Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

Mükemmel! İlham kaynağımsın! :KK16:

Bu arada, foto süper gözüküyor, renk de çok tatlıymış; ama merak ettim, kolların tombul değil ama, vücudunun inceliğine göre azıcık etli kalmış, onlar için bir egzersiz yapıyor musun? Benim kollarım da etli, o yüzden soruyorum. :KK31:

:KK200: Teşekkürler tatlım. Valla bizim sülalede 50 kg kadının bile kolları etli kuzum ya. Ben spor yaptığım için epey eridi ama hala yol var, incecik olacak inşallah. Ama fenalık geliyor inceltene kadar :KK53:

Harika görünüyorsun

Sağol kuzummmm :KK15::KK200:

Yaza uygun harika bir rrenk seçimi

Kaç gündür siyah giydiğimi fark ettim, renklenmek lazım artık :KK200:

maşallah incecik olmuşsun

elebisenin rengine de bayıldımmm

:nazar: Teşekkürler tatlım :KK15:

Gelelim günün menüsüne:

Ekmeğim bitmiş gidip alamadım o yüzden sabah yine nesfit.

Kahvaltı: Nesfit
Ara: türk kahvesi
Öğlen: karnabahar+brokoliden türlü gibi bir şey yapmışlar şirkette, 1 dilim tam buğday ekmeği, yoğurt, salata
Ara: 2 hurma, 1 sb süt
Akşam: 4 köfte, 2 yk semizotlu yoğurt, domates salatalık

Doymadım yahu regl olmama 1 hafta kaldı başladı yedikten sonra hiçbir şey yememiş gibi hissetmeler :KK48:

Günün duygu düşünce kısmına gelelim :KK48:

Bugün bağırsaklarım nihayet hafiften toparlanmaya başladığı için mutluydum. :nazar:
Detoks sonrası vücut arındı umarım.

Ofiste herkes aman ne de çok zayıfladın, aman elbisenin rengi de ne güzelmiş dedi, bir gaza geldim sormayın :KK48:
Bu hafta tartılmayacak olsam gider akşam güzel bir ıslak kek yapar yerdim :KK48: Ama hayır :KK20:
Söz verdim 59-60 olana kadar kaçamak yok ödül yok :KK20:
Dişimizi sıkacağız artık az kaldı.
Buradan sonra daha çok dikkat etmek gerekiyor. Başa dönmemek için.

Ofiste ay sonu olduğu için çok yoğundum ve sadece 1 lt su içebildim beyaz çayımı da içemedim.
Eve geldim şimdi hemen kendimi suya vereceğim. Rabbim oruç tutanlara sabır, güç, kolaylık versin. :nazar:

Kendime hep davaya gidene kadar 60 olacağım, görecek beni o zayıf halimle demiştim.
60 olamadım ama haftaya 61 çıkarım sanırım.
Beni son görüşü öyle zayıf olsun istiyorum.:KK76::21:
Ondan sonra çökmediğimi, kendimi salmadığımı görsün. Ardında kötü halde bir kadın bırakmadığını, aksine güçlü, mutlu ve güzel bir kadını kaçırdığını anlasın diye tüm bu diyet sanırım :KK48: :p
Umarım dava bitince 70 li günlere geri dönmem.:KK51:

Düşünüyorum da ta 2012' de başladığım bu günlüğe neler yazmışım, 2017' de açıp bu sayfaları okuduğumda acaba neler hissedeceğim ve ne durumda olacağım?

Çok uzattım :stop:
Burada durup sözlerime son veriyorum :KK25:
Ve markete kaçıyorum ekmek almaya, gününüz hafif olsun kızlar. Kaçamaksız, huzur dolu, Rabbimin sizler için tüm nimetleri sunduğu bir gün olsun inşallah :nazar:

Günün duygu düşünce kısmına gelelim :KK48:

Bugün bağırsaklarım nihayet hafiften toparlanmaya başladığı için mutluydum. :nazar:
Detoks sonrası vücut arındı umarım.

Ofiste herkes aman ne de çok zayıfladın, aman elbisenin rengi de ne güzelmiş dedi, bir gaza geldim sormayın :KK48:
Bu hafta tartılmayacak olsam gider akşam güzel bir ıslak kek yapar yerdim :KK48: Ama hayır :KK20:
Söz verdim 59-60 olana kadar kaçamak yok ödül yok :KK20:
Dişimizi sıkacağız artık az kaldı.
Buradan sonra daha çok dikkat etmek gerekiyor. Başa dönmemek için.

Ofiste ay sonu olduğu için çok yoğundum ve sadece 1 lt su içebildim beyaz çayımı da içemedim.
Eve geldim şimdi hemen kendimi suya vereceğim. Rabbim oruç tutanlara sabır, güç, kolaylık versin. :nazar:

Kendime hep davaya gidene kadar 60 olacağım, görecek beni o zayıf halimle demiştim.
60 olamadım ama haftaya 61 çıkarım sanırım.
Beni son görüşü öyle zayıf olsun istiyorum.:KK76::21:
Ondan sonra çökmediğimi, kendimi salmadığımı görsün. Ardında kötü halde bir kadın bırakmadığını, aksine güçlü, mutlu ve güzel bir kadını kaçırdığını anlasın diye tüm bu diyet sanırım :KK48: :p
Umarım dava bitince 70 li günlere geri dönmem.:KK51:

Düşünüyorum da ta 2012' de başladığım bu günlüğe neler yazmışım, 2017' de açıp bu sayfaları okuduğumda acaba neler hissedeceğim ve ne durumda olacağım?

Çok uzattım :stop:
Burada durup sözlerime son veriyorum :KK25:
Ve markete kaçıyorum ekmek almaya, gününüz hafif olsun kızlar. Kaçamaksız, huzur dolu, Rabbimin sizler için tüm nimetleri sunduğu bir gün olsun inşallah :nazar:

Dava ve eski eşine yıkılmamış, ayakta, ve eskisinden çok daha güzel gözükmek oldukça başarılı bir motivasyon kaynağı olmuş... Süper.

Bence şimdi bir motivasyon kaynağı daha bul ki, davadan sonra görev tamamlandı gelsin kekler gitsin supangleler olmasın... :-))) Böyle bir önlem alabilirsin...
:KK16::KK39:

Dava ve eski eşine yıkılmamış, ayakta, ve eskisinden çok daha güzel gözükmek oldukça başarılı bir motivasyon kaynağı olmuş... Süper.

Bence şimdi bir motivasyon kaynağı daha bul ki, davadan sonra görev tamamlandı gelsin kekler gitsin supangleler olmasın... :-))) Böyle bir önlem alabilirsin...
:KK16::KK39:

Sürekli yeni hedef gelsin ki sabit kalayım yoksa 70 li günler beni bekler :KK55:
Gerçi inan buraya kadar geldikten sonra tekrar başa dönmek en son istediğim şey.

Ondan ayrılıp eve döndüğümde 1 ayda aldım kiloları löp löp yiyip. Şimdi o bıraktığı kadın yokkk.
''Gel de gör beniiiiii bambaşka biriiiii , topladım dağılan kalbimiiin her köşesiniiii. Ardından ağlayan o zavallı kııııız nerede şimdi?'' diyorum kendisine :cool::KK48::KK59:

Günün menüsünü patlatalım ortaya o vakit. :kk77:

Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği, eski kaşarrrrr çok özlemişim, listeye eklemesine çok sevindim, nane, domates, filtre kahve

Ara
Türk kahvesi

Öğlen
Nohut, salata, yoğurt

Ara
Badem sütü. Evet evet badem sütü. Çok faydalı diye aldım amma velakin midem ağzıma geldi :KK57::KK57: Yanında da bir avuç içi kadar yaban mersini

Akşam
Taze fasulye, salata, yoğurt

Gayet hafif ve keyifli bir menü oldu. Bağırsaklar detokstan beri hızlı tempo koşuyor :KK55:

Bugün gittim Watsons' tan kendime ciciler aldım. Kahverengi saçlara özel ışıltı veren şampuan, meyveli el kremi, bir de vücut spreyi. :21::KK36: Kozmetik bağımlısı hatun modeli. Diyet bozamadıkça kozmetik ürünü alıyorum resmen :KK9:

Sürekli yeni hedef gelsin ki sabit kalayım yoksa 70 li günler beni bekler :KK55:
Gerçi inan buraya kadar geldikten sonra tekrar başa dönmek en son istediğim şey.

Ondan ayrılıp eve döndüğümde 1 ayda aldım kiloları löp löp yiyip. Şimdi o bıraktığı kadın yokkk.
''Gel de gör beniiiiii bambaşka biriiiii , topladım dağılan kalbimiiin her köşesiniiii. Ardından ağlayan o zavallı kııııız nerede şimdi?'' diyorum kendisine :cool::KK48::KK59:

Ben daha önce baya kilo verip, sonra geri aldım. Aman çok dikkat et!! Çok üzücü oluyor....

Severim o şarkıyı ; )

Ben daha önce baya kilo verip, sonra geri aldım. Aman çok dikkat et!! Çok üzücü oluyor....

Severim o şarkıyı ; )

Ben de hep tontik bir kız oldum. İlk defa bu kadar verdim, almak istemiyorum :KK43:
Çok ince bir çizgi var ama.
O çizgiyi aştığın anda gözün dönüyor bir bakıyorsun kg fırlamış yine :KK12:

Bugünü de hafif menüyle atlattık.
Bağırsaklar hala depar atıyor detokstan beri :KK55::KK48:

Sabah yine ballı bademli nesfit yedim.
Ara öğün latte, ama nasıl latte? Şirkete latte makinesi almışlar. Sütü köpürttüm içine de filtre kahve. Oh mis :KK76:
Öğlen tavuk sote, salata, yoğurt
Ara 2 kayısı, köpürtülmüş sütlü mistik çay
Akşam dünden kalan taze fasulye, yoğurt, salata

image.jpg
Ofiste free friday konseptini seviyorum

Hep önden çektik bir foto da arkadan olsun :KK76::KK53:

Selam güzellikler :KK15:

Dünkü menümü paylaşamadım.
Sabah yine tahıllı gevrek yedim sütle. Ara öğün türk kahvesi sonra da filtre kahve.
Öğlen köfte ve haşlanmış brokoli, yoğurt, salata.
Ara öğün 1 avuç yaban mersini ve sütlü mistik çay
Akşam kuzenime gittim yine taze fasulye vardı :KK48: Allan' tan çok severim :kk77:

Oturduk sohbet ettik türk kahvemizi yeşil çayımızı içtik.
Çok özlemişim onunla sohbet etmeyi. Evlenince evden çıkamadık resmen. Şimdi yeni yeni kendime geliyorum eski düzenime dönüyorum.

Bu sabah 9' da uyandım. Dedim ki Aylin kalk kendine güzel bir kahvaltı hazırla 1 haftadır tahıllı gevrek yiyorsun için tükendi artık :KK53:

2 dilim ekmek, 1 yumurta, 6 badem, peynir, domates, nane, adaçayı
Pek bir hoş oldu :kk77:

Ara öğünü atlayacağım bugün.
Öğle ve akşam yemeği için alternatif düşünüyorum.

Bir de artık bugün spor yapmam lazım 1 haftadır gitmedim :KK49:

Sabah gözümü açtım saat 07:30
Sinirlendim bu saatte uyanılır mı yahu diye. Tekrar yattım, 1 saat uyuyayım en azından dedim.
Gözümü açtım. 11:00 :KK57:
Gevrek yedim. Dadandım yine gevreğe ya yapmamam lazım. Regl olacağım diye bunu yiyorum adam gibi peynir ekmek yemiyorum sonra.
Dün kuzenimde yine taze fasulye vardı :KK53: Yeseydim 4. gün olacaktı. Barbunya varmış ondan yedim.
Sonra dondurma yediler ben yemedim. Ama çooook canım çekti :KK43:
Yarın tartı günüm. Bakalım totoyu eritmiş miyim yoksa yine 62 mi çıkacak?

Çarşamba günü davada giymek için güzel siyah bir bluz aldım.
Koton' un kalıplarını seveyim öyle kocaman ki 34 beden aldım :KK53::KK48:
Böyle geniş kalıpları seviyorum. Başka firmalarda normalde medium giyerken large almak zorunda olmaktansa 36 büyük geldi ya küçüğünü alayım demek efsane :KK76:

Siyah pantolon giyeceğim, siyah topuklu ayakkabı ve yeni aldığım bluz.
Çok özenmiş de gitmiş gibi olmak istemiyorum ama çok da güzel olmak istiyorum.

Rabbim güç versin de görünce çocuk gibi ağlamayayım.
Gerçi 3 ay sonra ilk kez fotoğrafını gördüm geçen akşam, kuzenimin eşiyle iftara gitmişler.
Hortlak gibiydi. Gözlerinin altı mor, iyice zayıflamış. Çirkin olmuş.
Anneme dedim ki yakışıklı görseydim kesin çok üzülürdüm ama böyle kötü gördüğüme sevindim.
Bana yaşattıklarından sonra o da ailesi de her gün böyle kötü olacak işte.
Rabbim onları ıslah edecek.
İnşallah.

Neyse yine sinirlerimi zıplatmadan gideyim pazar kahvesi yapayım bol köpüklü sıfır şekerli.
Annemle içelim karşılıklı :KK200:

Akşam yine iftara gideceğiz. Ben önceden yiyorum oraya gidince bön bön onları izliyorum :KK16::KK48:

Sinirlendim bu saatte uyanılır mı yahu diye. Tekrar yattım, 1 saat uyuyayım en azından dedim.
Gevrek yedim. Dadandım yine gevreğe ya yapmamam lazım. Regl olacağım diye bunu yiyorum adam gibi peynir ekmek yemiyorum sonra.
Dün kuzenimde yine taze fasulye vardı :KK53: Yeseydim 4. gün olacaktı. Barbunya varmış ondan yedim.

Böyle geniş kalıpları seviyorum. Başka firmalarda normalde medium giyerken large almak zorunda olmaktansa 36 büyük geldi ya küçüğünü alayım demek efsane :KK76:

Gerçi 3 ay sonra ilk kez fotoğrafını gördüm geçen akşam, kuzenimin eşiyle iftara gitmişler.
Anneme dedim ki yakışıklı görseydim kesin çok üzülürdüm ama böyle kötü gördüğüme sevindim.
İnşallah.

Neyse yine sinirlerimi zıplatmadan gideyim pazar kahvesi yapayım bol köpüklü sıfır şekerli.

Akşam yine iftara gideceğiz. Ben önceden yiyorum oraya gidince bön bön onları izliyorum :KK16::KK48:
Harika olmuşsun.:KK71::KK9: Kutlarım.Eşin seni görünce bence çokkk pişman olacak.Eeee yapacak bir şey yok ,son pişmanlık fayda vermez.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Kim ne ekerse onu biçermiş boşuna dememişler.Allah ıslah eylesin dediğin gibi.Sen de sıkıntılı dönemler yaşamışsın ama bravo güzel bir başlangıç yaptın.Ama içinde yine de yaşananların üzüntüsü var hissediyorum.Keşke böyle olmasaydı ama insanlar ellerindeki güzelliklerin farkına varamıyorlar malesef.

Ben şu an hastalıkla mücadele halindeyim.Baş dönmesi ve çift görme,başta uyuşukluk ile uğraşıyorum.Ramazandan sonra mr çektireceğim bakalım ne çıkacak?Kiloyu falan düşünemez oldum.:KK61::KK61:

Harika olmuşsun.:KK71::KK9: Kutlarım.Eşin seni görünce bence çokkk pişman olacak.Eeee yapacak bir şey yok ,son pişmanlık fayda vermez.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Kim ne ekerse onu biçermiş boşuna dememişler.Allah ıslah eylesin dediğin gibi.Sen de sıkıntılı dönemler yaşamışsın ama bravo güzel bir başlangıç yaptın.Ama içinde yine de yaşananların üzüntüsü var hissediyorum.Keşke böyle olmasaydı ama insanlar ellerindeki güzelliklerin farkına varamıyorlar malesef.

Ben şu an hastalıkla mücadele halindeyim.Baş dönmesi ve çift görme,başta uyuşukluk ile uğraşıyorum.Ramazandan sonra mr çektireceğim bakalım ne çıkacak?Kiloyu falan düşünemez oldum.:KK61::KK61:

Canım benim teşekkür ederim :KK200::KK15:
Belki pişman olur, bilmiyorum ama o son halimin zihnine kazınmasını istiyorum. Ve bir ömür o görüntü kalsın aklında.
İyi görünmek istiyorum.
Evet canım güçlü duruyorum ama aslında çok üzüldüm çok ağladım. Ama nereye kadar? Allah can sağlığı versin, onun ötesinde her şey halloluyor.

Sana ne oldu ki öyle ?:KK43: Dualarım seninle kuzum inşallah hemen atlatılacak, basit bir şeydir ve hemen geçer.
Bana da haber ver hemen sonucu olur mu?

Bugün de iftardaydık.
Öğle yemeğim 2 hurma ve badem sütü olmak zorundaydı yemek yiyemedim kötü oldu :KK43::KK12:
Akşam da yumurtalı kabak sote ve 2 yk yoğurt

Saçma bir menü oldu ama kaçamak yok en azından.

Gittiğim yerde dondurma ve tavuk göğsü vardı, kırde vardı, patates vardı.
Yine bön bön baktım yemeden :KK57:
İşkence bu yahu
:KK53:

Eki Görüntüle 1574933 Gram gram verme günleri başladı
1 haftada 400 gram gitmiş 62.0 çıktım

AY CANIM MAŞALLAH İNCECİK OLMUŞSUNNNN

İnşallah.

mahkemeye gidince rabbim öyle bir güç veriyor ki

ıyyyy ben bu adamla nasıl beraber olmuşum diyor insan

Günün kaçamaksız menüsü:

Sabah 2 dilim çavdar ekmeği arasına peynir, 2 ceviz, rezene çayı
Ara türk kahvesi
Öğlen 3 köfte, 3 kaşık kabak, yoğurt, salata
Ara 1 bardak süt, 1 avuç içi yaban mersini
Akşam tavuk sote, ayran

Back