Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Listene baktım canım da ek gıdadan dolayı az emsede hiç bişey yememişsin ki sen bu şekilde amacına çabuk ulaşabilirsin evet ama kastan gider bence az daha protein ekle listene derim
Ya evde suan aslinda et yok et olsa yanina eklerim omleti iki yumurtayla yaptim peynirimi cok az kalmia ct gunleri alisverise gidiyodu normalde esim... Ancak ekmek yiyebilirim onu sa yemek istemiyorum bugun falan filan yani buhun cok verimsiz oldu

Öğle =

Tereyağında 2 yumurta
1 dilim ekmek
10 badem
Yeşillik
2 dilim kaşar
1 biber
1 elma

Ara öğün =

1 dilim sebzeli mucver
3 kaşık yoğurt

Akşam yemeği =

1 tabak kuru bamya yemeği
Salata
2 kaşık tahin
2 kaşık bal

2 litre su

Kızlar bugün tatlı krizine girdim resmen yememek için eve de almıyorum yapmıyorum da elim ayağım titredi bi hoş oldum evde tatlı adına bi bal var balıda ben sevmem nasıl yesem derken tahine karıştırıp yemek geldi aklıma aşırı lezzetli bişey oldu isteğimi bastırdı şükür

Sorma instagram cok fena kanima giriyor benim de. Ne brownieler ne tarifler. Allahtan henuz yapip gunaha girmedim ama ramak kalacakti

Tekrar merhaba
Dünkü tartı faciasından sonra daha dengeli bir menü oldu.
Sabah 1 lt su
Kahvaltı 9:00
Bir tam bir yumurta beyazı ile sahanda yumurta
5 zeytin
Salatalık maydanoz
Bir kk İzmir tulum
2 dilim tam buğday

Ara
Sade Türk kahvesi ( bu sefer yanına ne kayısı ne bitter çikolata ne başka şey yok)
Öğle
Yoğurt çorbası
Bol yeşil salata
Tavuk sote
Ara
Yarım dilim ananas 1 kivi
Akşam bir kepçe bezelye yemeği 1 kase yoğurt
45 Dk yürüyüş (sonra bir avuç badem)
3,5 lt su

Ayrıca bebek uyurken bir saat kitap okudum normalde ancak 5-10 sayfa okuyordum balkonda güneşte süper oldu.. öğleden sonra da eşim 20 dk ilgilendi kuran okudum ( Ramazan da bitiremiyorum bir hatmi diye erken başladım bu sene)
Kızımla terasta oynadık baya hava güzel olunca. Akşam üstü de ikisini de yıkadım pertim çıktı..
hadi iyi geceler

Eklentiler

• 448D26B2-400A-48FF-A5E3-1945B0C90BC6.jpeg
    139,2 KB · Görüntüleme: 20
  • 2C2D8DCF-E487-49B9-8527-F9D69B85510B.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 21
  • 8AFF2266-D837-4331-BA39-4E185E5DDEC9.jpeg
    124,8 KB · Görüntüleme: 22
  • 6268DBE4-235E-4BB3-BDCC-62B8C0C800BA.jpeg
    92,6 KB · Görüntüleme: 29
A asilr canim.merhaba listede dikkatimi cekti senle ayni kiloda baslamisiz kilo verememendeki sebep ne spor mu yapamiyorsun yoksa diyeti mi biraktin
Ah canim sen cok iyi gidiyorsun masallah. Ben de 2 kilocuk verdim gerci spor baslarda hic yapmadim.simdi sadece haftada 3 4 kez leslie2 yapiyorum. Bebis 3 aylikti o zaman ve ben yemegi azalttigimda sutum etkileniyordu.ne zaman az yesem goguslerim dolmiyodu ben de kendimi bebegin hakkina girmis gibi hissediyodum.ya daa psikolojik olarak oyle mi zannediyodum bilmiyorum o yuzden tam olarak kilo vermeye adapte olamadim. Ama bundan sonra gercekten dikkat etmem lazim.cunku 7 yasindaki kizimla konusurken şakasina sence kilo veriyim mi dedim.vermelisin baya sismansin dedi. Cok bozuldum valla bu kadar net cevap beklemiyodum ben hep baslarim ve uzun sure devam edemem.bu gruba da sirf bu yuzden baslamistim. Insallah devami gelir.

Anladim.canim sutun azaliyosa o zaman durum degisir bende sutum etkilense diyet yapmazdim belli bi aydan sonea zaten sutun de etkilenmiyo o zaman baslarsin xanim cok sisman olman imkansiz ama o kiloyla onu da diim canini skma

Selam kızlar

Öğle =

1 su bardağı süt
1 muz
4 kaşık yulaf
1 tatlı kaşığı tarçın

Ara öğün =

10 badem 1 fincan hindiba

Akşam yemeği =

5 adet kaburga
Brokoli salatası
Fırında közlenmiş biber soğan

3.5 litre su 45 dk leslie

Bugün yemek programımı erkenden ayarladım kahvaltımı yaptım şimdi leslie yapıp temizlik yapıcam durmak yok bol hareket

Günaydın kızlar bizim gün sabah 6:00 da başladı sabahtan beri de 20 dk 20 dk ancak uyudu bebiş.. sabah canım yumurta istemedi kepekli ekmeğe tost yaptım ( büyük paketli ekmek)
Sonra 10:30 gibi kahvemi içtim. (Çikolata eşime diye koydum o da yemedi ben yemeyince görsel de kalmış oldu )
Dün gece iyi uyuyamadım resmen ayak bileklerim sızlıyor o kadar spor yapmadım aslında ama..
Bugün yazmam gereken bir rapor var öğlen çocukları babalarının kucağına atıp çalışmalıyım..
yemeğimin adı belli olsa iyiydi aslında dünden sadece yoğurt çorbası var..

Eklentiler

• D3BE63F9-A7E6-4E98-8879-9B306316F5F1.jpeg
    116,1 KB · Görüntüleme: 24
  • A3DE168E-BA59-4C26-B743-5FA7A4B47253.jpeg
    138,9 KB · Görüntüleme: 26
Gunaydin herkese iyi pazarlar kahvalti;

Taze sikma portakal-nar-greyfurt suyu
Menemen
Peynir
2 dilim tam bugday ekmegi
1 tatli kasigi pekmez

Ara ogun yok 2 saat sonrasinda su an kosu bandindayim 1 saat yuruyus

Sabah:
2 tam bugday
Peynir
1 pilic fume
1 tatli kasigi bal
1 tatli kasigi tereyag
Yumurta
5-6 zeytin

Ogle:
5-6 ceviz
5 kuru kayisi
1 sekerli turj kahve

Aksam:
Kucuk boy pizza
5 kofte
Orta boy patates kizartmasi

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim:
Valla midem bayram etti bugun cok mutluyum dun iyi ki az yemisim bugun yardirdim resmen.. sporu da esim bakti bebise oyle yaptim cok iyi oldu rahat rahat uyanacak mi derdi yok... Karnim tok bi sekilde bugun uyurum artik.ve reglim daha yeni bitti inanilie gbi degil suan kendimi bu kadar yememw ragmen acayip hafiflemis hissediyorum o neydi ya davul gbiydi suratim bile... Bugun cidden nesem yerinde

Canim pizzayi sen mi yapiyorsun disardan mi soyledin. Ya da gecen hafta durumleri falan

Öğlen 3 kaşık yulaf ezmesi 3 kaşık yoğurt 1 dilim ananas badem fındık
Akşam yeşil salata üzeri ceviz peynir
Çay içesim var ama yanına bir şey yerim diye korkuyorum

Eklentiler

• 5EA6E97D-24E7-4969-9145-F0353AEAC8FB.jpeg
    111,5 KB · Görüntüleme: 21
  • F8C56EE9-0D45-4B74-B439-F5393A3647FE.jpeg
    158,4 KB · Görüntüleme: 29
Öğlen 3 kaşık yulaf ezmesi 3 kaşık yoğurt 1 dilim ananas badem fındık
Akşam yeşil salata üzeri ceviz peynir
Çay içesim var ama yanına bir şey yerim diye korkuyorum
Harikasin valla ne guzel susluyosun benim muslileri gorsen kasenin icinde kopek mamasindan hallice boyle hem insanin yiyesi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…