Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

Sizlerin keyfi yerinde umarım.

Bende kaç gündür sürekli bir uyku hali var. Havadan mıdır nedir anlamadım.
10 dedin mi uyuyorum. :KK14:
Sürekli tatlı yemek istiyorum, tutuyorum kendimi. İpin ucu kaçarsa yakalayamam çünkü, kendimi tanıyorum. Bir gün diyeti bozarım, ertesi gün yine bozarım, sonra bakarım 70 gelmiş hoşgelmiş :anneadayı:

Pazartesi tartılacağım ama umarım 64 falan çıkmam. Sabit çıkmaya razıyım valla votkaya bilmem neye.

Avukatla konuştum, yarın benimki gidip dava günü alacak. Dilerim kısa sürede sonuçlanır.

İşler yoğun, patronum Amerika' dan dönüyor, onun biletiydi vırtı zırtı derken gün nasıl geçti anlamadım.

Haziran da bitiyor be kızlar, bu dünya fani evet ama sanki daha da mı hızlandı zaman?

Ben hala Mart' ta kaldım :KK53:
.
Hakkında hayırlısı olsun.İnşallah ileride öyle bir ilişki yaşarsın ki bu yaşadıkların aklına bile gelmez.

Maşallahhh baya yol aldın.Seni alkışlıyorum.

Günler su gibi geçiyor her anı inşallah güzel yaşarız.

Sizlerin keyfi yerinde umarım.

Bende kaç gündür sürekli bir uyku hali var. Havadan mıdır nedir anlamadım.
10 dedin mi uyuyorum. :KK14:
Sürekli tatlı yemek istiyorum, tutuyorum kendimi. İpin ucu kaçarsa yakalayamam çünkü, kendimi tanıyorum. Bir gün diyeti bozarım, ertesi gün yine bozarım, sonra bakarım 70 gelmiş hoşgelmiş :anneadayı:

Pazartesi tartılacağım ama umarım 64 falan çıkmam. Sabit çıkmaya razıyım valla votkaya bilmem neye.

Avukatla konuştum, yarın benimki gidip dava günü alacak. Dilerim kısa sürede sonuçlanır.

İşler yoğun, patronum Amerika' dan dönüyor, onun biletiydi vırtı zırtı derken gün nasıl geçti anlamadım.

Haziran da bitiyor be kızlar, bu dünya fani evet ama sanki daha da mı hızlandı zaman?

Ben hala Mart' ta kaldım :KK53:

canım hakkında hayırlısı olur inş.

malaesef günler çok çabuk geçiyorrrrr

amaç bu günleri dolu dolu geçirmek fakat bende hiç o enerji yok işten eve gidince iftara kadar yatıyorummm

.
Hakkında hayırlısı olsun.İnşallah ileride öyle bir ilişki yaşarsın ki bu yaşadıkların aklına bile gelmez.

Maşallahhh baya yol aldın.Seni alkışlıyorum.

Günler su gibi geçiyor her anı inşallah güzel yaşarız.

Canım benim nerelerdesin sen? :KK15:
İnşallah her anımız mutlulukla, dolu dolu geçer.

canım hakkında hayırlısı olur inş.

malaesef günler çok çabuk geçiyorrrrr

amaç bu günleri dolu dolu geçirmek fakat bende hiç o enerji yok işten eve gidince iftara kadar yatıyorummm

Tatlım, amin inşallah. :KK200:
Bende de enerji yok ya dün gece arkadaşımla dışarı çıktım gece geç geldim eve. Bugün kalkmak bilmedim.
Yaşlanıyoruz :cool:

Evet güzeller güzeli.
Avukattan haber geldi.
Büyük gün 8 TEMMUZ ÇARŞAMBA SAAT 11:30

Olacak, bitecek. Sonra da eski günlerimdeki gibi bekar bir kadın olacağım yine.
Rabbim kuvvet versin.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Diyeti bu hafta bozmadım hiç.
Bugün geç kalktım nesfit yedim. Az önce öğle yemeği saatim geldi yemek istemedi canım. Yine nesfit yedim.
Midem bulandı. 14 gün nasıl yiyor millet yahu :KK57: Diyetisyenim aralarda mail atıyor, tatlım benim ilgileniyor uzakta da olsa. Canım çok tatlı istiyor dedim hafta sonu kahvaltıda 1 kaşık bal ye dedi. Geç kalkınca olmadı tabii.

Dün bıdırık bir arkadaşımla dışarı çıktık. 9 gibi aldı. 2 gibi geldim eve.
Otomobil tutkuma ortak olan bir arkadaşım.
Orman yolu gibi bir yere gittik, hız yapmadan sürüş eğitimi tadında virajları yan yan döndük apaçi gibi :confused:
Biraz iyi geldi sohbet etmek, otomobilden hayattan.

Çok içime kapamışım kendimi, artık sosyalleşme zamanı geldi geçiyor.

Gençlik bitiyor, bitmeden kıymetini bilmeli.
:KK73:

Günaydın kızlar :KK15::KK54: Hepimiz için keyifli bir pazar günü olsun.

Diyetisyenimin haberi yok ama ben bugün ''1 günlük detoks'' yapıyorum.
Geçtiğimiz hafta diyeti güzel uyguladım ama ondan önceki haftanın cupcake+votka+dondurma etkisini en aza indirmek için bir günlük arınma programı uygulayacağım.

Detoksumuzun adı 1 günlük soya sütü+muz detoksu :KK200:

Detoksların ara ara yapılması gerektiğini biliyordum zaten ama denemeye cesaret edemedim.
Tüm gün aynı şeyi tüketme fikri bana saçma geliyordu.
Sonra uzman yorumlarını ve uygulayan kişilerin yorumlarını okuyunca - e malum diyeti de azıcık ucundan bozunca- bunun bana da şart olduğuna karar verdim. :KK200::KK28:

Sabah 10' da uyandım.

Gelelim detoksa:

Kahvaltı: 1 yeşil muz, 1 bardak süt (ben soya sütü tercih ettim)

Ara: 1 yeşil muz, yeşil çay

Öğlen: sabahın aynısı :KK53:

Ara: 1 bardak süt ile hazırlanan latte (burada latte yerine normal tarçınlı süt içmeyi planlıyorum)

Akşam: sabahın aynısı :confused:

Zorlayacak bir program gibi görünüyor ama yapanlar çok memnun kalmış tartıdaki sonuçtan.

Sütümün içine tarçın da attım lezzet versin diye. Muzlar olgunlaşmamış, yeşil olacak. Yoksa kabız oluruz :anneadayı:

3 lt su içeceğiz.

Ve deeee en güzeli arınma olacak vücut için. Kafein yok, en zorlu kısmı bu. Çünkü türk kahvesi içmediğim gün yok benim.

Bakalım yarın kaç çıkacağım tartıda ? :KK51:

Bugün vücut ölçülerime Baktık annemle
Göğüs 92 (100'dü)
Bel 68 (78'di)
Kalça 93 (100'dü)

Hedef 90-60-90 :KK200:

Nihayet gün bitiyor :KK55: :KK73::KK9:

Bu detoks işi bana göre değil bence :KK14:
Yaptım mı? Yaptım evet hem de sıfır kaçamak.
Ama kolay kolay yapmam artık :KK48:
Acıktım yahu yemek yemek istedim. Türk kahvesi içmek istedim. Muz dışında bir şey yemek istedim.
Muz-süt-muz-süt içimde muz ağacı çıktı :eek:

Yarın tartıldıktan sonra hafif bir kahvaltı tercih edeceğim. Bu kadar detoksun üstüne sakin bir gün geçirmek iyi gelir.
Akşam da protein tüketip doğru spora :KK49::KK55::KK49:

Annem kesin 62 çıkarsın diyor ama bana öyle gelmiyor. 63' te takılacak gibi.
Hadi hemen sabah olsun ve tartılayım :KK51:

image.jpg
Evet günün sonucu 62.4
Foto gelsin

inşallah yine başarırsınız. bende sizin kg devamlı kg sorunu yaşayanlardanım. ve 1 kez azim ettim düğünüme yakın 18 kg verdim. şimdi 10 kg geri aldım. tekrar yapma gücüm yok keşke olsa.

inşallah yine başarırsınız. bende sizin kg devamlı kg sorunu yaşayanlardanım. ve 1 kez azim ettim düğünüme yakın 18 kg verdim. şimdi 10 kg geri aldım. tekrar yapma gücüm yok keşke olsa.

Vereceğiz kiloları canım. :KK200:
Sağlıklı beslenme hayat tarzımız olmadığı sürece geri alacağız sürekli. 15 kg verip ohhh çok iyi oldum artık yeter der ve eski yeme düzenimize dönersek hoppp diye 20 kg alacağız.
Ancak bunu diyet olarak değil de sağlıklı beslenme olarak algılayıp yediğimiz içtiğimizi dengelemeyi öğrenirsek kalıcı zayıflayabileceğiz.

:KK200:Güzelliklerrrrr bugün sevgili diyetisyenimle görüştük yine.
Yeni listemi verdi.
1 hafta yapacağım sonra da haftaya şok diyet verecekmiş.
Hemen sizinle de paylaşıyorum bu bir haftalık listemi:

Kahvaltı 08:00-08:30

Şekersiz açık çay-bitki çayı
2 dilim peynir (60 gram) veya kaşar (40gram) - VEYA - 1 yumurta ve 1 dilim peynir
4 zeytin veya 5-6 çiğ badem VEYA 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile yapılmış menemen
1.5 dilim tam buğday ekmeği veya çavdar
Maydanoz, nane, roka, biber

Ara 10:00

2 kuru kayısı, istersem bunu kahvaltıya ekleyip bu ara öğünü es geçiyorum
türk kahvesi veya çubuk tarçınlı limonlu beyaz çay

Öğle 12:00-12:30

2 köfte büyüklüğünde (60gram) et/tavuk/balık
2 yk yoğurt (100gram)
mevsim salata
VEYA
Ton balıklı veya tavuklu salata ve 1 su bardağı ayran

Ara 15:30

1 porsiyon meyve + 1sb süt
VEYA
3 yk yoğurt + 4 yk müsli

Akşam 19:00

6 yk susuz zeytinyağlı sebze yemeği
2 yk semizotlu yoğurt
Mevsim salata
1 dilim tb veya çavdar ekmeği

VEYA

Haftada 2 gün

6yk kurubaklagil
2yk semizotlu yoğurt
Mevsim salata

Ara 21:00

Beyaz çay (limonlu ve çubuk tarçınlı)

:KK200::KK200::KK200::nazar:

Diyetisyenimin notları:

• Semizotu yemek çok faydalı, bu yüzden bu bir haftalık dönemde yoğurtlara semizotu ekleyip yiyorum
  • Haftada 3 gün spora devam
  • Protein-kb-yağ-su dengesine dikkat. Vücudu dengeli tutuyoruz.
  • Beyaz çay içmeye devam, bu bir hafta da yeşil yok

:KK200::KK200::KK200:

Bugünkü menümü paylaşayım:

Kahvaltı
7 yk nesfit, 200 ml denge süt

Ara
türk kahvesi

Öğlen
ton balıklı salata, 1 dilim ekmek

Ara
8 yaban mersini, 1 sb süt

Akşam
3 köfte, 3yk bulgur pilavı, 2 yk semizotlu yoğurt

Eki Görüntüle 1569213 Günaydın güzeller

Yaz geldi renklenelim :KK200:

Mükemmel! İlham kaynağımsın! :KK16:

Bu arada, foto süper gözüküyor, renk de çok tatlıymış; ama merak ettim, kolların tombul değil ama, vücudunun inceliğine göre azıcık etli kalmış, onlar için bir egzersiz yapıyor musun? Benim kollarım da etli, o yüzden soruyorum. :KK31:

Back