Zaman geçmeye mahkum
İnş mutlu huzurlu bir yuva kurarsınız.
Umarım eltinlede aranda saygı ön planda olur.
Burada okuduğumuz bazı vakalarda arada problemler olabiliyor.
Ama aradaki sevgiden önce saygıyı korursak problem olmaz
İnsanın korktuğu başına gelirmiş. Neden ışık göremiyorsun, nedir sebebi peki?
askerlikten sonra buraya evlendikten sonra nerde kaynana topiği var orayaa ahah
aynen öyle canım,anlatabildiğime sevindim: )
sanada hayırlı olsun,aynı zamanlarda evleneceğiz sanırım,Rabbim inşallah hayırlısıyla tamamına erdirir: )
üzülme belkide eltinde senden çekindiği için öyle davranmıştır...yni belki onda da anlaşamama korkusu oluşmuş olabilir.
bide şöyle bi örnek vereyim.bizim nişanlandığımız gün nişandan sonra herkes bizim eve toplandı,yemek yendi muhabbet falan edildi,çok kalabalıktık.
aileler nişanlımla beni bir odaya koydular hem dinlenelim başbaşa olalım diye hemde altınlarımızı ne yapacağımızı kararlaştıralım diye.çok yorgun olduğumz için epey bi zaman çıkmadık odadan,sonra kayınvalidem geldi odaya dediki eltimden için:'abin(kaynım) birazdan Xi (eltimi) bırakacak,ayıp olmasın birazda onun yanında durun''dedi.
sonradan düşündüm acaba ayıp olmuşmudur diye
bilerek yaptığım bişey değildi kesinlikle,nişanlımla başbaşa kalınca zaman akıp gitmiş
umarım anlamıştır.kötü niyetle yapmadım asla.zaten yanına gittiğimde soğuk davranmadı,hatta numaralarımızı aldık(daha hiç görüşmek nasip olmadı ama)
sen başından geçen olayı anlatınca bi an bu olayla kıyasladım.dışardan bakınca benim yaptığımda pek hoş karşılanmaz ama inan hiç bi art niyetim yoktu
belki senin eltinde öyle olmuştur...
bu arada hangi şehre gelin geleceksin canım?
eltinizin kendi evinde size karşı takındığı tavra bakılırsa ; sizinle mesafesini en başından korumak istiyor elti hanım..
ilk zamanlardan bunu belli ediyorlar ki; aradaki sınırlar belli olsun..bazı insanlar fazla samimiyetten hoşlanmıyor ne yazık kii..
benimki de ilk günden böyleydii..nişanlıyken ilk yemek davetinde evine gittiğimde;; kendisi mutfakta hazırlık yapıyordu, ben de erkeklerin yanında sıkılıp mutfağa gitmiştim, biraz muhabbet ederiz kız kıza diye düşünerek.. gayet sert bir üslupla sen içeride bekle ben hazır olunca çağıracağım sizi demiştio gün bugündür nasılsın iyi misinden öteye geçmez muhabbetimiz..onlar bir adım atsa, biz on adımla gideceğiz belki ama, hiçbir şey tek taraflı olmuyor ne yazık ki...
Tesekkür ederim incicim. InsaAllah bunu basarabilirim. O bana soguk davraninca benimde ona yakin davranmak gelmiyor icimden. Basta bende diyordum oda beni tanimiyoru onunda korkulari vardir zamanla alisiriz diye. Ama o mevlüt gününden sonra iyice terredüt etmeye basladim. InsaAllah bir birimizle anlasamak bile manevi olarak bana zarar vermeye calismaz. En büyük korkum bu. Cünkü dedigim gibi ben cirkef bir insan degilim. Cok duygusalim. Bu yüzden kendimi ona karsi nasil koruyabilecegimi bilemem. Ki bunuda ona karsi belli etmek istemiyorum ki sonra 'bak bu benden korkuyor ben bunu bir parmagimda oynatirim' gibi düsüncelere kapilmasin.
öyle canım katılıyroumm saygı duyuyorum ve düşüncelerinie değer veriyorum biliyorum oda benim geçen sene sevgililer gününde eltim kaynım sevgilim ben yemek yemiştikk teflifte eltimden gelmiştii :))))
valla ne varsa eltilerde vardır aman dikkat diyo herkes de.bende nişanlıyım nişanlımın abisinn eşi benden 5 yaş büyük onda da var kıskançlık bi soğukluk sezdim.nişanlanmadn önce canım cicimli idi sonra mesafeli davrandı yine iyi ya canımlı konuşuyo ama nişanlımda farketti biliyo yengesini tabi yaman bişy altatn laf vuruyo diyo oda..amman eşiniz siiznle olsun yetr..kıskananlar çatlasın eltilere karşı
valla ne varsa eltilerde vardır aman dikkat diyo herkes de.bende nişanlıyım nişanlımın abisinn eşi benden 5 yaş büyük onda da var kıskançlık bi soğukluk sezdim.nişanlanmadn önce canım cicimli idi sonra mesafeli davrandı yine iyi ya canımlı konuşuyo ama nişanlımda farketti biliyo yengesini tabi yaman bişy altatn laf vuruyo diyo oda..amman eşiniz siiznle olsun yetr..kıskananlar çatlasın eltilere karşı
iyi bir topik açarız kuzumm tamammmkaynanasını sevenler diyee
Amin canim insaAllah. Evet hem burda da cok korkunc seyler okdugumuz oluyor. Malesef buda korkularimi tetikliyor. Saygiyi kaybetmesek hersey güzel olacak belki ama onuda basarabilmek lazim kesinlikle haklisin canim.
Incicim ilk sayflarada mevlüt konusundan bahs etmistim istersen orayi bir oku. Sebeb o en basta. Bulamazsan tekrar paylasayim yazdigimi?
aynen öyle canım,anlatabildiğime sevindim: )
sanada hayırlı olsun,aynı zamanlarda evleneceğiz sanırım,Rabbim inşallah hayırlısıyla tamamına erdirir: )
üzülme belkide eltinde senden çekindiği için öyle davranmıştır...yni belki onda da anlaşamama korkusu oluşmuş olabilir.
bide şöyle bi örnek vereyim.bizim nişanlandığımız gün nişandan sonra herkes bizim eve toplandı,yemek yendi muhabbet falan edildi,çok kalabalıktık.
aileler nişanlımla beni bir odaya koydular hem dinlenelim başbaşa olalım diye hemde altınlarımızı ne yapacağımızı kararlaştıralım diye.çok yorgun olduğumz için epey bi zaman çıkmadık odadan,sonra kayınvalidem geldi odaya dediki eltimden için:'abin(kaynım) birazdan Xi (eltimi) bırakacak,ayıp olmasın birazda onun yanında durun''dedi.
sonradan düşündüm acaba ayıp olmuşmudur diye
bilerek yaptığım bişey değildi kesinlikle,nişanlımla başbaşa kalınca zaman akıp gitmiş
umarım anlamıştır.kötü niyetle yapmadım asla.zaten yanına gittiğimde soğuk davranmadı,hatta numaralarımızı aldık(daha hiç görüşmek nasip olmadı ama)
sen başından geçen olayı anlatınca bi an bu olayla kıyasladım.dışardan bakınca benim yaptığımda pek hoş karşılanmaz ama inan hiç bi art niyetim yoktu
belki senin eltinde öyle olmuştur...
bu arada hangi şehre gelin geleceksin canım?
Kızlar şöyle de bir durum var. Eltinizle aranızda bir sorun olduğunu düşündüğünüz zaman bunu onunla konuşun. Neden aranızın bozulduğunu, istemeden bir şey mi yaptığınızı sorun. Aynı şekilde ona kırıldıysanız veya kızdıysanız doğrudan kendisine söyleyin. Eşlerinizi araya sokmayın çünkü erkekler bizler kadar ince düşünceli değil, bunu hepimiz biliyoruz :)
herşeyin hayırlısını iste canımmmm senin gözünü çok korkutmuşş yaa korkmamalısınn benceee korkuyorsanda korkularının üzerine gitmelisin böyle ömür geçmezzz
Kimi insanın doğası öyledir canım. Kendimden biliyorum. Beni tanımayan sadece görünüşüme ve ilk tavırlarıma bakarak buzdolabı gibi bir kız der :) Ama öyle değilim. Samimiyetine inandığım, güvendiğim insana kapılarımı açarım ama aradaki mesafeyi her zaman korurum. Neden korkacaksın? Eltin sana ne yapabilir? Hiçbir şey. Sen iyi niyetini ve samimiyetini belli et gerisi ona kalmış. İster yakınlaşır ister uzaklaşır. Uzaklaşması durumunda sen de kendini geri çekersin. Çok içli dışlı olmayı bekleme zaten, bunu istersen hata etmiş olursun. Mevlüt günü yaşadığın hoş olmamış ama ilk görüşmelerinize ver bu durumu. İlerleyen zamanlara bak, gidişat nasıl :)
Kızlar şöyle de bir durum var. Eltinizle aranızda bir sorun olduğunu düşündüğünüz zaman bunu onunla konuşun. Neden aranızın bozulduğunu, istemeden bir şey mi yaptığınızı sorun. Aynı şekilde ona kırıldıysanız veya kızdıysanız doğrudan kendisine söyleyin. Eşlerinizi araya sokmayın çünkü erkekler bizler kadar ince düşünceli değil, bunu hepimiz biliyoruz :)
Konu başlığını ilk defa gördüm sayfaları tek tek okumadım ama 10dk.önce eltimle alakalı güzel bir haber aldım yazma ihtiyacı duydum:) doğuma girmiş canım eltim dualarım onunla Allah çabucak kurtarsın ailemizin ilk torunu geliyor :)
Hos geldin öncelikle :)
Evet o günüsü nisanlim bizi eve birakirken aglamistim hatta. Cünkü gercekten hayal kirikligina ugradim. Üstelik eltim olmasini birakin normal bir kiz arkadasin evine bile gitseniz böylesi bir davranis üzerdi insani eminim, kaldi ki eltimin böyle yapmasina karsilik üzülmeyecgim :S
Simdi aranizin böyle olmasi yüzünden kocanla sorun yasiyormusun peki? Onun evine gidiyormusun? O sana geliyor mu? Yani ben evlendikten sonra nasil davranmaliyim mesela onun icin soruyorum.
Konu başlığını ilk defa gördüm sayfaları tek tek okumadım ama 10dk.önce eltimle alakalı güzel bir haber aldım yazma ihtiyacı duydum:) doğuma girmiş canım eltim dualarım onunla Allah çabucak kurtarsın ailemizin ilk torunu geliyor :)
Allah tamamına erdirsin, minik yavruya hayırlı ömürler versin :)