- 5 Mart 2024
- 201
- 61
- 13
- 33
- Konu Sahibi Gizmooberoo
-
Evet çok kararsızım. Zaten bu süreçte doktorumdan da memnun kalmadım. Hala 2bb embriyonun kaliteli olduğunu savunuyor.Transfer ol şansını dene demek istiyorum ama transfer ve ilaçlar çok pahalı olduğu için diyemiyorum valla zor bi durum. 2bb baya düşük bi kalite hakkında hayırlısı olsun
Merhaba 2bb kaçıncı gün embriyosu oluyor ? Ben de kalitesiz embriyo transferi oluyorum yakında, imha etmek istemedikKızlaaaar kimse yok muu fikir sahibi olan
5.gün sizin neydi embriyonuz? Çok kararsız ve mutsuzum ya. Siz nerde tedavi oluyorsunuz?Merhaba 2bb kaçıncı gün embriyosu oluyor ? Ben de kalitesiz embriyo transferi oluyorum yakında, imha etmek istemedik
Özelden yazdım size5.gün sizin neydi embriyonuz? Çok kararsız ve mutsuzum ya. Siz nerde tedavi oluyorsunuz?
GöremedimBenim bu şekilde atmışlar kağıdı bilgis olan var mı ne demek istiyor
Göremedim
3bb olan embriyom çözülürken 4bb olmuştu.İyi kalite 4ba embriyom da çözülürken 4cc en kötü kalite olmuştu.Kısmet bazı durumlar.Belki transfer olunca işler değişir tutunabilir.Kızlar merhaba. Çok kararsız kaldığım bir konu var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Tüp bebek tedavisinde gelişen 3 embriyom var 2si kavitasyon (ne olduğunu tam olarak hala bilmiyorum fakat kalitesiz olduğunu biliyorum) 1 tanesi 2bb kalite. Transfer olup olmama konusunda kararsızım. Kaliteleri düşük. Sil baştan yeniden mi başlasam ya da transfere değer mi? Bu tarz deneyimi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim.
Aa bunu ilk defa duydum demekki böyle şeyler olabiliyor. Peki transfer öncesi histereskopi oldunuz mu?3bb olan embriyom çözülürken 4bb olmuştu.İyi kalite 4ba embriyom da çözülürken 4cc en kötü kalite olmuştu.Kısmet bazı durumlar.Belki transfer olunca işler değişir tutunabilir.
Ben de birşey anlayamadım. İnşallah iyi embriyolarınız olur.Pardon fotoğraf yüklenmemiş bunu attılar ama pazar olduğu için bilgi alamadım çok anlayamadım da
Transfer oldnz mu acabaBen de birşey anlayamadım. İnşallah iyi embriyolarınız olur.
Bu ay sonunda olacağımTransfer oldnz mu acaba
Hayırlısı olsun inşallahBu ay sonunda olacağım
Transfer oldunuz mu ? Benim de var bi tane 2ba kararsızımBu ay sonunda olacağım
Henüz olmadım çünkü adet olamıyorum. Tarlusal içmeye başladım.Transfer oldunuz mu ? Benim de var bi tane 2ba kararsızım
Civanperçemi direk söktürüyorHenüz olmadım çünkü adet olamıyorum. Tarlusal içmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?