Eltisi olanlar buraya.

valla ne varsa eltilerde vardır aman dikkat diyo herkes de.bende nişanlıyım nişanlımın abisinn eşi benden 5 yaş büyük onda da var kıskançlık bi soğukluk sezdim.nişanlanmadn önce canım cicimli idi sonra mesafeli davrandı yine iyi ya canımlı konuşuyo ama nişanlımda farketti biliyo yengesini tabi yaman bişy altatn laf vuruyo diyo oda..amman eşiniz siiznle olsun yetr..kıskananlar çatlasın eltilere karşı

Amin canim insaAllah. Evet hem burda da cok korkunc seyler okdugumuz oluyor. Malesef buda korkularimi tetikliyor. Saygiyi kaybetmesek hersey güzel olacak belki ama onuda basarabilmek lazim kesinlikle haklisin canim.

İnsanın korktuğu başına gelirmiş. Neden ışık göremiyorsun, nedir sebebi peki?

Incicim ilk sayflarada mevlüt konusundan bahs etmistim istersen orayi bir oku. Sebeb o en basta. Bulamazsan tekrar paylasayim yazdigimi?

askerlikten sonra buraya evlendikten sonra nerde kaynana topiği var orayaa ahah

canımm ama senin naşan sonrası bence gayett normall heyecanın yetmiştir sana zatennnn :)))

Hos geldin öncelikle :)

Evet o günüsü nisanlim bizi eve birakirken aglamistim hatta. Cünkü gercekten hayal kirikligina ugradim. Üstelik eltim olmasini birakin normal bir kiz arkadasin evine bile gitseniz böylesi bir davranis üzerdi insani eminim, kaldi ki eltimin böyle yapmasina karsilik üzülmeyecgim :S

Simdi aranizin böyle olmasi yüzünden kocanla sorun yasiyormusun peki? Onun evine gidiyormusun? O sana geliyor mu? Yani ben evlendikten sonra nasil davranmaliyim mesela onun icin soruyorum.

Kimi insanın doğası öyledir canım. Kendimden biliyorum. Beni tanımayan sadece görünüşüme ve ilk tavırlarıma bakarak buzdolabı gibi bir kız der :) Ama öyle değilim. Samimiyetine inandığım, güvendiğim insana kapılarımı açarım ama aradaki mesafeyi her zaman korurum. Neden korkacaksın? Eltin sana ne yapabilir? Hiçbir şey. Sen iyi niyetini ve samimiyetini belli et gerisi ona kalmış. İster yakınlaşır ister uzaklaşır. Uzaklaşması durumunda sen de kendini geri çekersin. Çok içli dışlı olmayı bekleme zaten, bunu istersen hata etmiş olursun. Mevlüt günü yaşadığın hoş olmamış ama ilk görüşmelerinize ver bu durumu. İlerleyen zamanlara bak, gidişat nasıl :)

öyle canım katılıyroumm saygı duyuyorum ve düşüncelerinie değer veriyorum biliyorum oda benim geçen sene sevgililer gününde eltim kaynım sevgilim ben yemek yemiştikk teflifte eltimden gelmiştii :))))

Bak ne güzel bir teklifle gelmiş :)

katılyıorum canım seni kıskanmasa öyle davranmzzz inan alttan alttan niye laf vuruyum yaa çok sinir oluyorumm diyicek sözü olan yüzüme söylesin pat diyee ben şahsen hep yüze yapıştırırım lafları

Hos geldin aygirl :)

Eltim hic bir zaman bana 'canim' diye hitap etmedi. Her zaman belli bir mesafeyle konustu. Kiskanclik durumu olur mu bilmiyorum. Ki bizim kiskanilacak bir halimiz de yok yani :26:

Başardınmı başında ağrımaz işte.

Kızlar şöyle de bir durum var. Eltinizle aranızda bir sorun olduğunu düşündüğünüz zaman bunu onunla konuşun. Neden aranızın bozulduğunu, istemeden bir şey mi yaptığınızı sorun. Aynı şekilde ona kırıldıysanız veya kızdıysanız doğrudan kendisine söyleyin. Eşlerinizi araya sokmayın çünkü erkekler bizler kadar ince düşünceli değil, bunu hepimiz biliyoruz :)

Evet canim seni kesinlikle anliyorum. Ama arada ki fark su ki o evli bir bayan ve kocasina hasret kalmis olsa bile misafirler gittikten sonra koluna takar bas basa kalir. O an konu koluna takmasina da bir sey demiyorum yanlis anlasilmasin. Sadece onunla birlikte diger odaya gitmesi ve beni de ablamida nezakten yanlarina cagirmamsi üzdü beni. Ve benden hoslanmadigini anladim.

Ben kocaeline gelin gelicem canim. Yurt disinda yasiyorum. Sen nereye gelin gideceksin?

canımmm değer mii ya gözyaşalrını hakediyor mu?

Evet o günüsü nisanlim bizi eve birakirken aglamistim hatta. Cünkü gercekten hayal kirikligina ugradim. Üstelik eltim olmasini birakin normal bir kiz arkadasin evine bile gitseniz böylesi bir davranis üzerdi insani eminim, kaldi ki eltimin böyle yapmasina karsilik üzülmeyecgim :S

Simdi aranizin böyle olmasi yüzünden kocanla sorun yasiyormusun peki? Onun evine gidiyormusun? O sana geliyor mu? Yani ben evlendikten sonra nasil davranmaliyim mesela onun icin soruyorum.[/I][/QUOTE]

Konu başlığını ilk defa gördüm sayfaları tek tek okumadım ama 10dk.önce eltimle alakalı güzel bir haber aldım yazma ihtiyacı duydum:) doğuma girmiş canım eltim dualarım onunla Allah çabucak kurtarsın ailemizin ilk torunu geliyor :)

katılıyorumm ben anlatırımm ama bir yere kadar bu sevdiğim insanı üzecekse anlatmamaya özen gösteririm ve konuşulması taraftarıyım iki kişi arasında olan iki kişi arsında çözülmeli dillendikçe dahada büyüyorr

herşeyin hayırlısını iste canımmmm senin gözünü çok korkutmuşş yaa korkmamalısınn benceee korkuyorsanda korkularının üzerine gitmelisin böyle ömür geçmezzz

Evet ben cok karamsar biriyim üstelik. Korkularimin üzerinde durmamam gerekiyor. Ama basaramiyorum. Sürekli o aklima takiliyor. :S

Sende haklisin tabi ki. Nisanlimda hep der bana yengem soguk biridir kendi kocasiyla bile bir birlerine canim cicim diye degil hep isimleriyle hitap edermisler mesela. Nisanlimda pek fazla konusup görüsmez yengesiyle onuda söyleyim. Belki bu yüzden de evlendikten sonra fazla görüsmemiz göze batmaz nasilsa evlenmeden öncede nisanlim cok fazla görüsmezd diye ama bilemiyorum iste :S

Tabi alsinda eltim ne yapabilir ki bana? Ben kocamla bir olduktan sonra kimse bizi ayiramaz ama gel gör ki seytan icime giriyor herseyin en kötüsünü düsünüyorum.

InsaAllah dedigin gibi ilk görüsme durumu oldugu icin mevlüt günü böyle olmustur. InsaAllah ilerleyen zamanlarda oda beni taniyinca benimde ona bir zararimin dokunmayacagini anlar ve bana karsi kurdugu 'ambargoyu' kaldirir :)

Bunu yapmayi cok düsündüm. Eltimi arayip hal hatir sorup 'hic oturup güzelce sohbet edemedik' demeyi cok düsündüm. Ama yine soguk tavirla karsilasirim diye korktugum icin vazgectim.

Allah tamamına erdirsin, minik yavruya hayırlı ömürler versin :)

hoşbulduk sağol cnm..
benim anlattığım ilk olaydan sonra ben tam uyanmamıştım açıkçası canım :) sonrasında arada bir samimiyet kurma çabalarıma devam ettim, bunu gerçekten de istiyordum çünkü ablam ya da kız kardeşim yoktu, onunla abla kardeş olmayı ümit etmiştim..
mesela gelin kuaförüne gideceğiz sen de gel diye birkaç gün evvelinden kendisini aradım, o da düşünüp beni arayacağını söyledi..gün geldi çattı arayan soran yok..eşime söylemiş gidemeyeceğim diye...
evlendikten sonra yemeğe çağırmak için ararım eşimle konuşup arayacağım der, ben yine eşimden duyarım gelip gelemiyeceklerini..en son doğum yaptığımda bir telefonla hayırlı olsun bile demedi, bende de ipler ancak o zaman koptu...
birbirimize sık sık gidip gelmiyoruz tabii ki cnm, baştan soğuk davranma nedeni de buydu zaten, her gün gelirler diye korktu herhalde:)
yılda üç dört kez gidip geliriz, benim bir kırgınlığım küslüğüm yok cnm, sadece onun istediği gibi geniş bir mesafe koydum ben de aramıza..eşimle bu yüzden bir problem yaşamıyorum, gidilmesi gerektiği zamanlarda gidiyorum; yabancı bir misafir gibi oturup geliyorum, bu konuda da eşime herhangi bir şikayet, konuşma yapmıyorum...o sebeple sorun olmuyor cnm..
inşaAllah seninki böyle yapmaz, zamanla ısınırsınız birbirinize..
olmuyorsa da zorlama ama eşine de bu konuyu yansıtmamaya bak cnm..

İyi bir eltisinn demekkk hoşgeldin canımm benim eltimde şubatın 10unda doğurucak inşalahh erken gelmezse kıpraşıkkk Allah analı babalı büyütsünn Çabucak kurtulsun inşallahhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…