• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Dün çok yorucu bir gün geçirdim bebe hiç durmadı saatlerce kucağımdaydı ve hep ayakta sırtım koptu ağrımaktan bugün bile etkisi sürüyor dün unuttum menüyü bugünü yazıyım
Kahvaltı
İki yumurtalı bir parça beyaz peynirli omlet
İki dilim kepek ekmeği
İki tatlı kaşığı kadar tahinli pekmez
Bir dilim tahin helva
Ara öğün
**Üç kuru kayısı
**bir kase kadar çilek ve erik
Öğle yeneği
** 7-8 adet lahana dolması
Ara öğün
** sade neskafe (şu an içiyorum hatta)
Akşam
Mercimek çorbası ve semizotu salatası yiyecem sadece

Ula kendin yapmadin beni ne diye karistiriyorsun şurada sessiz sessiz duruyorum ki beni unutsunlar🤣
Bebeyi kime koyam da yapam sipa sürekli kucak istiyor bakici nanayi yedi🤣🤣

Aaa seni unutmam mumkun mu 😂 bende de bebe var ama yaptim 😎 luppolari kunefeleri gotururken dusunecektiniz bizim canimiz yok mu😂🤣

Yav sen napicaksin onu 🤣 o gelsin ona da ayri sorucam yapti mi😂
Olsun kurban psikolojisi bendeki. 🤣
Bakalim yoksa birakacam zaten yeter gari bu kadar 57 ile noktalicam
evet canım olmadı bir süre bunu korursun. Sanırım benimde vücudum artık yeter diyip korumamı istiyor. O yüzden çok zorlamıyorum. Aman autumn duymasın 😊
Ula kendin yapmadin beni ne diye karistiriyorsun şurada sessiz sessiz duruyorum ki beni unutsunlar🤣
Bebeyi kime koyam da yapam sipa sürekli kucak istiyor bakici nanayi yedi🤣🤣
Susma sustukça sıra sana gelir. Yanıma birisini arıyordum yandaş. 🤣🤣🤣

evet canım olmadı bir süre bunu korursun. Sanırım benimde vücudum artık yeter diyip korumamı istiyor. O yüzden çok zorlamıyorum. Aman autumn duymasın 😊

Hedefin 81 miydi 😠

Nerde tabatalarim nerdeeee 😅

autumnn autumnn şaka yaptım şaka. Valla süper gidiyor diyetim. Cuma 79ları görücem 😍😍

Benimde avuç avuç döküldü çok üzülüyordum canım. 8. aydan sonra yeniden çıkmaya başladı dökülme durdu geçici bir durum üzülme.
Herkeste bu durumun olmasina biraz sevindim ne yalan soyliyim😀demek ki normalmis.sonra duzeliyor diyenlere daha daha cok sevindim😍arastirirken otacinin bi sampuanindan memnun olanlari gordum nette. Onu denicem bakalim

Kızlar sahur da yulaf yedim diye az dediniz mı psikolojim etkilendi sanki halbuki ben doyuyodum sırf siz dediniz diye değiştirdim menü mü :KK70:

Sahur =

6 dilim sucuk
2 küçük dilim kaşar
1 orta boy muz

Iftar =

1 tabak dolu dolu zeytinyağlı fasulye
1 bardak ayran

Ara öğün =

Hindiba kahve
10 fındık
10 badem
3 ceviz

4 km yürüyüş

Kızlar hadi bir soru sorayım
başladığınızda kaç bedendiniz
şuan kaç bedensiniz
ve kaç beden olmak istiyorsunuz:KK70:
Ben 48 bedendim şuan 42 44 arası ve 38 olsam süper olur ama 40 da yeter😄

Bacim evde giydiklerimiz hep belli 2 aydir disari ciktigim yok beden ne ki ne ola ki seviyesindeyim sahsen 😅 44 beden civarindaydim ama sanirim yani tam emin olmamakla birlikte simdi bilmiyorum bana gore cok degisiklik yok pilatesime devam edebilseydim cok olacakti ama. 36-38 olmak istiyorum.

Kızlar hadi bir soru sorayım
başladığınızda kaç bedendiniz
şuan kaç bedensiniz
ve kaç beden olmak istiyorsunuz:KK70:
Ben 48 bedendim şuan 42 44 arası ve 38 olsam süper olur ama 40 da yeter😄
Ben gebelik öncesi 40 bedendim. Gebelik sonrasını bilmiyorum . 82.5 ile doğum yaptım 77 kg eve geldim. Şu an 69.6 kiloyum hedefim 38 beden olabilmek 🙏

Back