Eltisi olanlar buraya.

Allah bir nefeste kurtarsin insaAllah darisi basimiza :)

canımmm değer mii ya gözyaşalrını hakediyor mu?
[/QUOTE]

Degmez tabi ki biliyorum ama tutamiyorum kendimi hemen sali veriyorum.

Zaten güclü olmayi basarbilseydim bu konuyu bu kadar kafama takmazdim belki de dimi kizlar?

canımm ama senin naşan sonrası bence gayett normall heyecanın yetmiştir sana zatennnn :)))

aynen canım: )
,ben o gün nişanlımın bize geldiğini bile unuttum
ev öyle kalabalıktıki,bi yandanda bir sürü çocuk,gözüm nişanlımdan başkasını görmüyordu,umarım kırılmamıştır bana

canımm bence o telefonu en yakın zamanda etmelisin ki böylece yine soğuk davranıyorr o zamann sende onunla olan ilişkinizi ona göre boyutlandırırsınn benceee

İyi bir eltisinn demekkk hoşgeldin canımm benim eltimde şubatın 10unda doğurucak inşalahh erken gelmezse kıpraşıkkk Allah analı babalı büyütsünn Çabucak kurtulsun inşallahhh :))

İyiyiz çok şükür malum herşey karşılıklı ben öyle herşeyi dert edinmem, 8 yıl sonra ilk defa evlat sahibi olacak benden 2 yaş küçük kendisi düğünümde 2 yada 3 aylık hamileydi, destek olmaya çalıştım şuan ben de hamileyim ama önce onun olsun diye çok dua etmiştim Allahım gönlümüze göre verdi onun üzülmesini istemezdim.... :)

Bu kadar karamsar olma :) Daha yeni yeni tanıyorsunuz birbirinizi. Aileye yeni gelin gelmesi durumunu da kabullenememiş olabilir :) Zamanla anlaşmaya başlarsınız. Bu tür görüşmeleri ilerleyen zamanlarda yapmanı öneririm.

canımm yaa boşverr valla kendi kaybetmişş senin gibi elti dostlar başınaa :)))

Anladim canim. Allah evladini anali babali büyütmeyi nasip etsin insaAllah

Peki kaynanain evine gittigin zaman nasil hareket ediyorsun?

Ablam bana demisti ki o evin büyük gelini oldugu icin sana kaynanin evinde su nerde bu nerde gibilerinden yardim etmesi gerekirdi. Oysa bir gün birlikte ordayken sofra hazirlanirken ben zaten ilk kez oraya gitmistim cok cekiniyorum mutafa gittim yardim edeyim mi diye yine pek konusmadi ben kendi kafama göre tabak canak götürdüm. O tencereli iceri alinca pilavi da alayim mi dedim 'yok o daha isinacak' dedi sirf.

InsaAllah bende senin gibi davranmayi basarabilirim.

öyle düşünse bile seni tanıdıkça nlar canım iyi niyetiniii :)) bende nişanlanmak istiyorummm artıkk

güçlüü olucaksınn canımm dimdik ayakta durucaksınn öyle en ufak şeyde salmak yok kendiniiii tamamııı
Allah bir nefeste kurtarsin insaAllah darisi basimiza :)

Degmez tabi ki biliyorum ama tutamiyorum kendimi hemen sali veriyorum.

Zaten güclü olmayi basarbilseydim bu konuyu bu kadar kafama takmazdim belki de dimi kizlar?

[/QUOTE]

hmmm anlıyorum seni canım.sen gene yapman gerekeni yap ama incitanesininde dediği gibi mesafeni koru.
çünkü eğer tahmin ettiğimiz gibi kıskanç yapılı biriyse zaten senin olmak istediğin gibi sıkı fıkı arkadaş olunmuyor böyle karakterdeki insanlarla ki olunmamalıda.bence sen biraz mesafe koy.onun yaptığı ayıba düşmeden,sınırını çiz.
ben ankarada yaşıyorum canım.nişanlım yozgatlı ama onun aileside ankarada yaşıyor.
fakat nişanlım erzurumda eczacı,o yüzden ben erzuruma gelin gideceğim Rabbim naip ederse
sanırım seninde düğünün haziranda?
ben 3 haziranda evleneceğim Allah kısmet ederse

Bayağı erken evlenmiş sanırım. 8 seneden sonra ilaç gibi gelmiştir bu bebek... Sen de çabuk davranmışsın. Allah senin hamileliğini de tamamına erdirsin :)

canımm bence o telefonu en yakın zamanda etmelisin ki böylece yine soğuk davranıyorr o zamann sende onunla olan ilişkinizi ona göre boyutlandırırsınn benceee

Bilmiyorum canim bu konuda cok tedirginim. Telefonda da öyle davranirsa yine bu sefer ben kendimi ona yaranmaya calisiyormusum gibi hissedecegim. Yada onun öyle sandigini düsünecegim :S

Allah nazarlardan saklasin. Benim kaynimin da cocuk sahibi olma sorunlari var :S InsaAllah Rabbim onlarada nasip eder. Ama bu da beni korkutan konulardan bir tanesi. Ya ben onlardan önce cocuk sahibi olursam - eltim bu sefer bana nasil tepki verir diye de düsünüyorum.

öyle düşünse bile seni tanıdıkça nlar canım iyi niyetiniii :)) bende nişanlanmak istiyorummm artıkk

inşallah Rabbim nasip ederde nişanlanırsın canım: )çok güzel bi duygu: )
senle yaşıtız sanırım,bende 20 yaşındayım: )
siz ne zaman düşünüyorsunuz nişanı?

Topik kalabalıklaştı. Eltisini sevenler mi eltisinden çekenler mi çoğunlukta acaba :)

Son düzenleme:
İyiii niyetlerin bir bir sana dönmüş bence Allah hepinizin çocuklarını hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallahh kaç yasındasın diye sorsam ayıp edermiyimm:44::44: birde cinsiyeti belliysee senin kıpraşığının cinsieti nee :))

ee yüze ne söylesin bişi yok pabucu dama oluyo gibi allahımya sanki kuma geliyom ona:)

Bayağı erken evlenmiş sanırım. 8 seneden sonra ilaç gibi gelmiştir bu bebek... Sen de çabuk davranmışsın. Allah senin hamileliğini de tamamına erdirsin :)

Aynen öyle ilaç gibi oldu onlar için, teşekkür ederiz canım Allah herkesin evladını bağışlasın inşallah...

O da olabili belki de evet. Tamam simdi zaten pek hazir hissetmiyorum kendimi. 3 ay sonra nikah islemleri icin tekrar TRye gidecegim. En azindan bir kez daha kendisini görürüm diye düsünüyorum. O zaman ki davranislarini yine cok dikkate alicam. InsaAllah korkularim bosa cikar ama emin degilim. Mevlütte yasananlar cok canimi sIktI. :S

evet canım yaşıtızz askerde gelsin işini bulsun bir sene içinde istiyoruz canım hayırlısı olsunn hepimiz için inşallahh :))
inşallah Rabbim nasip ederde nişanlanırsın canım: )çok güzel bi duygu: )
senle yaşıtız sanırım,bende 20 yaşındayım: )
siz ne zaman düşünüyorsunuz nişanı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…