Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

Ve Antalya macerası bitti, İstanbul başladı günlük.
Bu şehirdeki ilk 1 haftayı devirdim bile.
Çok huzursuz ve mutsuzum burda, işimi sevmedim, evimi sevmedim. Diyete devam etmeye çalışıyorum ama o bile iyi gitmiyor ne kadar dikkat edersem edeyim sabit kalıyorum

Yarın büyük ihtimalle diyatisyene gideceğim, bu böyle olmayacak.
Onca aydır ancak 67.9 a düşebildim

Bakalım, yarın güzel olur umarım

Günaydın günlük
Bugün tartıldım 67.4 çıktım, metabolizmam düzene giriyor sanırım yavaş yavaş
2 senedir vardiyalı çalıştığım için gecem gündüzüm belli olmuyordu, diyet yaparken de savaş veriyordum resmen 30 ocaktan beri.
Yarın itibariyle 3 aylık diyet serüvenimde sanırım 7-7 buçuk kilo vermiş olacağım.
Az evet ama öz olmasını diliyorum
74.5 kiloyla başladım, bugün 67.4 kiloyum, 58 olduğum gün bırakıp kilo koruma programına geçeceğim inşallah

Şu var ki, artık kilo vermem hızlanıyor çünkü sabahları 05:55 de uyanıp işe gidiyorum, akşamları da 10' da en geç 11' de uyuyorum.
Vardiyalı çalışırken uyuduğum saat uyanık kaldığım saat birbirine girmişti artık, şişiyordum zaten uykusuzluktan-çok uyumaktan.

Şimdi iş yerinde saat 10 gibi ara öğün yapıyorum, genelde 2 hurma yiyorum veya 1 incir. Saat 12 veya 12 buçuk gibi öğle yemeği yiyorum. Genelde hep et seçiyorum, yanında salata, 1 kepçe çorba ve yoğurt. 15:00 gibi bir ara öğün daha yapıp yarım paket eti form ve yine 1 incir veya 2 hurma yiyorum. 17' de mesai bitiyor eve geliyorum, 18:30 gibi akşam yemeği yiyorum. 20:30-21:00 gibi de meyve ve yoğurt yiyorum. Hep aynı düzen artık.
Hafta sonları da bozmamaya çalışıyorum. Geçen hafta sonu cozuttuğum için 67.9' dan 69.4' e fırladım.
1 hafta kastım kendimi ve bugün 67.4' e düştüm nihayet.

Artık 58 e inene kadar kaçamak yok

3 gündür 100 gram bile veremedim, sabitlendim 67.4 e günlük, ayın 7 si gibi regl olacağım.
Vücudum su tutmaya başladı sanırım, özel günler çayından içiyorum şimdiden

Bugünkü menüm:

Uyanınca 1 bardak ılık su 2 gün kurusu
Sabah 5 yk nesfit, 1 su bardağı kadar süt

Ara: 2 hurma

Öğlen: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 parça haşlanmış et, 4 yk yoğurt, salata

Ara: yarım ceviz içi, 1 fındık, yarım paket eti form yulaflı

Akşam: 8 yk ıspanak, 2 dilim tam tahıllı ekmek, 4 yk yoğurt, bol salata

Toplam 2 lt su, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa kiraz sapı çayı, 1 kupa özel günler çayı

Karnım şişiyorrrrr ama işten geldim eve, tartıldım, yine 67.4 çıktım. Sapıttı vücut açken de tokken de aynı çıkıyorum

Son düzenleme:
Günlükkk karnımın ağrısından öleceğimmmm
Regl olup kurtulmak istiyorummmmmm

Bugünkü menüm

Uyanınca 1 bardak ılık su 2 gün kurusu

Sabah: 2 dilim Uno denge, 2 kk peynir, 3 zeytin, domates salatalık

Ara: 2 gün kurusu

Öğlen: sadece 1 tane izmir köfte, iğrençti tadı, yiyemedim, 1 2 kaşık ne olduğunu anlamadığım çorba, salata, yoğurt

Ara: 1 gün kurusu, yarım ceviz içi, 1 fındık

Akşam: 2 dilim uno denge, 8 yk ıspanak, 4 yk yoğurt, salata

Dün gece baygınlık geçirdim günlük
Regl olacağım haftaya diyordum, dün evde otururken bir fenalaştım, attım kendimi yatağa, sonraki 5 dk kayıp.
Annem dikilmiş başımda, nabzımı dinlemiş, ben ona mıyk mıyk bir şeyler söylemişim
Sonra bir açtım gözümü, salona geçtim, pat diye regl oldum, çocuk düşürdüm sanki ya hep böyle oluyor ağrısı, kanama

Bugün de iş yerinde kıvrandım durdummm

Tartıldım, reglye rağmen yine 67.4

Menüm:

Uyanınca (saat 05:55) 1 bardak ılık su 2 hurma

Sabah: 5 yk nesfit 1 bardak kadar süt

Ara: 2 hurma

Öğlen (12:00) 1 dilim esmer ekmek, bir parça haşlanmış et, 4 yk yoğurt, salata

Ara (14:00) yarım paket eti form, 2 hurma

Ara (16:00) 1 kuru kayısı, 1 ceviz, 2 fındık ( regl olduğum için cozuttum )

Akşam (18:30) 8 yk taze fasulye, 1 dilim uno denge, 4 yk yoğurt, salata

içtiklerim: 2 lt su, 2 sade türk kahvesi, 1 yeşil çay, 1 kiraz sapı, 1 kupa daaaa özel günler çayı

canım ağır mı diyet yapıyorsun baygınlık olmuş dikkat et kendine .çok ağır diyetler yapma .spor yap o zaman daha iyi gider kilolar

canım ağır mı diyet yapıyorsun baygınlık olmuş dikkat et kendine .çok ağır diyetler yapma .spor yap o zaman daha iyi gider kilolar

Tatlım ağır değil aslında diyet.
Her gün 2 hatta 3 ara, 3 ana öğün
Meyve, et, sebze.

Bol su

Anlamıyorum neden böyle

Çok sıkıldım bugünnnnnnnn içimde fena his var hayırlara vesile
Kendimi sokaklara atıvermem lazım günlükkkk

Selam canım, uzun süredir diyet topigine hic girmedim.. Seni de takip edemedim. Albümdeki resimlerine baktım da simdi ne kadar zayıflamıssın, maşallah canım kendini huzursuz etme bazen kilo kaybı durabilir sıkma canını gercekten cok iyi gitmişsin.. Tebrik ederim..

İstanbuldaymıssın artık, cok sevmesen de Hoşgeldin canım

Merhaba günlük,
6 ayı geçti diyete başlayalı ben hala devam ediyorum ancak 63 e inebildim
Aralarda boza boza yaptığım için hızlı veremedim ama güzel yavaş yavaş inceliyorum

Bugün kahvaltım standarttı
Arada 3 hurma yedim
Öğlen 5 6 yk taze fasulye, salata, yoğurt
Arada bir avuç badem
Akşam 5 yk mercimek, salata yoğurt

Doymadım

Hoşbulduk canım
Benim diyet hayat tarzı oldu
Hayatımdan hiçbir şeyi çıkarmıyorum tatlı alkol dahil
Çünkü biliyorum ki ben 8 ayda 12 13 kg verirsem 3 ayda hepsini geri alır vücudumu mahvederim
Bu yüzden 30 Ocak 2012 de başladığım diyette 1 sene dolduğunda muhtemelen toplam 15 kg falan vermiş olacağım
Ama benim istediğim bu zaten, yavaş yavaş kalıcı zayıflamak
Gerekirse 2 senede 55 olayım ama bir daha hiç 75 78 olmayayım

Günlük
Kansızlık abidesiyim her zamanki gibi, kan hapı alıyorum
Diyete devam ediyorum ama yılbaşı gecesi kendime ödül vereceğim, o güne kadar sımsıkı bir diyet, o gece ödül gecesi olacak
Kısır tatlı börek alkol ne varsa

Buralarda eski olmama rağmen bir görünüp bir kaybolanlardanım, epeydir yoktum.
78 kg ile başladığım maratonda 74, 67, 63 derken evlendim geçen yıl. Ve 8. ayımızda annemin evine geri döndüm. Haziran ayında dava açıp boşanacağız. Elbette bu depresif dönemde durmadan yedim, yedim, yedim.
Diyetisyene gittim 13 Nisan' da ve 70.1' i gördüm yine. Bu kez inanılmaz kararlı bir şekilde tekrar sağlıklı beslenmeye başladım.
Kişilik yoksunu koca yüzünden güzelliğimi, sağlığımı bırakacak değildim. :)
Dün de spora başladım, ölçüm yapıldı. 13 günde 2.3 kg vermişim. 67.8 olmuşum.
Hedefim diyetisyenimin verdiği listeye uyarak haftada en az 3 gün spor yaparak yaza 59 kg olarak cici bici elbiselerle girmek.
Bir de boşanma davasında çok zayıf olacağım diye saçma sapan bir hırs yaptım ama hedef hedeftir değil mi?
Sonuca götürecek şey buysa kabul edip ona göre hareket etmek lazım.

Listeme gelince, klasik bir liste aslında.
Sabah 8 kahvaltı. 2 dilim tahıllı ekmek, 2 dilim peynir, şekersiz çay, bol domates salatalık.

10:00 ara öğün
burada kefir içiyorum veya 1 sade türk kahvesi+6 badem

Öğle yemeğinde 3 köfte kadar et, bol salata, 4 yk yoğurt

Ara öğün
2 galeta, 1 elma
veya kefiri burada içiyorum yanında bir adet meyve yiyorum

Akşam yemeği
6 yk sebze, 1 dilim ekmek, 3yk yoğurt ve bol salata

Bugün de diyeti bozmadık
Diyetisyenim önümdeki 15 günlük listemde öğlen ve akşam yemeklerinden ekmeği çıkardı.
Metabolizmayı hızlandıracakmış hadi bakalım

Listem:

Kahvaltı (08:00)
2 dilim çavdar ekmeği (50 gram toplam)
1 dilim peynir
4 zeytin
domates salatalık
yeşil çay

Ara (10:00)
1 sade türk kahvesi
6 fındık

Öğlen (12:30)
5 yk nohut
salata, 3yk kadar yoğurt

Ara (15:00)
1 bardak süt
5 çilek

Akşam (19:00)
3 minik köfte, yanına 1 adet haşlanmış enginar
4 yk yoğurt
Salata

Bugün de bozmadık

Uyanış 06:00

Kahvaltı 08:00 standart, 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, söğüş, adaçayı

Ara 10:00 1 sade türk kahvesi 3 fındık

Öğlen 13:00 Izgara somon, salata, sade soda

Ara 16:00 1 sade türk kahvesi, 1 kırmızı elma

Akşam 19:00 ızgara et, 2yk ıspanak, 4yk yoğurt, salata

3lt su, 2 kupa yeşil çay

Bugün spor yok, yarın, cuma ve cumartesi üst üste salondayım

11 Mayıs' taki kontrolüme kadar azıcık daha vermiş olurum inşallah

yazdıklarını günlük gbi okudubm canm . bi ara dedim 2012 de açılmş bu günlük hala aktf mi dedim ve sonuna gelince anladım.

yazdıklarını günlük gbi okudubm canm . bi ara dedim 2012 de açılmş bu günlük hala aktf mi dedim ve sonuna gelince anladım.

Canım ben 3 yıldır bir verip bir alıyorum.
Bir türlü şu 58' e inemedim ona yanarım tam 63 oluyorum sonra insanlar çok iyisin böyle, verme artık diyor hemen diyeti kesip yiyorum sonra bakıyorum 67 68.
Bu kez şu boşanma yüzünden duramadım 70' e vurdum.
Şimdi fark edebildim ancak bu diyetin ''diyetteyim, diyette değilim'' olmadığını, ömür boyu bir beslenme alışkanlığı edinmenin gerektiğini.
Hadi bakalım bu yolda durmuyoruz tam gaz devam ediyoruz

biliyor musun az önce 70 oldgnu sanıp sonra tartı alman ile 74 oldgnu anlaman. sonra 72 olup ertesi gün 73 e çıkmanı okudum. eski bir günlük okuyayım 1-2 şey öğreneyim dedim. aa bi baktım burdasın yıllar sonra :)
hakkında hayrlısı olsun öncelikle, herşeyde bir hayr vardır cnm.
bnde bugün diyet gnlüğü açtım senide beklerim günlüğüme birbirimize destek verirsek sıkılmadan yaparız bu işi

Evet ortalıkta 70 kg yum diye gezerken dijital tartı alarak gerçekle yüzleştim 2012 yılında
Şimdi diyetisyen eşliğinde 15 günde bir kontrole giderek zayıflayacağım, ki bu sık kontrol sayesinde ister istemez zararlı şeylerden uzak duruyorum. Eskiden olsa aman yerim yarın devam ederim derdim ama şimdi diyetisyene gidip de kg almış olma korkusu sardığından hiçbir cıs' a el sürmüyorum

Tamamdır hep beraber veriyoruz kilolarımızı inşallah

Bugün de mis gibi bir menüyle karşınızdayım :)

Spor günleri için diyetisyenimin verdiği listeyi uyguladım

Uyanış 06:00
Kahvaltı 08:00 2dilim tam buğday ekmeği, 2kk peynir, domates salatalık, 1 rezene
Ara 10:00 türk kahvesi, 2 kuru kayısı, 10 adet çiğ kabak çeğirdeği içi , bu da pek hoşuma gitti, yeni keşfettim

Öğlen 12:30 tavuk ızgara, salata, 3yk yoğurt

Ara 15:00 1 avuç çiğ kabak çekirdeği içi

Akşam 17:00 2 dilim ekmek arasına lor, ayran , uyku getirdi

Spor 19:00-20:00

Ara 20:30 4 yk yoğurdun içine 5 çilek doğradım tadından yenmiyorrr mis gibi

Günaydın günlük ve tüm kızlar

Bugün tatil, uyuyayım 10' a kadar dedim.
08:55 hop ayaktayım.
Hep böyle olur ya zaten

09:30 kahvaltı zamanı
1 yumurta,1 dilim çavdarlı ekmek, 1kk peynir, 1 ceviz, adaçayı, domates salatalık

Şimdi 1 şekersiz türk kahvesi hüpletiyorum, 11 buçuk gibi spora gideceğim

Öğlen akşam ne yesem diye düşünüyorum.

Şu Cuma yarışmalarına katılayım istiyorum ama ben 2 haftada bir diyetisyende tartılıyorum. Evdeki tartı başka tartıyor, spor salonundaki başka. Misal spor hocası 70.1' den 67.8' e inmişsin dedi. 2 gün sonra diyetisyen 68.7 olmuşsun çok güzel 1.4 hepsi yağdan dedi. Ben tabii ki çok tartana göre zayıflayacağım yani diyetisyene göre.

Sabahları da 05:50' de kalkıp 6' da evden çıktığım için tartılmam mümkün olmaz.

Herkese güzel bir gün diliyorum, kahvemi hüpletip çantamı kapıp birazdan salona gideyim yağları yakayım annemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…