- 14 Nisan 2011
- 3.136
- 9.406
Cuma şekersiz diyete başlıyoruz diye tatlılara nutellalara gömülmeyin Kızlar :)
Aklimdan gecenleri nasil okudun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma şekersiz diyete başlıyoruz diye tatlılara nutellalara gömülmeyin Kızlar :)
Sebzeler süt ürünleri et tavuk balık baklagiller vbNe yiyecez o zaman? Ekmek sınırı tamam da tahıl haftada bir gün ile nasıl yaşayacaz?
Kızlar bir de böyle tablolar var internette Ramazan ve normal dönem için belki buzdolabı ya da mutfak kapısına ya da boy aynasına assak motive olabiliriz. Ben geçen sene yaptığımda elle kendim yapmıştım eşim bile takip etmişti. Görseller instagramdan
Bundan sonra bizim adimiz basen reis olsunKizlar bugunden itibaren tekrar eliptik bisiklete basliyorum. 45 dakika yapicam insallah bugün. Basenlerde bi degisiklik yok.
Hedefim 52 benim artık ancak eririm benBundan sonra bizim adimiz basen reis olsun
Günaydın kızlar ☀
Bugün harika bir gün.
Benimde zaten baska yolu kalmadiHedefim 52 benim artık ancak eririm ben
Ben de banyolara girisim kadincagiz suukaa pozitif enerji yollamaya gelmus bizdekk hallere bakTeras yikamak icin mukemmel bir gun
Ben de banyolara girisim kadincagiz suukaa pozitif enerji yollamaya gelmus bizdekk hallere bak
Süt ürünü, et, tavuk yemiyorum alerjik! Sebze balık baklagil kalıyor. Ben tahılsız yapamam bence :)Sebzeler süt ürünleri et tavuk balık baklagiller vb
Ya çok zor siZin. Balık mevsimi de bitti. Allah kolaylık versinSüt ürünü, et, tavuk yemiyorum alerjik! Sebze balık baklagil kalıyor. Ben tahılsız yapamam bence :)
Ben de işe başlayana kadar zayıflamak istiyorum. Bu ayın 21 nde işe başlamam gerekiyor ama ben senelik iznimi kullanıcam . İdari izni ne yazık kı tanımıyorlar. Bu konuda çok sinirliyim zaten . Ben de de senelik iznimi kullanıcam.Bende evi toplimm. Off her gun dagiliyor kizim yürüdüğünde dusunemiyorum bile evin halini. Yardimci kadini mumla ariyorum.
Kotumu denedim bugun icine girdim ama patlayacaktim nerdeyse hemen cikarttim. Off yeni kiyafet almak istemiyorum gercekten.
Haziran sonu idari izinler biter sanirim. İşe baslarken en azindan az daha zayiflamis olayim ya.