Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Burda herkes gunlerdir ac bacim bide kilo alamiyorum deyinxe ben artik kufur olarak algiliyorum bu cumleyi otomatik gelisiyo:KK70:
Ahahah hakkınızı helal edin ya dediğim gibi bu tepki hiç aklıma gelmedi beterin beteri var kafasıyla yazayım dedim üstüne on sayfa açıklama yazdım 😁 Allah hepimize kolaylıklar versin öpüyorum 😊

Hayırlı akşamlar
Menüm
Filtre kahve
1 incir
7 zeytin

Kahvaltı
Fit pizza(2 yk tam buğday unu.2 yumurta.az süt)üzerine az sucuk az mısır az kaşar peyniri
1 salatalık
Yarım havuç
1 bardak süt

Ara
2 ceviz

2.ara
2 hurma
2 badem
Az fıstık ezmesi

Akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası(sonunda bitti😄)
Ton balıklı salata

Su 2 yada 2 bucuk
Spor
Bir iki şarkıda dans ettim
Mekik çeşitleri 50 kere

Herkesin bunyesi farkli. Muhtemelen cok rahat kilo veren bir bunyeye sahipsin. Ama bizde cogu kisi oyle degil... ozellikle ben. Hic oyle dogumdan birkac hafta sonra eski kiloma donemedim. Ve eminim bir seyler yapmasaydim diyet ve spor yapmasam ustune ekleye ekleye giderdi kilom. Yani bazilarimiz ugrasmamiz gerekiyor.
Ayynen. 3.bebegim ve hicbirinde kendiliginden gitmedi kilolar. oglum asiri hareketli olmasina ragmen. Emziriyorum diye guvenip fazla yesem hemen kilo alirim. Ama hicbi zaman da asiri sıkı diyet yapamam. Yavas yavas insallah

2 dikim tam buğday
Zeytin
Fındık ezmesi

Az makarna
Tahin helva iki dilim
Bir dilim ekmek

bezelye
Az pilav
Turşu

15 dk bacak hareketi

ya yazınca anlıyorum da benim menülerde sıkıntı var. Salata balık tavuk filana geçmem lazım 🤦🏻‍♀️ Yarın pazartesi Kızlar yeni bir hafta başlıyor

2 dikim tam buğday
Zeytin
Fındık ezmesi

Az makarna
Tahin helva iki dilim
Bir dilim ekmek

bezelye
Az pilav
Turşu

15 dk bacak hareketi

ya yazınca anlıyorum da benim menülerde sıkıntı var. Salata balık tavuk filana geçmem lazım 🤦🏻‍♀️ Yarın pazartesi Kızlar yeni bir hafta başlıyor
Protein ve kalsiyumdan eksik canim belki gucten dusersin eklersen bence cok dha iyi olur

Protein ve kalsiyumdan eksik canim belki gucten dusersin eklersen bence cok dha iyi olur
Ya sorma. Benim kızda süt alerjisisi var süt ürünüo yüzden, diyete kırmızı et de eklendi geçen hafta🤦🏻‍♀️

tavuktan da oldum olası hiç sevmem, ama mecbur sipariş verdim yarın gelicek, yarın tavuk olacak menümde.

Ya sorma. Benim kızda süt alerjisisi var süt ürünüo yüzden, diyete kırmızı et de eklendi geçen hafta🤦🏻‍♀️

tavuktan da oldum olası hiç sevmem, ama mecbur sipariş verdim yarın gelicek, yarın tavuk olacak menümde.
Ayyy 2-3 ay sut urunleri yumurta dna eti alerji yuzunden yemedim deliricejtim yiyecek biset kalmito lindalinda lindalinda bebisi de alerjik Allah kolaylii versin sinir efiyo insani bu drum

Ayyy 2-3 ay sut urunleri yumurta dna eti alerji yuzunden yemedim deliricejtim yiyecek biset kalmito lindalinda lindalinda bebisi de alerjik Allah kolaylii versin sinir efiyo insani bu drum
Hiç sorma yiyecek birşey bulmak çok zor ben en çok tatlılarda zorlanıyorum. Tatlı yeme olmuyor insan illa bir şey istiyor.. bir de yoğurt benim ana besinimdi, zayıflamak istediğim zamanlarda bir öğünü mutlaka yoğurtla geçiştirirdim. Meyveli, kuruyemişli, galetalı ne bileyim. Öyle çok özledim ki yoğurt :)

siz diyeti nasıl açtınız?

Hiç sorma yiyecek birşey bulmak çok zor ben en çok tatlılarda zorlanıyorum. Tatlı yeme olmuyor insan illa bir şey istiyor.. bir de yoğurt benim ana besinimdi, zayıflamak istediğim zamanlarda bir öğünü mutlaka yoğurtla geçiştirirdim. Meyveli, kuruyemişli, galetalı ne bileyim. Öyle çok özledim ki yoğurt :)

Benim tammacma olmadi aslindancunku asil alerjisi oldugu seyin kirmizi gidalar oldugunh anladim domates ve salcali her seyi cikardim o zaman asil egzamasi vucudundaki gecti sonra test yapipdi sut ve sut urunu icin dusuk cikti.... Kafa derisi bile boydan boya pul pul egzamaydi ayaklarinin alti ellerinin ici yuzu ayy cpk kotuydum o zamanlar 72 den 66 ya zaten o sekilde dustum sonrada burfaki diyetle

Canım ben 10 aydır süt diyetindeyim internette tatlı pasta süt diyeti olanlar için çok tafif var. Mesela keke süt yerine meyve suyu katabilir sin yada kakaolu ıslak kek yapabilirsin. Şerbetli tatlılarda var sütsüz yapılan. Bende yoğurt her yemek yanında yerdim alıştım artık canım istemiyor.

Günaydın kızlarrr:KK25:nasılsınız hava kapalı diyet modundamısınız diye merak ettim😄bu havalarda insan birşey yapmak istemiyor pek.ben 3 gündür 78.0 78.1 çıkıyorum tartıda sinirim bozuldu 77 yi göremedim bir türlü bugün onu kırmayı düşünüyorum o yüzden tam gaz devam:spor::KK6:

Günaydın kızlarrr:KK25:nasılsınız hava kapalı diyet modundamısınız diye merak ettim😄bu havalarda insan birşey yapmak istemiyor pek.ben 3 gündür 78.0 78.1 çıkıyorum tartıda sinirim bozuldu 77 yi göremedim bir türlü bugün onu kırmayı düşünüyorum o yüzden tam gaz devam:spor::KK6:
Ne diyet modundayım nede değilim canım anlayamıyorum artık kendimi 🤷‍♀️ ölçülü yiyorum kaçamak yapmıyorum ama sporda yapasım yok bi tuhaf haller :işsiz:

Hawa kapaliyken ben diyet moduna geri donuyorum cunku gezme eglenme havasi degil ya icim rahatliyo 😆 genelde haftasonlari iyi havalarda buralarda isyana basliyorjm zaten😆

Mysonismysun Mysonismysun canımm ben yaptım sen yapma. Valla süper verdin. Bırakınca O kilolar geri geliyor. Nasıl olacak bilmiyorum ama yapma kıyma kendine. Hem o basen erir sen eritirsin 🤩

X