- 11 Şubat 2009
- 1.441
- 857
- 323
konu açtığın mesaja ek olarak yazdıklarını da şimdi okudum. önceden okumuştum ilk halini. eki yeni farkettim. bu site de başarı öyküleri okudukça tek ben değilmişim diyorum. sanki herkes biraz benden bahsediyor. gözüme kalem çeksem annem önce kilonu ver der hep. hep diyet yaptğımı spor yaptığımı saklamak durumun da kaldım. etraf veremezsen laf demesin derdi annem. geçen gün anne yeter artık herkes çaba sarfettiğimi bilsin olmazsa çabaladı olmadı desinler dedim. benneyaptımki
benim sorunum çok da farklı aslın da diyet yapmak çarem değil. çünkü gerçekten normalde çok sağlıklı beslenirim. ama hareket sıfırdı diyebilirim. üstüne kansızlıkta eklenince. off. her konuda benden bişeler gördükçe yazasım geliyor. beni anlayan birileri olduğunu hissetmek garip ama güzel. etrafımda onca anlamayana rağmen. :çok üzgünüm:
bigün bende zayıflicam ve buraya konumu açtığım da herşeyi yazıcam inş. benim de bir başlığım olacak ve bende herkesin kendini bulduğu öykümde destek olucam tüm ihtiyacı olanlara. :Saruboceq:
ah tatlım kesinlikle her hikaye bi yerden benziyo birbirine boshayallersmile .. ama yaşamlar çok farklı... ben mükemmelliyetçiyim.. her şeyde en iyi olmak isterim hep.. ama kilo büyük bi engel..gerçekten saçla başla uğraştım senelerdir.. sarıdan kırmızıya her rengi boyadım.. onlarla uğraşıcağma daha önce kilo verseydim.. bilmiyorumkismile