Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ben geçen yıl yapmıştım çok iyi gelmişti ama öyle tatlıdan şekerden soğudum durumu olmadı sadece kontrol edebildiğini öğrenmiş oluyorsun. Bu arada ben bu gebelik boyunca tatlı hiç bir şey hatta üzüm karpuz gibi şekerli meyveler dahil şekerden tiksindim ve Doğuma kadar 8,5 ay yemedim yediğimi günlerce çıkardım ( bir rulokat üç gün istifra ettirdi) Doğumdan 20 gün sonraya kadar da öyle midem bulanıyordu millet bir şey ikram ettikçe. Şimdi aklımdan çıkmıyor çikolatalar bisküviler tatlılar
Ben de hamileliğimde tatlıdan çikolatan tiksinmiştim yiyemiyordum. Şimdi de yiyemesem ya 😁

Kizlar hic pilav bulgur makarna tuketmedim 2 ayi gecti bunlar diyeti cidden hizlaneiriyo bi gecen hafta 1 kasik pilav yemek zorunda kaldim esim yapmisti cok israr etti kirmamak icin, onun haricinde hic yemem tatli hamurisi zaten unuttum.. diyeti hizlandiriyo nefret ettim diyetten en azindan hizli hizli verik bitsin gitsin

Kizlar hic pilav bulgur makarna tuketmedim 2 ayi gecti bunlar diyeti cidden hizlaneiriyo bi gecen hafta 1 kasik pilav yemek zorunda kaldim esim yapmisti cok israr etti kirmamak icin, onun haricinde hic yemem tatli hamurisi zaten unuttum.. diyeti hizlandiriyo nefret ettim diyetten en azindan hizli hizli verik bitsin gitsin
Bende öyle vermiştim kilolarımı. İnanılmaz hızlı gidiyor başlarda. Kesinlikle deneyin Kızlar 😍 şimdi de nasıl hızlı kilo verebildiğimi bulsam koşacam peşinden 🤣🤣🤣

Neden yazamazsin ki canim. Her aksam topluca bir kerede yediklerini falan yazsan? Bizlere de fikir olmasi acisindan bana mantikli geliyor yazilmasi aslinda.
Hergun girmeye firsatim olmuyor girince hepsini topluca okuyorum diye demistim canim ama gun icinde kendim yazip aksama buraya topluca yazacagim insallah. Bugun oruc olmamanin da verdigi coskuyla tatli tuzlu ne bulduysam karistirdim. Offf. Adet olmak beni moralmen bozdu. Ben hep onu bahane gibi goruyordum😁 1 yasindan sonra adet olunca veririm nasilsa diye rahattim. Simdi napcam bakalim. Yas olmus 33.artik kolay da verilmez🙄

Sekersiz 21 gun konusunda ciddiyim. Bu cuma baslayalim. Yarin da biraz arastirma yapip buraya kurallarimizi yazan bir yazi yazayim diyorum ne dersiniz? O zamana kadar siz de su olsun bu olmasin derseniz onlari da degerlendiririz. Herkes var mi?
Ayca kayanin 5 3 3 3 diyeti bence cok ideal. Internette var. Illaki tatli yeme demiyor ama baklava yersen ekmek yiyemezsin gibi diuor. Ben kafamdan onu saymaya calisiyorum genelde.ama 5 tahil malesef 6 7 olabiliyor

X