Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kendimden bahsedeyim. 1,70 boyundayım güncel kilom 68,3.
7 şubatta 72 kilo ile zayıflama sürecine başladım. 66,9u en düşük gördüm. Günlük 1 saat spor ekstra ailecek dışarda yürüyüş yapıyorduk. 1 ayda 5 kilo vermiştim. 10 marttan itibaren virüs karantinasına girdim. Bu dönemde başlarda kilomu korudum. Leslie yaptım. Ama ilk aydan sonra düzenim bozuldu ve kendimi keke, pastaya verdim. Toplam 2 kez dışarı çıktım. Onda da annemlere gitmek için. Dün son tatlımı yedim. 1,5 yaşında kızım var. O da çok huysuz bu aralar. Sıkıldı evde. Ve işler aksıyor mızmız diye. 4 gündür de sakatım uzanıyorum.

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta, 4 çeri domates, 5 dilim salatalık, 20 gr erzincan tulumu, 2 yeşil zeytin yedim
Ihlamur içtim

Kahvaltı sonrası 1 yemek kaşığı keçiboynuzu özlü sıcak su içtim

Öğle: 35 gr tam buğday ekmeği üzerine 1 tatlı kaşığı fitnut, 1 tatlı kaşığı bal

Ara öğün: Kızıma bebek pankeki yapmıştım. Ondan 1,5 adet yedim. İçinde şeker yok. Keçiboynuzu özü var.

Akşam yemeği abartı oldu: 200 ml sebze çorbası
Dolu dolu yemek tabağı karnıbahar kavurma, sarımsaklı tam yağlı yoğurt(300 gr belki vardır :/) üzeri salçalı tereyağı sos, 35 gr tam buğday ekmeği

Ben önceki 5 kilomu da kalori hesaplamasıyla verdim. Hareket etmediğim için günlük 1600 kalori almaya çalışıyorum.

7 şubatta 72 kilo ile zayıflama sürecine başladım. 66,9u en düşük gördüm. Günlük 1 saat spor ekstra ailecek dışarda yürüyüş yapıyorduk. 1 ayda 5 kilo vermiştim. 10 marttan itibaren virüs karantinasına girdim. Bu dönemde başlarda kilomu korudum. Leslie yaptım. Ama ilk aydan sonra düzenim bozuldu ve kendimi keke, pastaya verdim. Toplam 2 kez dışarı çıktım. Onda da annemlere gitmek için. Dün son tatlımı yedim. 1,5 yaşında kızım var. O da çok huysuz bu aralar. Sıkıldı evde. Ve işler aksıyor mızmız diye. 4 gündür de sakatım uzanıyorum.

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta, 4 çeri domates, 5 dilim salatalık, 20 gr erzincan tulumu, 2 yeşil zeytin yedim
Ihlamur içtim

Ara öğün: Kızıma bebek pankeki yapmıştım. Ondan 1,5 adet yedim. İçinde şeker yok. Keçiboynuzu özü var.

Dolu dolu yemek tabağı karnıbahar kavurma, sarımsaklı tam yağlı yoğurt(300 gr belki vardır :/) üzeri salçalı tereyağı sos, 35 gr tam buğday ekmeği

Ben önceki 5 kilomu da kalori hesaplamasıyla verdim. Hareket etmediğim için günlük 1600 kalori almaya çalışıyorum.
Yaaa 68misin?? 😍😍 bende istiyorum aminnn
Canım kilon çok yokmuş. Hedefin kaç?

Kahvaltı:
Ihlamur içtim

Bir an once istedigin kilolara ulasirsin insallah 🤗

Bacim sen beni sollamissin bu ne aclik grevine donusmhs :skandal:
Kabak mücver çoktu canım ya yağsız tava da pişirdim rahat bi 7 tane yemişimdir su an karnım çok tok çok şükür. bi de vakit geçtikçe oruca alışıyo ya bünye sahur da açlıktan değil yemek için yediğimi fark ettim çünkü gün içinde açlık ya da susuzluk çekmiyorum o yüzden yulafla süt yiyip hafif beslenmeyi düşünüyorum

Merhaba kızlar bugün menüm
Sabah
Omlet
1 tane salatalık
5 tane zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Kahvaltıdan önce 2 tane hurma yedim

Ara
1 dilim karpuz
1 tane ceviz

Öğle
Patlıcan yemeği
1 dilim ekmek

Ara
2 ceviz 1 elma

Akşam
Soğan kebabı
Salata
Şimdi kahve içeceğim başka bişey yemem

Kızlar ben kendi listeme bakınca sanki size göre fazla ki bu benim azaltmış halim. Diyetisyenim dolu dolu bir menu vermiş her öğünde 2 dilim ekmeğimde var normalde ben yemiyorum o kadar. Sanki bu listeyle kilo veremem gibi geliyor veremiyorumda zaten ama kendimi kandırıp acıktığımda listemde var diye yine yiyorum. bebeğimde 1 yaşında artık fazla eskisi gibi emmiyor nasıl bir liste önerirsiniz. Haftada 1,2 kilo veren arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz.

Şu son 20 günde 3 kg verip 59 kilo olarak hazirana girmek çok istiyorum 🙏 Gördüm ki ben bu yeme düzeni ile 600 gr gibi bişey verdim Bi haftada ve gün içinde tartıldığımda bazen yine o verdiğimi almış oluyorum. Yanlış ilerliyorum demek ki☹️

Kahvalti;

1 dilim peynir
1 domates
1 tatli kasigi sekersiz yerfistigi ezmesi
2 dilim tam bugday ekmegi
Cay

Ara;

3 hurma

Ogle;

1 dolu kase yogurtlu bugday corbasi

Ara;

4 hurma

Aksam;

1 tabak etli kuru fasulye

Sahur
soğanlı yumurta peynir zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez 2 dilim ekmek
İftar 3 köfte
5 kaşık yoğurtlu semizotu
1 kase şekersiz hoşaf
2 dilim ekmek
Bugün ekmeği kaçırdım :kızgın: yarına telafi etmeliyim

Canım çok iyi gidiyorsun bence birkaç kilo daha ver. Böyle söylememim birkaç sebebi var. Birincisi doğum yaptıktan sonra vücudun eski olduğun kiloyla aynı fiziksel görüntüde olmuyor. İkincisi korumaya geçince 1-2 kilo Alman çok normalmiş. Ona göre hedef belirleyelim demişti benim diyetisyenim.
Doğru canım ben diyeti bırakınca hep 2 kilo almışımdır geri vucut şeklim zaten değişti önceki halini çok severdim oysa😊ama şu gögüslerimdeki sütler çekilince üst bölgemde zarif görünür sanırım biraz

X