aynen öyle canım,anlatabildiğime sevindim: )
sanada hayırlı olsun,aynı zamanlarda evleneceğiz sanırım,Rabbim inşallah hayırlısıyla tamamına erdirir: )
üzülme belkide eltinde senden çekindiği için öyle davranmıştır...yni belki onda da anlaşamama korkusu oluşmuş olabilir.
bide şöyle bi örnek vereyim.bizim nişanlandığımız gün nişandan sonra herkes bizim eve toplandı,yemek yendi muhabbet falan edildi,çok kalabalıktık.
aileler nişanlımla beni bir odaya koydular hem dinlenelim başbaşa olalım diye hemde altınlarımızı ne yapacağımızı kararlaştıralım diye.çok yorgun olduğumz için epey bi zaman çıkmadık odadan,sonra kayınvalidem geldi odaya dediki eltimden için:'abin(kaynım) birazdan Xi (eltimi) bırakacak,ayıp olmasın birazda onun yanında durun''dedi.
sonradan düşündüm acaba ayıp olmuşmudur diye
bilerek yaptığım bişey değildi kesinlikle,nişanlımla başbaşa kalınca zaman akıp gitmiş
umarım anlamıştır.kötü niyetle yapmadım asla.zaten yanına gittiğimde soğuk davranmadı,hatta numaralarımızı aldık(daha hiç görüşmek nasip olmadı ama
)
sen başından geçen olayı anlatınca bi an bu olayla kıyasladım.dışardan bakınca benim yaptığımda pek hoş karşılanmaz ama inan hiç bi art niyetim yoktu
belki senin eltinde öyle olmuştur...
bu arada hangi şehre gelin geleceksin canım?