersizleri yaptim. Karnimi o kadar zorladim ki bir ara cok garip seyler hissettim sanki rahmime dogru.

Screenshot_20200531-151811_Drive.jpg

Screenshot_20200531-151828_Drive.jpg

Öğle tavada pırasadan hamursuz börek yapıp yedik. Benim kızda iyi kötü yedi 😅 19 aylık ama hala 6 dişi var. Hiç azı dişi yok. Sadece ön dişler.

Ayrıca just dance yaptım 25 dk sonra ezan okunuyor diye oturdum. 3 dk sonra bayılcak gibi oldum. Eşim yüzümü falan yıkadı. Muz ve 4 çiğ fındık ve 3 çiğ badem yedim.

Öğle tavada pırasadan hamursuz börek yapıp yedik. Benim kızda iyi kötü yedi 😅 19 aylık ama hala 6 dişi var. Hiç azı dişi yok. Sadece ön dişler.

Ayrıca just dance yaptım 25 dk sonra ezan okunuyor diye oturdum. 3 dk sonra bayılcak gibi oldum. Eşim yüzümü falan yıkadı. Muz ve 4 çiğ fındık ve 3 çiğ badem yedim.
O ne yaw merak ettim

Öğle yemeği
Madımak yemeği + 2 kaşık yoğurt
Yeşillikle lorlu salata

Sonra doymadım diye Altınbaşak yedim
17:00 erken akşam yemeği
2 lahmacun 1 içli köfte salata
(Eşim de benimle beraber 5 gündür diyet ve şekersiz yapıyordu sabah ilk hedefine ulaştığı için ödül verdi kendine)
Çoktandır böyle karbonhidrat yememiştim şu an patlayacak gibiyim ama gerçekten doymak böyle bir şeymiş bir mutluluk geldi.
Klasik bir sözü yazayım kendime tok yatarsan zayıf kalkamazsın
Aç kalmadan veremem o yüzden bugünkü cheat meal bana bir hafta yetsin

Evet kizlar dun fazlasiyla kacirdim pizzasindan kolasina patatesinden kekine baklavasina yani benimki cheat mealden cikti s.. batirdim. Acliktan degil tamamen skintidan yedim acayip bir bunalim vardi ustumde yangin war diye bagiracaktim artik. Cok kotuydu.
Simdi esim bakti tabata falan yaptim. Hava guzel olup ben eve mahkum olunca ben de bi kafayi yeme soz konusu oluyo artik
Sabah:
2 dilim tam vugday
2 yumurta
Peynir
Salam 1 dilim
5-6 zeytin
1 tatli kasigi bal

Ogle:
1 sekerli turk kahve
Muz
Biraz yulaf
5-6 ceviz
3 kayisi
1 su b. Sutten yapilmis smoothie

Aksam
1 tavuk baget
1 corba kase taze fasulye yohurtlanmis(daha yemedik 7 gbi anca yetisir)

Spor:
30 dk hiphop tabata

Offff cok yoruldum. Sizinkiler de surekli huysuz mu kizlar? Benimki artik o kadar bunaltti ki beni. Surekli agliyor, mizmizlaniyor, yanindan ayrildigim ay feryat figan aglamaya basliyor. Bir de buyugu tuvalete alistirmaya calisiyoruz bu arada. Gercekten tukendim.
Yediklerime gelecek olursak;
Bir sutlu kahve sonrasi 20 dk leslie, 13 dk pilates
Sabah; 1 haslanmis yumurta, 1 kk peynir, 10 zeytin, domates, salatalik, cay
Sade turk kahvesi
6-7 tane eti form tahilli cubuk kraker
Aksam; 2 tane izgara tavuk pirzola, 1 bardak ayran, salata
Biraz once de ogluma şehriye corbasi icirdim, kalan iki kasigi yedim.

Offff cok yoruldum. Sizinkiler de surekli huysuz mu kizlar? Benimki artik o kadar bunaltti ki beni. Surekli agliyor, mizmizlaniyor, yanindan ayrildigim ay feryat figan aglamaya basliyor. Bir de buyugu tuvalete alistirmaya calisiyoruz bu arada. Gercekten tukendim.
Yediklerime gelecek olursak;
Bir sutlu kahve sonrasi 20 dk leslie, 13 dk pilates
Sabah; 1 haslanmis yumurta, 1 kk peynir, 10 zeytin, domates, salatalik, cay
Sade turk kahvesi
6-7 tane eti form tahilli cubuk kraker
Aksam; 2 tane izgara tavuk pirzola, 1 bardak ayran, salata
Biraz once de ogluma şehriye corbasi icirdim, kalan iki kasigi yedim.
Benimki de aynı maalesef. Ve bazen bağırmak zorunda kalıyorum. Çok üzülüyorum.

Akşam yemeğim
Büyük yemek tabağında sütlü mantar çorbası
37 gr tam buğday ekmeği üzerine 1 t. Kaşığı fitnut ve 1 tk bal. Bunu mecbur yedim çünkü sadece çorbayla 1000 kal falan oluyordum tüm gün. Günü 1200 kal kapattım. Yaklaşık 200 kal spor yaptım.

X