Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ben de haftasonu eşimin sayesinde poğaca börek yaptım ve ne yazıkki yedim bugün şükür kendime geldim
Aynı şekilde malum durumlardan ötürü sürekli yeme içme derdindeyiz. Mercimek köfteleri kekler börekler ucundan kıyısından yedim valla bende. Hayat normale dönüp dışarı çıkmaya iyice sismek degilde zayıflamak ıstiyorum onun için boğazı tutmak lazım. Iki kek yedim gitti diyet diye sen yeterki bırakma

Aynen canım bugün kendimi silkeledim . Artık yapsam da yemicem tadına bile bakmıcam devamı geliyor çünkü. Ne eşimim pilav börek isteği bitiyor ne de kızımın kek pasta puding isteği . Nefsimize hakim olalım başka türlü zayıflayamayız.

Ahhh ahhhh yapmamamiz gerek arkadaslar. Ben onca hurmayi bosuna mi aliyorum baktim kotu yola girecegim tikiyorum agzima. Yapacagim herhangi bir seyden daha az kalorili oldugu kesin. Cook zor gercekten bir sey yapsam dibini gormeden rahatlamiyorum o aklimin bir ucunda beni varligiyla durtuyor rahatsiz ediyor :) o yuzden yapmamak en iyisi. Bir tek aylardir aklimda french toast yimirtali ekmek yapmak var. Onun da diyet versiyonlarini arastirip yapicam yakin zamanda bir kahvaltima.

Kesinlikle öyle evdekilerin isteği bitmiyo kilo problemi de sadece bende var istediğimizi yersek istedigimizi giyemeyiz

Evet yapmamak gerekiyor ama yapıyorum mecbur kek vs en iyisi tadına da bakmamak devamı geliyor çünkü. Dediğin gibivarlığıyla dürtüyorlar

Öğle =

5 dilim sucukla 2 yumurta
3 zeytin
2 dilim ekmek
10 badem
1 kase roka

Ara öğün=

Şekersiz türk kahvesi

Akşam yemeği =

1 bardak ayran
Izgara böbrek
Salata

3litre su

Evet yapmamak gerekiyor ama yapıyorum mecbur kek vs en iyisi tadına da bakmamak devamı geliyor çünkü. Dediğin gibivarlığıyla dürtüyorlar
Ya benim devami gelmese bile su olusuyor simdi esime pilav yaptim tuttumu tutmadimi catalin ucuyla aldim bak catal ucindan kilo alinir mi alinmaz fakat su oluhor ulan ben bu atiyorum pirasali omleti yerken adam tereyagli pilav patates yiyor yani zayiflasamda mutsuz bi kadinim hissi geliyor o yuzden artik tadina da bakmiyorum hicbi seyin ondan da gectim... Saglikli olan her sey (bu benim fikrim) gercekten lezzet olarak kotu geliyo simdi tam bugday ekmehimi beyaz ekmek mi deseler e tabii ki begaz ekmek yani ustune tereyagini surcen bal surcen 1 ekmek yenir ama yemiyoruz tabii ki organik kara kuru tam bugdayin tarafini seciyoruz yani lezzetten gectim artik nefes alsin yeter

Her seye laf soyletirim tam bugday ekmegine aslaaaa firindan taze cikmis guzelim tam bugday ekmeginin yaninda tum beyaz ekmekler sira olustursalar yuzlerine bakmam

En gıcık tip.. eniştem gibi ablam senelerdir diyet yapar tiroid var gram gram verir bir günde alır. Eniştem evlendiğinde 61 kg idi şimdi 57 yaaa çocuk gibi
Ay o neeee yok o kadar degil eesim uzun boylu yapili ama gobegi falan yok maalesef fit diyebilecegimiz kategorideo yuzden girdim zati bu diyet miyet isine

Sağol canım, çocuğum 7 aylık, 2 gün önce aynaya bakınca şişman baya şişman olduğumu gördüm,moralim bozuldu tosuncuk gibi. Kahvaltıda 1,5 ekmek yiyordum:)
İnsallah verirsin canim burada yaza yaza lokma saya saya veriliyor... 7 ayliksa ek gidada aliyodur ben de ilk 6 ay diyet hic yapmadim kac kilosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…