- 14 Nisan 2011
- 3.136
- 9.406
Yok yok gitmiyorum bu sefer. Kabullendim artik bu durumu, uykusuzluk disinda kendimi iyi hissediyorum
Sevvindim. O uykusuzluk hepimizin derdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok gitmiyorum bu sefer. Kabullendim artik bu durumu, uykusuzluk disinda kendimi iyi hissediyorum
Kocaeli canım gezmek gibi değildi aslında ilk defa çıktım yarım saat oda bir sokakta ileri geri yaptım hem yürüyüş hemde bir nefes almak için evde delirteceklerdi beni bebeklerbir kriz anıydıHangi sehirdesin canim? Gezmelere basladiniz mi kizlarrr
Kesinlikle en şikayetçi olduğum şey bu aralar bebekler 9 buçuk aylık ama hala saçım dökülüyor üstelik kısada kestirdim güçlensin diye fayda etmedi heryer benim saçım doluKizlar benim asiri sacim dokuluyor.kan tahlili de yaptiramiyorum su ara. Vitamin de kullanmiyorum. Bebisim de 6 ayi 1hafta gecti ama ek gidayi hic sevmedi.hic yemiyor. Artik sut de zorlamaya basladi.bazen mama veriyorum. Sac ya da vitamin konusi da siz ne yapiyorsunuz.destek aliyor musunuz
lindalinda ben sucun luppo da oldugunh dusunuyorum, luppo dayi karantina sureciyle adeta bi peri kizi gbi hepimizd buyu yapti ve tum turkiye bunun tesiri altinda bunun baska bi aciklamasi olamaz
Maşallah 13 kilo çok iyi bi rakam. Darısı diğer kilolara inşallah.canım gün içindeki değişimlere takılma. Her gün aynı saatlerde aynı şekilde tartıldığında daha iyi sonuç alırsın. Gerçi bunun ideali haftanın bir günü aynı sattşerde aynı şekilde tartılmak ama olsun ben dayanamıyorum
benim geçmişim kabarık canım. Kasımdan beri zayıflama serüveninin içindeyim. 13 kilo verdim 2 sini geri almış haldeyim. Hedefim 68ler inşallah. Şu an 81 lerdeyim
İnşallah canım inşallah .
Benim de tam o dönemlerde aşırı döküldü sonra geçti.Kizlar benim asiri sacim dokuluyor.kan tahlili de yaptiramiyorum su ara. Vitamin de kullanmiyorum. Bebisim de 6 ayi 1hafta gecti ama ek gidayi hic sevmedi.hic yemiyor. Artik sut de zorlamaya basladi.bazen mama veriyorum. Sac ya da vitamin konusi da siz ne yapiyorsunuz.destek aliyor musunuz
Kahveyi süt tozu ile içmeyin. Bu arada keçiboynuzu özünü sütle ya da sıcak suyla karıştırıp içebilirsimiz kahve gibi oluyor hem de çok tatlı olduğu için şekeri karşılıyor. Kalori hesabı yapabilirsiniz. Fat secret diye bi uygulama var.Ben söyle birsey denemeye karar verdim. Sofradan tam doymadan kalkarsam gun icinde agzima surekli birseyler atmak istiyorum. O yuzden gunde iki ogun yiyecegim ama tam doyacagim. Ekmek sadece tam bugday ve seker de minimum. Tek tek yediklerimi yazmayacagim. Cay, kahve vs sekersiz serbest biraktim. Kahvaltiyi biraz gec yapio ogle yemegiyle birlestirmis olacagim. Kendi kendime intermittent fasting buldum
O tarz hazir gidalar almam hic. Uygulamaya bakacagim hemenKahveyi süt tozu ile içmeyin. Bu arada keçiboynuzu özünü sütle ya da sıcak suyla karıştırıp içebilirsimiz kahve gibi oluyor hem de çok tatlı olduğu için şekeri karşılıyor. Kalori hesabı yapabilirsiniz. Fat secret diye bi uygulama var.
Ben söyle birsey denemeye karar verdim. Sofradan tam doymadan kalkarsam gun icinde agzima surekli birseyler atmak istiyorum. O yuzden gunde iki ogun yiyecegim ama tam doyacagim. Ekmek sadece tam bugday ve seker de minimum. Tek tek yediklerimi yazmayacagim. Cay, kahve vs sekersiz serbest biraktim. Kahvaltiyi biraz gec yapio ogle yemegiyle birlestirmis olacagim. Kendi kendime intermittent fasting buldum
Yeni sistem bu mu? Tamam bana uyar o zaman sekersize bitter cikolata da dahil dimiAloo sekersiz 21 gun yapiyoruz bize katil bir de yediklerimizi yaziyoruz artik hepimiz sorry
Yeni sistem bu mu? Tamam bana uyar o zaman sekersize bitter cikolata da dahil dimi
Kahvalti;
2 dilim cavdar ekmegi
2 haslanmis yumurta
Biraz lor ve beyaz peynir
Domates, salatalik, biber
4 tane zeytin
1 dilim salam
Tamam canim. Sekersiz kac gundesiniz? Ben bugunden itibaren baslamis olayim.Tabi ki bitter cikolata cizzz
Tum menulerini aksam toplu da yazabilirsin canim.
Tamam canim. Sekersiz kac gundesiniz? Ben bugunden itibaren baslamis olayim.