• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Geldin geldim gelmesem daha mı iyiydi??? 🤣🤣🤣

Kahvaltiyi yazmistim. Kahvaltidan sonra bir bardak kefir ictim. Aksamustu bir tane muz yedim. Aksam yemeğinde tavuklu mantar sote, iki dilim tam bugday ekmegi ve ayran. Yemekten sonra da bir tane sade soda ictim. Bugunku yeme icme fasli burada son buluyor 🤗

Paylaştığın videoyu yaptım bitirmek mi ilk 5. Dakikada ben iptal oldum zaten 😂

Ah canim simdi atacagimi yap bir dahakine kismen daha kolay ama mucizeler bekleme 🤣

O degil de ilk 5 dk warm up zaten daha hareketler baslamadan mi nakavt oldun 😅

Merhaba bugün;
Sabah :
1 haşlanmış yumurta
20 gr süzme peynir
10 gr erzincan tulumu
3 çeri domates
6 dilim salatalık

Öğle:
100 gr dana döner
2 hamburger ekmeği
2 y. Kaşığı mayonez
2 y. Ketçap
Soğan
Domates
İceberg
2 büyük kornişon

Akşam
350 mllik kasede yayla çorbası üstüne tereyağı

Aparetif
Ballı, sütlü çikolatalı, rafine şekersiz kurabiye. Kendim yaptım. Normalde bitter konuluyordu eşim sütlü koy dedi. Dilimi 80 kal vsdir.

Ben şekersiz 21 yapmıyorum ama rafine şekeri kestim tamamen. Çikolata da yemem normalde tarifte vardı.

Hayırlı akşamlar
Menüm
Filtre kahve

Kahvaltı
Yoğurtlu yulaf lapası
İcine 1 muz çeyrek elma 3 minik hurma 2 incir badem ceviz

Ara az yerfıstığı

Akşam
Közlenmiş patlıcan tavuklu
Yarım kase cacık

Su 2 litre
Spor yok halimde yok

Ah canim simdi atacagimi yap bir dahakine kismen daha kolay ama mucizeler bekleme 🤣

O degil de ilk 5 dk warm up zaten daha hareketler baslamadan mi nakavt oldun 😅

Aynen ilk hareketlerde bittim zor geldi valla. Ama vücut ham. Spor yapmıyorum ki.benim önce kolay egzersiz programlarını yapmam lazım. Bana leslie fena değil. Onunla başlıyım ben. Ama belli bir kiloya inşnce başlamak istiyorum.şimdilik bisiklet yetiyor bana.

Merhaba tekrar
Akşam ızgara tavuk yoğurtlu semizotu salatası ve soğan salatası yedim. Su 3,5 u geçti. Bugünkü spor çok tatmin edici oldu. İki kere yürüdüm

Eklentiler

• ABF16020-C030-4AC4-B231-7D9376D00DEA.png
    ABF16020-C030-4AC4-B231-7D9376D00DEA.png
    248,2 KB · Görüntüleme: 18
Selam kizlar
Iftar menum:
3hurma
Yarim kepce yayla corbasi
3 kasik etli patates yemegi
4kasik kabakli havuc tarator
3mini pizza(gercekten mini:) hepsi toplam 1 pogaca eder.
Veee soylesem mi soylemesem mi tereddut ettim ama durustluk kazansin: 1 albeni🙃
En az 2lt.su

Sekersiz 21 gun bir ben yapiyorum sanirim 😫

Ceza videomuzu biliyorsun....

Ya kizlar geve gece aklima.bisey takildi ben cok su iciriyorum.ozellikle dogumdan sonra cok icer oldum acaba ben seker hastasi olabilir miyim, ya da emzirdigim icin mi iciyorum... İcime bi korku girdi cok fena

Ya kizlar geve gece aklima.bisey takildi ben cok su iciriyorum.ozellikle dogumdan sonra cok icer oldum acaba ben seker hastasi olabilir miyim, ya da emzirdigim icin mi iciyorum... İcime bi korku girdi cok fena
Diger belirtilerine de bak canim ama bence degilsindir. Cunku sekerde cok sık acikiliyor.acikinca fenalasiliyor. sen baya az yiyorsun

Back