Ağzına sağlık okyboşan,sadece boşan. o adamdanda uzak dur, evli kadına bakan adam adam değildir
Bu mesajı kopyalayıp yapistirdim. Objektif yorumunuz, fake damgası vurmadan yardım etmeye calistiginiz için gerçekten teşekkür ederim
Hem başkasıyla konustugunuzdan haberi var hemde bosanmiyo oylemi var bi tuhaflik sizdeBu yaptığım hataysa bu hata kızıma karşı değil eşime karşı.
Ki aylardır evli gibi yasamiyoruz zaten. Ev arkadaşı gibi bile yasamiyoruz. Sohbet muhabbet hiç yok. Eşimi de kandirmiyorum başka biriyle konustugumdan haberi var. Buna karşı cikmamasi da aylar önce evliligimizin zaten bitmiş olmasından kaynaklı.
Sadece medeni halimiz evli.
Hayır o evli değil. Yanlız ben biriyle gorusmeden önce de bosanmak istiyordum çünkü evlilik birligimiz yok zaten.Boşanmadan neden böyle bir ilişkiye başlıyorsunuz
siz burada görmediniz yazmışsınız nette tanışan bir bayan vardı onun hikayesini okumanızı tavsiye ederim
sizi seviyorum diyen o 20 günlük sevgiliniz varya
bugün boşanın size sırtını döner ve inanın umurunda olmazsınız
umarım sevgiliniz de evli değildir eşi de gelip buralara konu açmaz
benim yorumum kırıcı evet ama ben düşmanınız değilim belkide bu yüzden yazdıklarım size acı gelebilir
annelik ve kadınlık cok farklıdır diyosunuzda babasıyla evliyken başka adamlarla birlikte olan anne iğrenclikten baska bisey değildir. bunun örneği aslında sadece senin hayatında yok etrafımda çok örneği oldu ve ÇOCUKLAR ANNELERİNDEN NEFRET EDİYOR. olayın sonucunu direkt söylemiş oldum.Hanımefendi anlıyor musunuz? Bosanmamiyorum.
Ve asla anneligime laf ettirmem zira annelik ve kadınlık çok çok ayridir
Var
________
Konuya, üyeliğe fake yazanlar, buralara yazıp konuyu karıştıracağınıza bildirim yapsanız, her topikte fake fake yazılması konuyu dağıtıyor.
Bir dinleyin, anlayın, sonra sahte mi değil mi karar verdiyseniz KİB'leyin.
Lütfen, rica ediyorum...
Evli kadın da ona bakmış ama kadın mı şimdi konu sahibi ar damarı çatlamış. Erkek yapınca topa tutuluyorda anneligine laf söyletmeyen bu kadın ne peki bosaninca bitiyor mu mesele?boşan,sadece boşan. o adamdanda uzak dur, evli kadına bakan adam adam değildir
Babasıyla evliyiz evet fakat bu bildiğimiz evlilik değil. Aylardir aynı evin içinde ayrıyizannelik ve kadınlık cok farklıdır diyosunuzda babasıyla evliyken başka adamlarla birlikte olan anne iğrenclikten baska bisey değildir. bunun örneği aslında sadece senin hayatında yok etrafımda çok örneği oldu ve ÇOCUKLAR ANNELERİNDEN NEFRET EDİYOR. olayın sonucunu direkt söylemiş oldum.
Haklısınızne olursa olsun boşan kocan kaldırabiliyor olabilir bu durumu ama evladını düşün. her şeyi bir kenara bırak kendine saygını kaybedeceksin en sonunda. yeterince yanlıştasın en azından daha fazla yanlış yapma. ya kocandan ya da o adamdan vazgeç
Birine ilahi adaletin tecellisini dilemek ve ya beklemek o kişinin birine karşı hata ya da haksızlık yaptığı dusuncesinden ileri gelir. Siz kime haksızlık yaptığımı dusunuyorsunuz?Ilahi adalete inanıyorsan bekle ve Gör.Sana başka ne denebilir ki..
Haklısınız. Bu adamı cikarayim hayatımdan da nasıl yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten sevebilecegime inandığım tek kişi.Eşinden bu adamla birlikte olsan da olmasan da boşanman gerekiyor zaten ama boşandığında şimdi "sevgi kelebeği" gibi olan sevgilinin yine böyle olacağından ne kadar eminsin? Mesela senin çocuğunun sorumluluğunu alabilecek mi ki? 1 gün 2 gün idare eder belki ama daha sonra o çocuk ona yük gibi gelecek. Ya da ailesi bu evliliğe onay verecek mi? Ailesi hayır dediğinde kusura bakma smoothy ben ailemi karşıma alamam derse ne olacak?
Sen evli bir kadınken onunla görüştüğün için ileride onunla evlenirsen "ya bu kadın evliyken benle görüşmüştü, benle evliyken de başkasıyla görüşür mü acaba?" paranoyasına girip hayatı sana zindan etmeyeceğinin garantisi var mı? Böyle erkekler yok değil çok var. Kaçamak kaçamak buluşmak olayın kolay kısmı, hiçbir sorumluluk yok çünkü. Ama iş ciddiye binince topuklayan tonlarca erkek gerçeğini görmezden gelme. Bana kalırsa zaten evli bir kadına bakan adamdan hayır gelmez. Kocanla boşan ama bu adamı da çıkar hayatından.