çok tatlısınnn teşekkür ederimÖyle gitmem lazım kuzum artık ama bugün de direkt gittim iş çıkışı, zor oldu
Kuzum benimmmm teşekkür ederim
Tatlım Pastel Nude serisinden 757 numara
Tatlım ben karıştırıyordum ama diyetisyenim bitki çaylarını karıştırmadan iç. Tek yeşil çay, tek mate gibi dedi
Etkisi daha iyi oluyor dedi. Şimdi tarçınlı limonlu beyaz çay yapayım
Daha değilim kuzumBacaklar incelsinnnnn
Kimmiş ooooo ben göremiyorum
ne münasebet canım densizlik etmiş senin azmini ya d a yaşadıklarını bilmeden konuşmuş boşver takılma böle şeylere hayatının her alanında rastlarsın bu ve bunun gibilerineGünün imtihanları:
- Haziran ayında doğanlar için kesilen 2 pasta. Votka ve cupcake olayından sonra yemedim haliyle
- Cola, çok özledim ama içmedim
Günün duygu, düşünce, hissiyat hede hödö köşesi
Bugün nedense doymak bilmedim. Ama frenledim kendimi.
Şirketteki temizlik personelinden biri ''Aylin Hanım zayıfladınız zayıfladınız ama bacaklarınız incelmedi yahu, Pınarla baktık öyle düşündük'' dedi.
Kadın elimde kalıyorduİşin gücün yok mu diyecektim.
Bozmadım hiç, kolay gelsin dedim çıktım.
Ama sinirim tepeme çıktı.
Spor yaptım 1 buçuk saat. Kızlar inanın spor yapmak insanı çok rahatlatıyor
Zayıflamak, sıkılaşmak hepsi bir yana dursun. İnsan hiçbir şey düşünmüyor spor yaparken.
Zihni boşalıyor, ruhu arınıyor sanki.
Ter attıkça vücudunla birlikte için de arınıyor.
Tabii yan tarafta ağırlık çalışan abiler dışında sıkıntı yok
''Hayyyyttt, höyyytt'' diye bağıra bağıra çalışıyorlar
Ben de orada yürüyüş yapıyorum
Cumartesi eğitimde bir çocukla tanıştım bizim şirketten. 3 yaş ufak benden ama resmen doğmamış kardeşim gibi, çok sevdik hepimiz. Bu kötü zamanımda iyi geldi onunla sohbet etmek.
Yediğim cupcake' in vicdan azabı var hala, ödül güya ama 60 olana kadar ödül falan yok
Şimdi beyaz çayımı yapayım , tv karşısına geçeyim güzellikler hepinizi kocaman öpüyorum
Oruç tutan herkese Allah yardımcı olsun
Salonda yapıyorum kuzum hatta şuan servisteyim salona gidiyorumne münasebet canım densizlik etmiş senin azmini ya d a yaşadıklarını bilmeden konuşmuş boşver takılma böle şeylere hayatının her alanında rastlarsın bu ve bunun gibilerine
bu arada sporu spor salonunda yapıyorsun dimi sadece yürüme bandın da mı çalışıyorsun spor hocasının eşliğinde bölgesel bel karın bacak ne bilim o tür çalışıyor musun kısaca spor rutinin nasıl canımcımm
Çok geçmiş olsun tatlım şimdi iyisin değil mi?geçen sene bende 82.500 olmuştum hayatmda hiç olmadığım bi kiloydu sonra 73 e indim 1 yıl öle gezdim sonra 76 ya çıktım tartıda 76 yı görünce diyet yürüyüş yaptım 69.500 e indim snra hayati risk geçirdim yoğun bakmda yattım hastaneden çıktm evlendim derken 69.500 den geri 81.200 odum şimdide bir haftadır diyetteyim ve 77.900 üm . benimde hedefim şimdilik 68 . 68 oluncada ben de 58 falan oolmak istiyorum boyumda 175 . 63 kilodaykenki halin gerçekten çok süpermiş . İnşallah sen de verirsnn :)
Selam güzellikler
Spordan geldim, canım çıktı
Hemen menümü paylaşayım
Tam buğday unundan lavaş buldum.
10 tane var içinde, toplam 300 gram.
Ben günde 75 gram yiyorum, onda göre ayarladım.
Kahvaltı: Lavaş, domates, salatalık, peynir, filtre kahve
Ara: türk kahvesi, 3 kuru erik
Öğlen: et sote, salata, yoğurt
Ara : 2 hurma, beyaz çay
Akşam spor olduğu için lavaş arasına hindi füme, kefir
Spor çıkışı da 200 ml süt
Oruç tutan arkadaşlarıma Allah kabul etsin diyorum
Menü süper :) düzenli spor yapiyorsun diyetisyenim sporsan önce şekersiz turk kahvesinin yağ yakimini huzlandiracagini söylemişti dipnot
Çok geçmiş olsun tatlım şimdi iyisin değil mi?
Kilolarımız gelip geçici, misafir onlar
Sağlığımız daim olsun yeter
Günaydın canımşimdi iyi sayılırım 6 ay sonra kontrolüm var corasprin kullanıyorum koruyucu amaçlı oy üzden de yeşil çay ilan içmem yasak bi onu içemiyorum :)
Günaydın canım
Diyetin nasıl peki ?
Kuzum bu insanları hiç takma kafana gül geç înatlarına ben öyle yapıyorum biri kilom hakkında laf sokunca hiç bozulduğumu belli etmiyorum dikkat ediyorum diyorum eğer uzatırsa hadi ben kaçtımGünün imtihanları:
- Haziran ayında doğanlar için kesilen 2 pasta. Votka ve cupcake olayından sonra yemedim haliyle
- Cola, çok özledim ama içmedim
Günün duygu, düşünce, hissiyat hede hödö köşesi
Bugün nedense doymak bilmedim. Ama frenledim kendimi.
Şirketteki temizlik personelinden biri ''Aylin Hanım zayıfladınız zayıfladınız ama bacaklarınız incelmedi yahu, Pınarla baktık öyle düşündük'' dedi.
Kadın elimde kalıyorduİşin gücün yok mu diyecektim.
Bozmadım hiç, kolay gelsin dedim çıktım.
Ama sinirim tepeme çıktı.
Spor yaptım 1 buçuk saat. Kızlar inanın spor yapmak insanı çok rahatlatıyor
Zayıflamak, sıkılaşmak hepsi bir yana dursun. İnsan hiçbir şey düşünmüyor spor yaparken.
Zihni boşalıyor, ruhu arınıyor sanki.
Ter attıkça vücudunla birlikte için de arınıyor.
Tabii yan tarafta ağırlık çalışan abiler dışında sıkıntı yok
''Hayyyyttt, höyyytt'' diye bağıra bağıra çalışıyorlar
Ben de orada yürüyüş yapıyorum
Cumartesi eğitimde bir çocukla tanıştım bizim şirketten. 3 yaş ufak benden ama resmen doğmamış kardeşim gibi, çok sevdik hepimiz. Bu kötü zamanımda iyi geldi onunla sohbet etmek.
Yediğim cupcake' in vicdan azabı var hala, ödül güya ama 60 olana kadar ödül falan yok
Şimdi beyaz çayımı yapayım , tv karşısına geçeyim güzellikler hepinizi kocaman öpüyorum
Oruç tutan herkese Allah yardımcı olsun
Tunaydinn:)
Diyet çok iyi geçen cuma 80 81 dim şimdi 77.600 olmusum
Kuzum bu insanları hiç takma kafana gül geç înatlarına ben öyle yapıyorum biri kilom hakkında laf sokunca hiç bozulduğumu belli etmiyorum dikkat ediyorum diyorum eğer uzatırsa hadi ben kaçtımdiyorum
Aynen kimse bilmemeli :))En güzeli tatlım hiç duymamış gibi yapmak lazım böylelerine.
Gülüp geçeceksin.
Ve kimseye ben diyet yapıyorum dememek lazım aslında.
Bir şey ikram ettiklerinde, ''Almayayım teşekkürler'' demek, hatta alıp yememek bile çözüm.
Diyet yapıyorum dediğimiz zaman tepkiler fena oluyor
İyi akşamlar güzellikler
Menü paylaşmaz oldum, bu aralar biraz yoğun.
Bugün adliyeye gittim dilekçemi verdim.
Dava günü bekliyorum şimdi.
Dua edin kızlar
Diyete devam ediyorum ama pazar dondurma yedim. Onun dışında listem aynı.
Bugün:
Kahvaltı 2 dilim çavdar, 1 yumurta, peynir, domates salatalık, nane
Öğlen: 1 dilim ekmek, semizotu, salata, yoğurt
Ara: 1 avuç çiğ kaju, 1 mistik çay
Akşam: 4 köfte, yoğurt, salata
Bu aralar hep yemek istiyor canım kızlar. Kendimi zor tutuyorum ama en başa dönmek istemiyorum.
Moda giremedim.
günaydın canımm
boşanmanız çekişmeli mi olacak değilse anlaşmalı hemen 10 gün içinde sonuçlanıyorrr
bazen insanı sıkıyor diye ama sen çok güzel gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?