- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Ya evde suan aslinda et yok et olsa yanina eklerim omleti iki yumurtayla yaptim peynirimi cok az kalmia ct gunleri alisverise gidiyodu normalde esim... Ancak ekmek yiyebilirim onu sa yemek istemiyorum bugun falan filan yani buhun cok verimsiz olduListene baktım canım da ek gıdadan dolayı az emsede hiç bişey yememişsin ki sen bu şekilde amacına çabuk ulaşabilirsin evet ama kastan gider bence az daha protein ekle listene derim
Öğle =
Tereyağında 2 yumurta
1 dilim ekmek
10 badem
Yeşillik
2 dilim kaşar
1 biber
1 elma
Ara öğün =
1 dilim sebzeli mucver
3 kaşık yoğurt
Akşam yemeği =
1 tabak kuru bamya yemeği
Salata
2 kaşık tahin
2 kaşık bal
2 litre su
Kızlar bugün tatlı krizine girdim resmen yememek için eve de almıyorum yapmıyorum da elim ayağım titredi bi hoş oldum evde tatlı adına bi bal var balıda ben sevmem nasıl yesem derken tahine karıştırıp yemek geldi aklıma aşırı lezzetli bişey oldu isteğimi bastırdı şükür
Ah canim sen cok iyi gidiyorsun masallah. Ben de 2 kilocuk verdim gerci
Anladim.canim sutun azaliyosa o zaman durum degisir bende sutum etkilense diyet yapmazdim belli bi aydan sonea zaten sutun de etkilenmiyo o zaman baslarsin xanim cok sisman olman imkansiz ama o kiloyla onu da diim canini skmaAh canim sen cok iyi gidiyorsun masallah. Ben de 2 kilocuk verdim gercispor baslarda hic yapmadim.simdi sadece haftada 3 4 kez leslie2 yapiyorum. Bebis 3 aylikti o zaman ve ben yemegi azalttigimda sutum etkileniyordu.ne zaman az yesem goguslerim dolmiyodu ben de kendimi bebegin hakkina girmis gibi hissediyodum.ya daa psikolojik olarak oyle mi zannediyodum bilmiyorum o yuzden tam olarak kilo vermeye adapte olamadim. Ama bundan sonra gercekten dikkat etmem lazim.cunku 7 yasindaki kizimla konusurken şakasina sence kilo veriyim mi dedim.vermelisin baya sismansin dedi. Cok bozuldum valla bu kadar net cevap beklemiyodum ben hep baslarim ve uzun sure devam edemem.bu gruba da sirf bu yuzden baslamistim. Insallah devami gelir.
Valla inanilir gbi degil
Sabah:
2 tam bugday
Peynir
1 pilic fume
1 tatli kasigi bal
1 tatli kasigi tereyag
Yumurta
5-6 zeytin
Ogle:
5-6 ceviz
5 kuru kayisi
1 sekerli turj kahve
Aksam:
Kucuk boy pizza
5 kofte
Orta boy patates kizartmasi
Spor:
30 dk hiphop tabata
İzlenim:
Valla midem bayram etti bugun cok mutluyumdun iyi ki az yemisim bugun yardirdim resmen.. sporu da esim bakti bebise oyle yaptim cok iyi oldu rahat rahat uyanacak mi derdi yok... Karnim tok bi sekilde bugun uyurum artik. ve reglim daha yeni bitti inanilie gbi degil suan kendimi bu kadar yememw ragmen acayip hafiflemis hissediyorum o neydi ya davul gbiydi suratim bile... Bugun cidden nesem yerinde
Sokaga cikma yasago varya pizzayi kendim yaptim gecen haftaki durumu hamburgeri vs yemeksepetimden soyledim valla yalan yok lincleyebilirsiniZCanim pizzayi sen mi yapiyorsun disardan mi soyledin. Ya da gecen hafta durumleri falan
Harikasin valla ne guzel susluyosun benim muslileri gorsen kasenin icinde kopek mamasindan halliceÖğlen 3 kaşık yulaf ezmesi 3 kaşık yoğurt 1 dilim ananas badem fındık
Akşam yeşil salata üzeri ceviz peynir
Çay içesim var ama yanına bir şey yerim diye korkuyorum
Aslında daha güzel süslerdim de bebek kucaktan inmediHarikasin valla ne guzel susluyosun benim muslileri gorsen kasenin icinde kopek mamasindan halliceboyle hem insanin yiyesi gelir
Sokaga cikma yasago varya pizzayi kendim yaptim gecen haftaki durumu hamburgeri vs yemeksepetimden soyledim valla yalan yok lincleyebilirsiniZ