Eltisi olanlar buraya.

YoLcu41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
1.732
0
Kizlar sözlü, nisanli, evli ve eltisi olanlar burada sohbet edip bir birimize destek olalim mi?

Ben henüz nisanliyim.

Benden iki yas büyük bir eltim var.

Bir de benden kücük eltim olacak ama onun daha en az bir 5 sene zamani var.

Eltisi olanlari buraya davet ediyorum

bennnn asker yolu gözlüyorum canımm merhaba benimde bir tane eltim olucak inşallah biz henüz yüzük takmadık ama aileler herkes biliyor askerden gelip işini bulduktan sonra yüzük takıcazz :))

bennnn asker yolu gözlüyorum canımm merhaba benimde bir tane eltim olucak inşallah biz henüz yüzük takmadık ama aileler herkes biliyor askerden gelip işini bulduktan sonra yüzük takıcazz :))

Hos geldin :) Öncelikle hayirli teskereler dilerim Allah tez zamanda kavsutursun insaAllah. Askerin nerede? Hayirlisiyla insaAllah yüzükleri de takarsiniz. Eltinle tanistin mi konusmuslugun var mi? Araniz nasil?

Ben eltimi cok fazla görmedim aslinda. Ama bana karsi soguk davraniyor Nisanlimin diyisne göre herkese karsi böyleymis. Ama ben hayatimda hic bu kadar soguk duran bir insan görmedim. Biraz tedirginim bu konuda yani :26:

Ben ilk geliniyim.Eşim iki kardeş.

Kaynım bekar. Sevgilisi var.Eltim oluyor artık.Uzun zamandırda tanıyorum.Bir iki sürtüşmemiz olmuştu zamanında.

Ama şimdi herşeyi konuşup hallettik.İyiyiz çok şükür.Severim kendisini.

sağol canımm hakkari çukurcada askerim 54 günümüz kaldı eltimle tanıştımm yenge diyorum ben kendisinee çok iyidirr gerçektenn tanıştık msn face muhabbetler ediyoruzz en son bana atkı örmüştüü bebek bekliyor onunla bebek şekeri yapıcaz şimdilerde de :)) yaa bazı insanlar bende dahil biraz soğuk görünebilir tatlım ben çok canayakın olsamda duruşum buz gibidir ilk tanıştığım insanlara karşı neden böyle düşünüyorsun bir hatasımı oldu sana karşııı

Hos geldin inci :) Bende ortanca gelin oluyorum. Bir büyük eltim var dedigim gibi.

Sen büyük gelin/elti olarak kücük gelin/eltiden neler beklersin?

Eltim bana karsi cok soguk cünkü. Ona karsi iyi niyetle yaklastim ve samimiyet kurmaya calistim.

Ama karsilik alamadim. Simdi ise ne yapayim bilemiyorum. :26:

Canım sen iyi niyetinde devam et.Sonuçta onunda senin gibi tedirginliği olabilir.

yeni bir gelin.Huyunu suyunu bilmiyor.

Merak etme o da senle muhabbeti kuracaktır.

Ne yalan söyliyeyim bende başta eltime ( Kaynımın sevgilisine) soğuk davranmıştım.Çünkü nasıl birr kişiliğe sahip oldugunu bilmiyordum.

Zamanla alıştım ve çok sevdim.O da çok iyi niyetliydi.Aynı sen gibi.

Hadi bakalim az kalmis canim

Sizin yaslariniz kac peki? Ben 23 yasindayim eltimde benden iki yas büyük. Bende herkesle hemen laubali olmam. Hele ki yabanci bir ortamda cok cekingen davranirim.

Söyle birsey olmustu. Eltimin evinde mevlüt yapiliyordu. Ben ve ablam da gittik. Eltim tabi ki o gün stresteyi ve yogun bir günü vardi. Ama bende bilmedigim bir ortamda oldugum icin en azindan bana el uzatmasini beklerdim.

Aksine hep kendi kuzenleri ile birlikteyi beni ve ablami hic yanina cagirmadi. Daha sonra biz tek basina bir oda da oturuyorduk ablamla. Sonrada kaynanamin ve kadinlarin oldugu odaya gectik.

Baktim ki mutfaktan kizlar cikti bizim az önce oturdugumuz odaya gectiler. Yengem de kocasini yani kaynimi koluna aldi beni gördü ve direk o odaya gecti. Bizi hic yanlarina cagirmadilar bile.

Daha sonra ben TRye gittim ve telefonda konustuk. Telefonda da cok kisa kesti ve yine cok soguk bi sekilde konustu.

:26:

benim de benden 3 yaş büyük bi eltim var.çok şükür gayet iyi anlaşıyoruz.şimdiye kadar hiçbi sıkıntımız olmadı

InsaAllah dedigin gibi olur canim. Az önce ki yorumunu okursan belki sende bi fikir verirsin bana. Ben mi abartiyorum bu durumu acaba?

Nisanlima da dedim ki eger anlasamazsak görüsmem onunla. Sen tek basina abine gidersin dedim. Ama bu da olacak sey degil.

Benim abim yok mesela. O kadar cok sevinmistim ki kocamin abisi benimde abim olacak diye.

Ama en son telefon görüsmemizde hem abisi hem yengesi ikiside bana karsi cok mesafeliydiler. Oysa ki ben o günüsü heyecanli ve mutlu bir sekilde konusuyordum telefonda. Sonra onlar öyle konusunca benimde moralim bozuldu tabi ki.

Bu da nisanlimla tartismamiza sebeb oldu.

O saniyor ki ben abisini yengesini sevmiyorum. Bende 'seviyorum tabi ki ama sicak davraniyorum karsilik alamiyorum ben ne yapayim' diyince de 'onlarin karakteri öyle soguk insanlar' diyip gecistiriyor.

benim de benden 3 yaş büyük bi eltim var.çok şükür gayet iyi anlaşıyoruz.şimdiye kadar hiçbi sıkıntımız olmadı

Hos geldin :) Peki bu samimiyeti nasil kurdunuz? Yani ben mi bi yanlis yaptimda acaba eltim bana isinamadi? Allah aranizi hic bozmasi insaAllah.

ben 20 yaşındayım eltim 23 24 olcak canımm

katılıyroumm sana bencede seni dışlamaması gerekiyordu pek iyi bir niyet sezmedim tatlım heleki kocasını koluna takıp odaya geçmesi nispet yapar gibi geldii bana bilmiyorum yanlış mı düşünüyorummmm

Benim sevgilimde askerde

Gelsin söz nişan düğün inş..

Elti yönünden bolluk bende 4 erkek kardeşler yani 3 tane eltim olacak.

Bir tane var şuanlık oda 30 yaşında iyi kendi halinde bir insana benziyor.

biri beni çağırdı galiba
ben 20 yaşındayım ve yaklaşık 2 aydır nişanlıyım: )Allah nasip ederse 5 ay sonra düğünüm var.
benden 5 yaş büyük bi eltim var benimde.
nişanlım 2 kardeşler.kendisinden 3 yaş küçük bi erkek kardeşi var,onlarda sözlü gibi bişeyler(eltimin ailesi subay diye vermek istemiyorlar,eltimi,eltim doktor olduğundan layık göremiyorlarmış )
aslında yaşça o benden büyük ama büyük gelin,ilk gelin benim: )nişanlım en büyük çocuk çünkü.karışık oldu galiba biraz
eltimle sadece bir kez yüzyüze gelebildik o da benim nişanımda.ben sıcakkanlıyımdır,hemen ısınırım bulunduğum ortama ama anladığım kadarıyla o tam tersi.gayet resmi ve mesafeliydi ama içtendi.belki tanıştıkça daha iyi anlaşırız

Sizinde aranizda cok fazla yas farki yokmus canim. Bu durumda eltinin sana bi abla arkadas gibi yaklasmasi gerekir ki öylede yapiyor ki anlasiyorsunuz demek ki. Allah nazarlardan saklasin canim

Iste bende kestiremiyorum. Iyi niyetli biri mi yoksa degil mi. Ama benim ona hic bir zararim dokunmadi. Ki dokunmazda. Ben sirf kocamla mutlu olmak istiyorum.

Bu yüzden de eltim yüzünden sorunlar yasayacagiz diye cok korkuyorum :26:

Benim kendi ablam üstelik kaynana ve elti anlasmazliklari yüzünden bosandi. Buda üzerimde büyük bir baski olusturuyor, ya bende de aynisi olursa.

Ben birde cirkef biri degilim. Eltimin niyeti kötü ise ( ki insaAllah öyle degildir ) kendimi nasil koruyabilirim bilmiyorum.

Benim sevgilimde askerde

Gelsin söz nişan düğün inş..

Elti yönünden bolluk bende 4 erkek kardeşler yani 3 tane eltim olacak.

Bir tane var şuanlık oda 30 yaşında iyi kendi halinde bir insana benziyor.

Hos geldin :) Seni de Allah sevdigine kavustursun insaAllah. Senin safak kac peki?

30 yasinda ise olgunlasmis karakteri yerinde oturmus biridir sanirim dimi? Aranizda ki yas farki biraz fazla olacak heralde?

Benim eltimle aramizda sadece 2 yas var ve iyi birine mi benziyor yada kötü birine mi emin degilim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…