• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kizlar gunaydin utancimdan gelemiyorum valla😭
Persembe gunu pizza yedim demistim sonrasinda luppo almia esim sonrasinda sarella ve dun künefe. Allah affetsin patlama noktasina geldim saniirm. Tartidaki gördüğüm rakam korkunc 3 4 gun yiyince hemen kilo aliyorum.neyse yedim gecti bitti.
Tekrar devam artik yapacak bi sey yok.
Offf cok mutsuzum bugun.

Kizlar benim asiri sacim dokuluyor.kan tahlili de yaptiramiyorum su ara. Vitamin de kullanmiyorum. Bebisim de 6 ayi 1hafta gecti ama ek gidayi hic sevmedi.hic yemiyor. Artik sut de zorlamaya basladi.bazen mama veriyorum. Sac ya da vitamin konusi da siz ne yapiyorsunuz.destek aliyor musunuz
Benimde avuç avuç döküldü çok üzülüyordum canım. 8. aydan sonra yeniden çıkmaya başladı dökülme durdu geçici bir durum üzülme.

Kahvaltı 9:00
2 haşlanmış yumurta
1.5 kivi
1 salatalık
2 kaşık yoğurtlu kabak
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 ay önce yediğimin yarısı kadar yemeye başlamışım bu da bir şeydir benim için

Eklentiler

• D88855A6-38C8-4DF9-98B4-D06F04BFC0EC.jpeg
    D88855A6-38C8-4DF9-98B4-D06F04BFC0EC.jpeg
    186,3 KB · Görüntüleme: 20
Persembe gunu pizza yedim demistim sonrasinda luppo almia esim sonrasinda sarella ve dun künefe. Allah affetsin patlama noktasina geldim saniirm. Tartidaki gördüğüm rakam korkunc 3 4 gun yiyince hemen kilo aliyorum.neyse yedim gecti bitti.
Offf cok mutsuzum bugun.
Hiç moralini bozma. Tartı da gördüğün kilo kolay verilir. O yüzden tam gaz devam 😍

Kahvaltı 9:00
2 haşlanmış yumurta
1.5 kivi
1 salatalık
2 kaşık yoğurtlu kabak
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 ay önce yediğimin yarısı kadar yemeye başlamışım bu da bir şeydir benim için
Çok güzel kahvaltı 😍
Bende
2 yumurtadan omlet
Domates salatalık dereotu maydonoz
Peynir zeytin yedim. Şimdi oğluşu uyutup yürümeye gidicem 😍

Gunaydin kizlar. Korona yuzunden iki bebekle evde tek basina depresyona girip diyeti birakmistim ama tekrar baslamak istiyorum. Beni tekrar alin lutfen 😔 bu sefer istedigim kiloya gelene kadar vazgecmeyecegim.

Oo kimler gelmis 😅 hosgeldin canim ama bu sefer gidersen tum topic kovalariz sopayla seni.

Offf cok mutsuzum bugun.

*murat ovuc ses tonuyla*

Aloooooo corono var coroonooo sekersiz 21 gun var sekersiz 21 guuuun aloooo

Yok yok gitmiyorum bu sefer. Kabullendim artik bu durumu, uykusuzluk disinda kendimi iyi hissediyorum 🤗
Şu uykusuzluk zaten bizi mahveden. Uykuyla dinlenemeyen vücut tatlı arıyor. Bebekler uyurken uyuyun tek çocuklu anneler. İki tane olunca derin uyku unutuluyor

Back