Eltisi olanlar buraya.

Geldiğinde umarım güzel karşılanırsın. Ama böyle yapma. Şu an farkında değilsin ancak içinde ona karşı bir önyargı oluşturuyorsun. Einstein ne demiş: "Önyargıyı kırmak atomu parçalamaktan daha zordur" Bu kadar şartlandırma kendini, sana bir abla tavsiyesi. Sonra geri dönüşü olmayan yollara girebilirsin Allah korusun.

Ahh ahhh zaten bu dünyada insanlar samimi içten olsalar hiç bir sorun kalmayacak...Genç kızlarımızda daha evlenmeden bu kadar üzülmeyecekler::))

Evet Sahsen ben cok duygusal oldugum icin iki kat üzülüyorum :S Belki gereksiz yere onu henüz bilmiyorum ki insaAllah simdi bosa üzülüyorumdur ve insaAllah yarim sene sonra buraya 'kizlar ben yanlidim eltimle arkadas gibi anlasiyoruz' diye yazabilirm. Ama dedigim gibi simdiye kadar olanlar bana bunun pek mümkün olmadigini söylüyor.

heheh :))) evett yaa insan kendini bilmeli ve çok takmamalı tatlım yaa benden yana bir sorun yoksa aramızda kafam rahat olur kendi etti kendi buldu der kaparım kapılarımı
Ahh ahhh zaten bu dünyada insanlar samimi içten olsalar hiç bir sorun kalmayacak...Genç kızlarımızda daha evlenmeden bu kadar üzülmeyecekler::))

Bu konuda hiç kötü düşünme bence aynı duyguları yaşadım sadece üzülmesin diye onun guatr sorunları vardı bu da gebeliğe engel teşkil ediyordu, ama hamdolsun Mevla nasip etti, Allah sanada nasip etsin canım, hakkında hayırlı olacaksa eltine de nasip etsin bu konuda tevekkül en güzeli vermiyorsa Mevla bir bildiği vardır, çocuk sahibi olduğun da keyfini çıkar

eltinle anlaşman zorsa boşver dağınık kalsın hiçççç uğraşma canım sen bişey kaybetmezsinn tecrübe konuşuyorrr::))

Öyle mi dersin? Yani abartiyor da olabilirim dimi? :S Cok dogru demis gercekten. Peki simdi ne yapayim ben? Yani simdilik bir sey yapamam zaten sanirim. Ancak tekrar TRye gidince biseyler yapabilirim.

Amin canim insaAllah tüm anne olmak isteyenlere bu cennetlik duyguyu nasip eder. Agzina saglik ne güzel konustun :)

eltinle anlaşman zorsa boşver dağınık kalsın hiçççç uğraşma canım sen bişey kaybetmezsinn tecrübe konuşuyorrr::))

Tamam :) Ama incitanesinin söyledigi de dogru aslinda. Ben cok fazla abarttigim icin önyargili da davaraniyor olabilirim.

boşver canım hiiççç takma kafana boş işler bunlar kendinide üzme değer vermeyene asla değer verme ama inşallah dediğin olurda olay terse döner iyi anlaşırsınız çünkü sizin aranızdaki gerginlik kardeşlerede yansıyor ipler kopuyor ne yazıkki...

Öyle mi dersin? Yani abartiyor da olabilirim dimi? :S Cok dogru demis gercekten. Peki simdi ne yapayim ben? Yani simdilik bir sey yapamam zaten sanirim. Ancak tekrar TRye gidince biseyler yapabilirim.

Sen de bir yönden haklısın. O gün çok üzülmüşsün, içine oturmuş ama bu davranış ilerisini belirleyecek diye bir kaide yok canım. Şu an bir şey yapmana gerek yok. Türkiye'ye geldiğinde tavır ve davranışlarına bakarsın. Güler yüzle yaklaşırsın, o sana soğuk davransa da sen duvarları yıkmaya çalışırsın. O da karakteri dolayısıyla yeni tanıştığı insanlarla iletişim güçlüğü çekiyor olabilir. Dediğim gibi şimdiden önyargılı olma. Sonrasında ona yaklaşman zorlaşabilir.

Zaman canım zaman sana herşeyi gösterecek her şeyi öğretecekk...

Malesef kardesler arasi bile yasaniyor evet.

Kizlar ben simdi msnden nisanlimla görüsecegim tekrar gelicem simdilik müsadenizle :)

Benim henüz eltim yok ama elbet bir gün 1 tane olacak...
Simdilik evin tek gelini ve tek kizi olarak sultan benim.. ehehe

Benim henüz eltim yok ama elbet bir gün 1 tane olacak...
Simdilik evin tek gelini ve tek kizi olarak sultan benim.. ehehe

Bu konuda cok sanslisin demek ki

Kizlar size bir soru:

Bizde dügünden sonra büyüklere (amca, dayi, hala, teyze) el öpmeye gidilir ufak bi hediye hazirlanir. Mesela Havlu, Patik, Tülbent, Corab ve Amca & Dayilara Gömlek.

Eltimin cok ceyizi varmis. Ama kaynanama 'benim kimseye verecek esyam yok' demis.

Kaynanamda bu hediyeleri hepsini kendisinden hazirlayip vermis.

Kaynanam bana nisanimizda bohcalik olarak bir sürü seyler cikardi. Havlusu, tülbenti, lifleri, patikleri bayagi fazla Allah razi olsun.

Ama madem eltim kendi esyasini vermemis o zaman ben neden vereyim ki?

Bende kaynanamin bana bohcama koyduklarindan versem olmaz mi ki? :44:

benim maalesef 3 tane eltim var allahtan onlardan uzak bir ilde oturuyorum da fazla görmüyorum ama ordan benim bulunduğum yere de yetişirler maşallah pek sevmem kendilerini

Günaydın tatlımm bence öyle yapma tatlımm benimm sen haklısınnn bu sorunda ama ne olur ne olmaz aynı şeylri yapsanız da bizim ailede olurdu yengemle annemde aynı suçu işlese annem haksız olurdu hepp babanemin anneme bir garezi var bilmiyorum ne yapmalısın ama ailene danış size yakışanı yapın derimmmm

allahtann kuzumm gerçi sevmediğin ot burnunun dibinde biter derler ama çok sevindim uzak olmalarınaa :)))
benim maalesef 3 tane eltim var allahtan onlardan uzak bir ilde oturuyorum da fazla görmüyorum ama ordan benim bulunduğum yere de yetişirler maşallah pek sevmem kendilerini

Hos geldin :) Eyvah. Ben bi taneyle acaba nasil anlasacagim diye psikolojimi bile bozdum nerdeyse, senin basinda üc tane varmis. Allah yardimcin olsun.

Benimde 4 eltim var 2 sine çok uyuz oluyorum küçük bebekleri sadece konu bebek ay güldü,yemek yemesì iyi sohbet sıfır herhalde bilinçli yapıyor

Günaydin canim hos geldin, nasilsin?

Aslinda bizimkiler el öpmeye giderken bir sey götürmesende olur dediler bizde o adet coktan kalkti cünkü.
Ama TRde hala devam ediyor demek ki.

Aslinda bakarsan evet benim öyle yapmamam daha dogru olur.
Belki kaynanamin saygisini kazanirim bu sekilde.

Ama insanin icini bisey kemiriyor iste.
Neden o lafini gecirebiliyor da ben yapamayim diye :S

Ama sen haklisin canim, en iyisi bir sorun cikmamasi icin böyle bir sey yapmamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…