Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ula kendin yapmadin beni ne diye karistiriyorsun şurada sessiz sessiz duruyorum ki beni unutsunlar
Ula kendin yapmadin beni ne diye karistiriyorsun şurada sessiz sessiz duruyorum ki beni unutsunlar
Bebeyi kime koyam da yapam sipa sürekli kucak istiyor bakici nanayi yedi
Olsun kurban psikolojisi bendeki.Yav sen napicaksin onu o gelsin ona da ayri sorucam yapti mi
evet canım olmadı bir süre bunu korursun. Sanırım benimde vücudum artık yeter diyip korumamı istiyor. O yüzden çok zorlamıyorum. Aman autumn duymasınBakalim yoksa birakacam zaten yeter gari bu kadar 57 ile noktalicam
Susma sustukça sıra sana gelir. Yanıma birisini arıyordum yandaş.Ula kendin yapmadin beni ne diye karistiriyorsun şurada sessiz sessiz duruyorum ki beni unutsunlar
Bebeyi kime koyam da yapam sipa sürekli kucak istiyor bakici nanayi yedi
Olsun kurban psikolojisi bendeki.
evet canım olmadı bir süre bunu korursun. Sanırım benimde vücudum artık yeter diyip korumamı istiyor. O yüzden çok zorlamıyorum. Aman autumn duymasın
Susma sustukça sıra sana gelir. Yanıma birisini arıyordum yandaş.
autumnn şaka yaptım şaka. Valla süper gidiyor diyetim. Cuma 79ları görücemOlsun kurban psikolojisi bendeki.
evet canım olmadı bir süre bunu korursun. Sanırım benimde vücudum artık yeter diyip korumamı istiyor. O yüzden çok zorlamıyorum. Aman autumn duymasın
Susma sustukça sıra sana gelir. Yanıma birisini arıyordum yandaş.
Aaa hayır tabikiii. Akşam yapmayı deneyeceğim sözHedefin 81 miydi
Nerde tabatalarim nerdeeee
Benimde avuç avuç döküldü çok üzülüyordum canım. 8. aydan sonra yeniden çıkmaya başladı dökülme durdu geçici bir durum üzülme.
Herkeste bu durumun olmasina biraz sevindim ne yalan soyliyimdemek ki normalmis.sonra duzeliyor diyenlere daha daha cok sevindimarastirirken otacinin bi sampuanindan memnun olanlari gordum nette. Onu denicem bakalimGel canım gel
Yanlis alintilama yapmisim ama siz beni anladinizHerkeste bu durumun olmasina biraz sevindim ne yalan soyliyimdemek ki normalmis.sonra duzeliyor diyenlere daha daha cok sevindimarastirirken otacinin bi sampuanindan memnun olanlari gordum nette. Onu denicem bakalim
Harika bir fikirCeza buldum sekersiz 21 gunu bozan o gun hiphop tabatanin 2. Videosunu yapacak gerci sonucu odul de olabilir bunun bilemedim ne dersiniz?
Geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar güne kızımın ateşlenmesiyle başladım. Çok üzgünüm. Onun dışında dün toplam 1200 kal. Yemiştim. Tartıya -700 gr olarak yansımış. Belki su gitti bilemem ama düzgün beslenirsem geri kilo almıyorum. Korumada oluyorum.
O vakit ben bugün yapıyım çünkü dün ben o yorgunluk haliyle çikolata kaşıkladım valla öyle bir enerjim tükenmişti kiHarika bir fikir
O vakit ben bugün yapıyım çünkü dün ben o yorgunluk haliyle çikolata kaşıkladım valla öyle bir enerjim tükenmişti ki
Kızlar hadi bir soru sorayım
başladığınızda kaç bedendiniz
şuan kaç bedensiniz
ve kaç beden olmak istiyorsunuz
Ben 48 bedendim şuan 42 44 arası ve 38 olsam süper olur ama 40 da yeter
Ben gebelik öncesi 40 bedendim. Gebelik sonrasını bilmiyorum . 82.5 ile doğum yaptım 77 kg eve geldim. Şu an 69.6 kiloyum hedefim 38 beden olabilmekKızlar hadi bir soru sorayım
başladığınızda kaç bedendiniz
şuan kaç bedensiniz
ve kaç beden olmak istiyorsunuz
Ben 48 bedendim şuan 42 44 arası ve 38 olsam süper olur ama 40 da yeter