maşallah incecik olmuşsun
elebisenin rengine de bayıldımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mükemmel! İlham kaynağımsın!
Bu arada, foto süper gözüküyor, renk de çok tatlıymış; ama merak ettim, kolların tombul değil ama, vücudunun inceliğine göre azıcık etli kalmış, onlar için bir egzersiz yapıyor musun? Benim kollarım da etli, o yüzden soruyorum.![]()
Harika görünüyorsun
Yaza uygun harika bir rrenk seçimi
maşallah incecik olmuşsun
elebisenin rengine de bayıldımmm
Günün duygu düşünce kısmına gelelim
Bugün bağırsaklarım nihayet hafiften toparlanmaya başladığı için mutluydum.
Detoks sonrası vücut arındı umarım.
Ofiste herkes aman ne de çok zayıfladın, aman elbisenin rengi de ne güzelmiş dedi, bir gaza geldim sormayın
Bu hafta tartılmayacak olsam gider akşam güzel bir ıslak kek yapar yerdimAma hayır
Söz verdim 59-60 olana kadar kaçamak yok ödül yok
Dişimizi sıkacağız artık az kaldı.
Buradan sonra daha çok dikkat etmek gerekiyor. Başa dönmemek için.
Ofiste ay sonu olduğu için çok yoğundum ve sadece 1 lt su içebildim beyaz çayımı da içemedim.
Eve geldim şimdi hemen kendimi suya vereceğim. Rabbim oruç tutanlara sabır, güç, kolaylık versin.
Kendime hep davaya gidene kadar 60 olacağım, görecek beni o zayıf halimle demiştim.
60 olamadım ama haftaya 61 çıkarım sanırım.
Beni son görüşü öyle zayıf olsun istiyorum.
Ondan sonra çökmediğimi, kendimi salmadığımı görsün. Ardında kötü halde bir kadın bırakmadığını, aksine güçlü, mutlu ve güzel bir kadını kaçırdığını anlasın diye tüm bu diyet sanırım![]()
Umarım dava bitince 70 li günlere geri dönmem.
Düşünüyorum da ta 2012' de başladığım bu günlüğe neler yazmışım, 2017' de açıp bu sayfaları okuduğumda acaba neler hissedeceğim ve ne durumda olacağım?
Çok uzattım
Burada durup sözlerime son veriyorum
Ve markete kaçıyorum ekmek almaya, gününüz hafif olsun kızlar. Kaçamaksız, huzur dolu, Rabbimin sizler için tüm nimetleri sunduğu bir gün olsun inşallah
Dava ve eski eşine yıkılmamış, ayakta, ve eskisinden çok daha güzel gözükmek oldukça başarılı bir motivasyon kaynağı olmuş... Süper.
Bence şimdi bir motivasyon kaynağı daha bul ki, davadan sonra görev tamamlandı gelsin kekler gitsin supangleler olmasın...)) Böyle bir önlem alabilirsin...
![]()
Sürekli yeni hedef gelsin ki sabit kalayım yoksa 70 li günler beni bekler
Gerçi inan buraya kadar geldikten sonra tekrar başa dönmek en son istediğim şey.
Ondan ayrılıp eve döndüğümde 1 ayda aldım kiloları löp löp yiyip. Şimdi o bıraktığı kadın yokkk.
''Gel de gör beniiiiii bambaşka biriiiii , topladım dağılan kalbimiiin her köşesiniiii. Ardından ağlayan o zavallı kııııız nerede şimdi?'' diyorum kendisine![]()
Ben daha önce baya kilo verip, sonra geri aldım. Aman çok dikkat et!! Çok üzücü oluyor....
Severim o şarkıyı ; )
Harika olmuşsun.Sabah gözümü açtım saat 07:30
Sinirlendim bu saatte uyanılır mı yahu diye. Tekrar yattım, 1 saat uyuyayım en azından dedim.
Gözümü açtım. 11:00
Gevrek yedim. Dadandım yine gevreğe ya yapmamam lazım. Regl olacağım diye bunu yiyorum adam gibi peynir ekmek yemiyorum sonra.
Dün kuzenimde yine taze fasulye vardıYeseydim 4. gün olacaktı. Barbunya varmış ondan yedim.
Sonra dondurma yediler ben yemedim. Ama çooook canım çekti
Yarın tartı günüm. Bakalım totoyu eritmiş miyim yoksa yine 62 mi çıkacak?
Çarşamba günü davada giymek için güzel siyah bir bluz aldım.
Koton' un kalıplarını seveyim öyle kocaman ki 34 beden aldım
Böyle geniş kalıpları seviyorum. Başka firmalarda normalde medium giyerken large almak zorunda olmaktansa 36 büyük geldi ya küçüğünü alayım demek efsane
Siyah pantolon giyeceğim, siyah topuklu ayakkabı ve yeni aldığım bluz.
Çok özenmiş de gitmiş gibi olmak istemiyorum ama çok da güzel olmak istiyorum.
Rabbim güç versin de görünce çocuk gibi ağlamayayım.
Gerçi 3 ay sonra ilk kez fotoğrafını gördüm geçen akşam, kuzenimin eşiyle iftara gitmişler.
Hortlak gibiydi. Gözlerinin altı mor, iyice zayıflamış. Çirkin olmuş.
Anneme dedim ki yakışıklı görseydim kesin çok üzülürdüm ama böyle kötü gördüğüme sevindim.
Bana yaşattıklarından sonra o da ailesi de her gün böyle kötü olacak işte.
Rabbim onları ıslah edecek.
İnşallah.
Neyse yine sinirlerimi zıplatmadan gideyim pazar kahvesi yapayım bol köpüklü sıfır şekerli.
Annemle içelim karşılıklı
Akşam yine iftara gideceğiz. Ben önceden yiyorum oraya gidince bön bön onları izliyorum![]()
Harika olmuşsun.Kutlarım.Eşin seni görünce bence çokkk pişman olacak.Eeee yapacak bir şey yok ,son pişmanlık fayda vermez.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Kim ne ekerse onu biçermiş boşuna dememişler.Allah ıslah eylesin dediğin gibi.Sen de sıkıntılı dönemler yaşamışsın ama bravo güzel bir başlangıç yaptın.Ama içinde yine de yaşananların üzüntüsü var hissediyorum.Keşke böyle olmasaydı ama insanlar ellerindeki güzelliklerin farkına varamıyorlar malesef.
Ben şu an hastalıkla mücadele halindeyim.Baş dönmesi ve çift görme,başta uyuşukluk ile uğraşıyorum.Ramazandan sonra mr çektireceğim bakalım ne çıkacak?Kiloyu falan düşünemez oldum.![]()
Eki Görüntüle 1574933 Gram gram verme günleri başladı
1 haftada 400 gram gitmiş 62.0 çıktım
Sabah gözümü açtım saat 07:30
Sinirlendim bu saatte uyanılır mı yahu diye. Tekrar yattım, 1 saat uyuyayım en azından dedim.
Gözümü açtım. 11:00
Gevrek yedim. Dadandım yine gevreğe ya yapmamam lazım. Regl olacağım diye bunu yiyorum adam gibi peynir ekmek yemiyorum sonra.
Dün kuzenimde yine taze fasulye vardıYeseydim 4. gün olacaktı. Barbunya varmış ondan yedim.
Sonra dondurma yediler ben yemedim. Ama çooook canım çekti
Yarın tartı günüm. Bakalım totoyu eritmiş miyim yoksa yine 62 mi çıkacak?
Çarşamba günü davada giymek için güzel siyah bir bluz aldım.
Koton' un kalıplarını seveyim öyle kocaman ki 34 beden aldım
Böyle geniş kalıpları seviyorum. Başka firmalarda normalde medium giyerken large almak zorunda olmaktansa 36 büyük geldi ya küçüğünü alayım demek efsane
Siyah pantolon giyeceğim, siyah topuklu ayakkabı ve yeni aldığım bluz.
Çok özenmiş de gitmiş gibi olmak istemiyorum ama çok da güzel olmak istiyorum.
Rabbim güç versin de görünce çocuk gibi ağlamayayım.
Gerçi 3 ay sonra ilk kez fotoğrafını gördüm geçen akşam, kuzenimin eşiyle iftara gitmişler.
Hortlak gibiydi. Gözlerinin altı mor, iyice zayıflamış. Çirkin olmuş.
Anneme dedim ki yakışıklı görseydim kesin çok üzülürdüm ama böyle kötü gördüğüme sevindim.
Bana yaşattıklarından sonra o da ailesi de her gün böyle kötü olacak işte.
Rabbim onları ıslah edecek.
İnşallah.
Neyse yine sinirlerimi zıplatmadan gideyim pazar kahvesi yapayım bol köpüklü sıfır şekerli.
Annemle içelim karşılıklı
Akşam yine iftara gideceğiz. Ben önceden yiyorum oraya gidince bön bön onları izliyorum![]()
AY CANIM MAŞALLAH İNCECİK OLMUŞSUNNNN
mahkemeye gidince rabbim öyle bir güç veriyor ki
ıyyyy ben bu adamla nasıl beraber olmuşum diyor insan