Eltisi olanlar buraya.

Hos geldin aygirl :)

Eltim hic bir zaman bana 'canim' diye hitap etmedi. Her zaman belli bir mesafeyle konustu. Kiskanclik durumu olur mu bilmiyorum. Ki bizim kiskanilacak bir halimiz de yok yani :26:

aman içtende dediği kesin deil yani lafın gelişi diyodur ela gözümemi aşık :) benimmi var kıskanılck kendisinn daha çok var benm kıskanmm gerekirken ..şımartmıycan valla..

Sevgili arkadaşlar eltiler genelde anlaşamaz çünkü büyük çoğunluğunda kıskançlık olur(herkes için demiyorum tabi ki).Çünkü en çok beni sevsinler en gözde gelin ben olmalıyım duyguları oluşur eltilerin arasında genelde.Kendi başıma geldi ondan biliyorum siz istediğiniz kadar iyi olun eğer kıskançsa asla aranız iyi olamaz ve çooookkk sorunlar yaşarsınız aman dikkatli olun...

evett canımm bir kere daha bak bakalımm ama hala aynıysa hiç sıkma canınıııı değmezz deyip geçç :)))
O da olabili belki de evet. Tamam simdi zaten pek hazir hissetmiyorum kendimi. 3 ay sonra nikah islemleri icin tekrar TRye gidecegim. En azindan bir kez daha kendisini görürüm diye düsünüyorum. O zaman ki davranislarini yine cok dikkate alicam. InsaAllah korkularim bosa cikar ama emin degilim. Mevlütte yasananlar cok canimi sIktI. :S

canımm yaa boşverr valla kendi kaybetmişş senin gibi elti dostlar başınaa :)))

bence de kendi kaybetti, ama geçmiş olsun artık :KK1:

Anladim canim. Allah evladini anali babali büyütmeyi nasip etsin insaAllah :nazar:

Peki kaynanain evine gittigin zaman nasil hareket ediyorsun?

Ablam bana demisti ki o evin büyük gelini oldugu icin sana kaynanin evinde su nerde bu nerde gibilerinden yardim etmesi gerekirdi. Oysa bir gün birlikte ordayken sofra hazirlanirken ben zaten ilk kez oraya gitmistim cok cekiniyorum mutafa gittim yardim edeyim mi diye yine pek konusmadi ben kendi kafama göre tabak canak götürdüm. O tencereli iceri alinca pilavi da alayim mi dedim 'yok o daha isinacak' dedi sirf.

InsaAllah bende senin gibi davranmayi basarabilirim.

k.valide farklı bir şehirde o yüzden aynı anda pek sık bir arada olmuyoruz ama bir aradayken de ben yine olduğum gibi davranıyorum yapı gereği öyle sert soğuk duramam, girişken bir insanım o yüzden iş yaparken vs..pek sıkıntı olmuyor benim açımdan, o da nasıl istiyorsa öyle takılıyor, hiç fark etmiyorum bile :KK1:

evet canım yaşıtızz askerde gelsin işini bulsun bir sene içinde istiyoruz canım hayırlısı olsunn hepimiz için inşallahh :))

çok kalmamış canım,zaman su gibi akıp geçiyor...
hayırlısı olur inşallah: ))) :KK19:

İyiii niyetlerin bir bir sana dönmüş bence Allah hepinizin çocuklarını hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallahh kaç yasındasın diye sorsam ayıp edermiyimm:44::44: birde cinsiyeti belliysee senin kıpraşığının cinsieti nee :))

27 yaşındayım canım benim için tam zamanı sayılır evlat sahibi olmak için daha 5+1 günlük, kanda bellşi oldu daha doktora bile gitmedim, haftaya düşünüyoruz inşallah :)

kuzumm yaa evlenmeden eltini bu kadar dert etmen iyi değill iyi düşünn sıkma canınııı

Bilmiyorum canim bu konuda cok tedirginim. Telefonda da öyle davranirsa yine bu sefer ben kendimi ona yaranmaya calisiyormusum gibi hissedecegim. Yada onun öyle sandigini düsünecegim :S

Allah nazarlardan saklasin. Benim kaynimin da cocuk sahibi olma sorunlari var :S InsaAllah Rabbim onlarada nasip eder. Ama bu da beni korkutan konulardan bir tanesi. Ya ben onlardan önce cocuk sahibi olursam - eltim bu sefer bana nasil tepki verir diye de düsünüyorum.

aynennn katılıyorummm canımm doğru diyorsun kıskançlık varsa bitmiştir zatenn uğraşmaya değmez insan olsunlar önce gözde gelin olmak bir yana kalsınn:KK70::KK70:
Sevgili arkadaşlar eltiler genelde anlaşamaz çünkü büyük çoğunluğunda kıskançlık olur(herkes için demiyorum tabi ki).Çünkü en çok beni sevsinler en gözde gelin ben olmalıyım duyguları oluşur eltilerin arasında genelde.Kendi başıma geldi ondan biliyorum siz istediğiniz kadar iyi olun eğer kıskançsa asla aranız iyi olamaz ve çooookkk sorunlar yaşarsınız aman dikkatli olun...

aman içtende dediği kesin deil yani lafın gelişi diyodur ela gözümemi aşık :) benimmi var kıskanılck kendisinn daha çok var benm kıskanmm gerekirken ..şımartmıycan valla..

Simartmayi birak daha adam akilli sohbet bile edemdim o kadar ki soguk :)

Kesinlikle haklisin.

Zaten bir deyim varmis 'kumalarin bohcasi bir duruda eltilerin ki durmaz' buna benzer bisey iste :)

evett canımm bir kere daha bak bakalımm ama hala aynıysa hiç sıkma canınıııı değmezz deyip geçç :)))

Evet canim en sonunda öyle yapicam heralde. Yine de yakinlasacagimizi umuyorum. Ama bosunada ümitlenmek istemiyorum. :S

çook sevindimmm ben daha 20 yaşındayımm :)) Allah sağlıklı nur topu gibi gönlünüze göre bir evlat veriri inşallah dikkat et kendine olur mu
27 yaşındayım canım benim için tam zamanı sayılır evlat sahibi olmak için daha 5+1 günlük, kanda bellşi oldu daha doktora bile gitmedim, haftaya düşünüyoruz inşallah :)

bence de kendi kaybetti, ama geçmiş olsun artık :KK1:

k.valide farklı bir şehirde o yüzden aynı anda pek sık bir arada olmuyoruz ama bir aradayken de ben yine olduğum gibi davranıyorum yapı gereği öyle sert soğuk duramam, girişken bir insanım o yüzden iş yaparken vs..pek sıkıntı olmuyor benim açımdan, o da nasıl istiyorsa öyle takılıyor, hiç fark etmiyorum bile :KK1:

Bende senin gibiyim yani soguk bi durusum yoktur güzler yüzülüyüm. InsaAllah bu davranisimla kaybedenlerden olmam. Hele bir evlenelim bir seneyi atlatalim o zaman bende daha olgun olurum ona göre adimlarimi atarim. Ama henüz bu konuda kendimi cahil ve bilgisiz görüyorum yasamadigim icin. Yasadikca ögrenecegim insaAllah.

:nazar::nazar::nazar::nazar:

kuzumm yaa evlenmeden eltini bu kadar dert etmen iyi değill iyi düşünn sıkma canınııı

Malesef canim. Insanin ugrasacak isi gücü olmayinca ancak böyle olur. Hani derler ya düsün düsün b...tur isin cok aff edersiniz.. O misal iste. :KK37:

inşallahh hakınızda hayırlısı olurr canımm en güzell dua bizim şer olarak gördüklerimizde bile bazen hayır varmış ya inşallahh öyledirr :KK34::KK34:
Simartmayi birak daha adam akilli sohbet bile edemdim o kadar ki soguk :)

Kesinlikle haklisin.

Zaten bir deyim varmis 'kumalarin bohcasi bir duruda eltilerin ki durmaz' buna benzer bisey iste :)

Evet canim en sonunda öyle yapicam heralde. Yine de yakinlasacagimizi umuyorum. Ama bosunada ümitlenmek istemiyorum. :S

aynennn katılıyorummm canımm doğru diyorsun kıskançlık varsa bitmiştir zatenn uğraşmaya değmez insan olsunlar önce gözde gelin olmak bir yana kalsınn:KK70::KK70:
Ahh ahhh zaten bu dünyada insanlar samimi içten olsalar hiç bir sorun kalmayacak...Genç kızlarımızda daha evlenmeden bu kadar üzülmeyecekler::))

X