Dün gece baygınlık geçirdim günlük
Regl olacağım haftaya diyordum, dün evde otururken bir fenalaştım, attım kendimi yatağa, sonraki 5 dk kayıp.
Annem dikilmiş başımda, nabzımı dinlemiş, ben ona mıyk mıyk bir şeyler söylemişim
Sonra bir açtım gözümü, salona geçtim, pat diye regl oldum, çocuk düşürdüm sanki ya hep böyle oluyor ağrısı, kanama
Bugün de iş yerinde kıvrandım durdummm
Tartıldım, reglye rağmen yine 67.4
Menüm:
Uyanınca (saat 05:55) 1 bardak ılık su 2 hurma
Sabah: 5 yk nesfit 1 bardak kadar süt
Ara: 2 hurma
Öğlen (12:00) 1 dilim esmer ekmek, bir parça haşlanmış et, 4 yk yoğurt, salata
Ara (14:00) yarım paket eti form, 2 hurma
Ara (16:00) 1 kuru kayısı, 1 ceviz, 2 fındık ( regl olduğum için cozuttum)
Akşam (18:30) 8 yk taze fasulye, 1 dilim uno denge, 4 yk yoğurt, salata
içtiklerim: 2 lt su, 2 sade türk kahvesi, 1 yeşil çay, 1 kiraz sapı, 1 kupa daaaa özel günler çayı
canım ağır mı diyet yapıyorsun baygınlık olmuş dikkat et kendine .çok ağır diyetler yapma .spor yap o zaman daha iyi gider kilolar
Selam canım, uzun süredir diyet topigine hic girmedim.. Seni de takip edemedim. Albümdeki resimlerine baktım da simdi ne kadar zayıflamıssın, maşallah canım kendini huzursuz etme bazen kilo kaybı durabilir sıkma canını gercekten cok iyi gitmişsin.. Tebrik ederim..
İstanbuldaymıssın artık, cok sevmesen de Hoşgeldin canım
yazdıklarını günlük gbi okudubm canm . bi ara dedim 2012 de açılmş bu günlük hala aktf mi dedim ve sonuna gelince anladım.
Canım ben 3 yıldır bir verip bir alıyorum.
Bir türlü şu 58' e inemedim ona yanarım tam 63 oluyorum sonra insanlar çok iyisin böyle, verme artık diyor hemen diyeti kesip yiyorum sonra bakıyorum 67 68.
Bu kez şu boşanma yüzünden duramadım 70' e vurdum.
Şimdi fark edebildim ancak bu diyetin ''diyetteyim, diyette değilim'' olmadığını, ömür boyu bir beslenme alışkanlığı edinmenin gerektiğini.
Hadi bakalım bu yolda durmuyoruz tam gaz devam ediyoruz
biliyor musun az önce 70 oldgnu sanıp sonra tartı alman ile 74 oldgnu anlaman. sonra 72 olup ertesi gün 73 e çıkmanı okudum. eski bir günlük okuyayım 1-2 şey öğreneyim dedim. aa bi baktım burdasın yıllar sonra :)
hakkında hayrlısı olsun öncelikle, herşeyde bir hayr vardır cnm.
bnde bugün diyet gnlüğü açtım senide beklerim günlüğüme birbirimize destek verirsek sıkılmadan yaparız bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?