Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Kadir gecemiz mübarek olsun. Allah dualarımızı kabul etsin.

Ben 2. Çocuk düşünmek istesem de çok korkuyorum. Doğumdan 6 gün sonra spinal anestezi yüzünden beyin toplardamarıma pıhtı attı. Nöbet geçirip bayılmışım. Ağzım, ellerim yamulmuş ve 1 saat konuşamamışım. Zaten yarım gün boyuncaki süreci hatırlamıyorum. 1 gün nöroloji yoğunbakımında 6 gün de poliklinikte yattım. 6 ay günde 2 kez iğne vurulup 2 ay epilepsi ilacı kullandım. Doktorlar iyi yırtmışsın şükür et kalbini es geçmiş. Kalbine atsaydı ölmüştün dediler. Lohusalığımı yaşayamadım. 1,5 yıl oldu hala evde tek dursam panik atak geçiriyorum. Doktorlar çocuk istersem önceden haber vermemi söyledi. Kan sulandırıcı vurulmam gerekirmiş( Bu arada genetik testim temiz, pıhtılaşma sorunum yok.) Doğumda genel anestezi ile olacakmış. Tüm bunları düşününce cayıyorum. Çünkü bakmakla sorumlu olduğum bi kızım var.

Gecmis olsun cok. Zorunlu mu olmustu sezaryenin canim?

Benim de sezeryan yerim 5 ay oldu hala böyle üstünde kabarti var. Doktora sordum bazi vucutlar yapar dedi.ikinci ameliyatta orasini duzeltiriz dedi. Belki ben ikinciyi yapmicam yani mantiga gel. Bazen ara ara canimi siksam da oraya yapack bi sey yok deyip dusunmemeye calisiyorum. Dermatix diye krem yazdi onu kullan dedi onu kullaniyorum

Mecbur yapacaksin artik kacarin yok

Mecbur yapacaksin artik kacarin yok
Yok be kalirsa kalsin napim yani.sanirim yapamicam ben ikinci falan. Umarim ilerde pisman olmam. Kimsemiz yok la. Milletin annesi bi geliyor cocuk 3 yasina gelene kadar bizimkiler 1 ay görünüp gitti.zaten aileler farkli sehirlerde. Gercekten su 5 ayi bir ben bilirim. O kadar zorlaniyorum ki. İse başlayınca halimi dusunemiyorum

Kesinlikle su anlattigindan anladim ve gercekten tam olarak yasanabilir bi hikaye. Allah cocyklarini sizlere bagislasin evet yola erken baslamissin ileri de 3 cocuklu bi anne olmak cok guzel muhakkak zorluklari da barindiriyodur zaten cok guzel aciklamissin

Bence en sagliklisi o. Hem anne icin hem cocuk icin. Bizim erken oldu ama cok sukur ikisi de saglikli. Artik yorgunluk falan bir sekilde idare edilir. Yeter ki onlar iyi olsun
Erken olmasi birarada buyumeleri acisindan mukemmel aslinda ve zorluklara katlanicaksin heosi birden biticek insallah sonrasi asil mukemmeldir eminim hem kardes hem dost oluelar

Ayyy Allah immm cok gecmis olsun okurken yutkundummmm. Sezaryandan nefret ettim zaten igrenc bi deneyimdi benim icin spinal vs bak hatirlamak bile istemiyorum ki seninki tam bi travma. Ben de 2. Cocugu suanki oglum icin bazen diyorumki artik onunla eskisi gbi 2 kafadar olamicaz ve ameliyaffa ya basima bisey gelirse ya da ben iyilesene kadar ogluma kim bakar, o bensiz uyuyamaz falan diye gozum oyle korkuyoki.. evlat oyle biseyki kalbim onun askiyla yanip tutusuyo o olmadan ameliyata nasil giricem o iyi mi bilemezsem vs.. cok garip duygular neyse su 2. Cocuk konusunu ben kapatayim bi sure su akar yolunu bulur

Gercekren rahatsiz mi yoksa cok gelip gitmeye istekli mi degil... Evet bazi anneler o kadar cok kosturuyoki cocuk onlarin elinde buyuyo

İlkinde 25.günden sonra yalnızdım ben.İkinci çocukta aynı şehre geldik coronadan ğek fark etmedi ama Kime bırakacağım gerginliğim yok artık.büyük rahatlık gerçekten

Sen 40 in cikana kadar mi durdular bi daha gelmediler mi . Evet gercekten zor

Ya ben de gorunce canim cok skiliyo o nedir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…