• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

canım gün içindeki değişimlere takılma. Her gün aynı saatlerde aynı şekilde tartıldığında daha iyi sonuç alırsın. Gerçi bunun ideali haftanın bir günü aynı sattşerde aynı şekilde tartılmak ama olsun ben dayanamıyorum 🤣🤣
benim geçmişim kabarık canım. Kasımdan beri zayıflama serüveninin içindeyim. 13 kilo verdim 2 sini geri almış haldeyim. Hedefim 68ler inşallah. Şu an 81 lerdeyim

İnşallah canım inşallah .
Vallahi cok iyi sen kilo vermissin canim kesinlikle yazik etme

%
Günaydın arkadaşlar güne kızımın ateşlenmesiyle başladım. Çok üzgünüm. Onun dışında dün toplam 1200 kal. Yemiştim. Tartıya -700 gr olarak yansımış. Belki su gitti bilemem ama düzgün beslenirsem geri kilo almıyorum. Korumada oluyorum.
Cok cok gecmis olsun

Kahveyi süt tozu ile içmeyin. Bu arada keçiboynuzu özünü sütle ya da sıcak suyla karıştırıp içebilirsimiz kahve gibi oluyor hem de çok tatlı olduğu için şekeri karşılıyor. Kalori hesabı yapabilirsiniz. Fat secret diye bi uygulama var.
Ben o keciboynuzu ozune de hic guvenmiyorum valla acayip enerji veren bisey onu gectim frlaket istah aciyo zaten istah acsin diye bebeklere oneriljyo ben bi ara cok yiyodum beni mahvetti kilo aldirdi, erkeklere de zaten veriliyo malum sebepten dusun artij insanin basina ne isler acacak kadar kudretli :KK70:

Ceza buldum 😅 sekersiz 21 gunu bozan o gun hiphop tabatanin 2. Videosunu yapacak 😅 gerci sonucu odul de olabilir bunun bilemedim 🤪 ne dersiniz?
bence süper ceza. Beni caydırır 🤣🤣🤣
suukaa suukaa cezadan kacamazsin senden de bekliyoruz tabata hadii popolar kalksin 😅
ben dün yapmaya çalıştım. Aslında sen söylemeden ceza çekmişim bence 😂😂
Bide bugün 45 dk tempolu yürüyüş ve 1.5 saat aktif ev temizleme. Yetmez mi? 😭😭😭
Saka maka kizlar evet yumurta dayandi havalar iyice guzellesti hadi bu yaza fit gircez kaynananiz sizi gorunce sasirmali, eltiniz catirrrr catirrr catlamali :KK70:univ kotuna neden girmeyelim :rapci:
çok gaza geldim gidecek bu kilolar 🥰
Maşallah 13 kilo çok iyi bi rakam. Darısı diğer kilolara inşallah.
inşallah canım. Darısı hepimize.
Vallahi cok iyi sen kilo vermissin canim kesinlikle yazik etme
Yok canım yazık eder miyim? Benim boyum 172 kemiklerimde iri. Aslında 80 göstermiyorum. Her kilomu duyan çok şaşırır. Şimdi bile köyü durmuyorum aslında. Ama ben incecik olucam. 36 bedene giricem 😍😍

Ben o keciboynuzu ozune de hic guvenmiyorum valla acayip enerji veren bisey onu gectim frlaket istah aciyo zaten istah acsin diye bebeklere oneriljyo ben bi ara cok yiyodum beni mahvetti kilo aldirdi, erkeklere de zaten veriliyo malum sebepten dusun artij insanin basina ne isler acacak kadar kudretli :KK70:
Benimde iştahımı çok açar.

bence süper ceza. Beni caydırır 🤣🤣🤣
ben dün yapmaya çalıştım. Aslında sen söylemeden ceza çekmişim bence 😂😂
Bide bugün 45 dk tempolu yürüyüş ve 1.5 saat aktif ev temizleme. Yetmez mi? 😭😭😭
çok gaza geldim gidecek bu kilolar 🥰
inşallah canım. Darısı hepimize.

Yok canım yazık eder miyim? Benim boyum 172 kemiklerimde iri. Aslında 80 göstermiyorum. Her kilomu duyan çok şaşırır. Şimdi bile köyü durmuyorum aslında. Ama ben incecik olucam. 36 bedene giricem 😍😍

Yetmez istersen 10 saat spor yap cezamiz tabata 2 yine dene 🤣

Ben de boydan oturu asla kilomu gostermiyorum. Pilatese basladigimda 82 lerdeydi kilom pilates hocam kilomu sormustu tahmin etmesini istedim 65 ten falan basladi ben yok dedikce cikti yukari en son tahmin edemeyince soyledim kilomu inanamamisti 😂

Suan tartilmadim taaa gecen hafta cumadan beri morakim bozulmasin diye tekrar kilo veremediysem bakalim.. ben de soyle visey var kilo verdiysem diger hafta her turlu kudala uyuyorum yok veremediysem acayip derecede istegim kaciyo diyeti sonlandirasjm geliyo syan o yuzdeb meraktayim

Yetmez istersen 10 saat spor yap cezamiz tabata 2 yine dene 🤣

Ben de boydan oturu asla kilomu gostermiyorum. Pilatese basladigimda 82 lerdeydi kilom pilates hocam kilomu sormustu tahmin etmesini istedim 65 ten falan basladi ben yok dedikce cikti yukari en son tahmin edemeyince soyledim kilomu inanamamisti 😂
yapma etme ağam çok yorulmuşem 🤣🤣🤣 hem lindalinda lindalinda yaptı mi? 🤣🤣🤣
Suan tartilmadim taaa gecen hafta cumadan beri morakim bozulmasin diye tekrar kilo veremediysem bakalim.. ben de soyle visey var kilo verdiysem diger hafta her turlu kudala uyuyorum yok veremediysem acayip derecede istegim kaciyo diyeti sonlandirasjm geliyo syan o yuzdeb meraktayim
Kesin vermişsindir 😍

Kızlar Kızlar nerelerdesiniz

Hadi ya benim iştahımı açmadı hiç. Ben kahve içemiyorum yasak. O yüzden keçiboynuzu özü ile avunuyordum 😂

Back