- 14 Eylül 2023
- 161
- -64
- 26
-
- Konu Sahibi ogretmen98
Kafamda alıp veriyorum o kadar çok şey düşünüyorum ki anlatamam. Sıkıntı neyse benimle paylaşsın diyeceğim ama nasıl anlatabilirdi böyle bir şey varsa onu da bilmiyorum. İşin aslını öğrenmeden ben rahat etmeyeceğim evlilik arifesindeyiz. Konuşmak yanlış olabilir. Neresinden tutsam elimde kalıyor anlayacağınız.Kız fazla samimidir nişanlın araya mesafe koymak istemiştir deşme olayları..adam kendi evden uzak gidiyor belli ki sıkıntı var
Ama hep deriz ya,eşinize bile ailenizi kötülemeyin sonra en ufak birşeyde siz affedersiniz ama eşiniz affetmez diye.Normalde her şeyi benimle paylaşır kapalı kutu değildir yani ama bu konuda kimseyle konuşmuyor gitmiş çocuğa anlatmış akıllım. Yanivrahatsız eden başka bir şey olsa açık açık konuşuruz her zaman. Aklıma her şey geliyor valla ne yapcam bilmiyorum
Umarım dediğiniz gibi olur ama öyleyse eltim neden bana kötü davransınki inanın bir sebep yok ben hep çok iyi davrandım ona eğer böyleyse bile neden bana söylemiyor bunu rahat edemedim diyebilirdi bilmiyorum ya sizin dediğiniz gibidir inşallahYani aldatma vs. olsa niye adam evden kaçsın ki?
Aynı evin içinde zor olmuştur. Yengesi de olsa genç bir kadın var neticede, oturmak kalkmak banyo yapmak vs. hep zorlaşır.
E bir de belki eltinizden hoşlanmamıştır. Nedenleri çok çeşitli olabilir. Mesela elti bekar kaynını evde istememiş, gitsin diye tavırlar yapmış olabilir. Ya bir de bir insanla aynı evde yaşamak zor, dan diye hiç tanımadığı biri gelmiş eve. Haliyle bazı davranışları batmış olabilir.
Eltiler genelde iyilikleriyle meşhur değillerdir zaten.Umarım dediğiniz gibi olur ama öyleyse eltim neden bana kötü davransınki inanın bir sebep yok ben hep çok iyi davrandım ona eğer böyleyse bile neden bana söylemiyor bunu rahat edemedim diyebilirdi bilmiyorum ya sizin dediğiniz gibidir inşallah
Evet bu konularda ketum biridir ben çok severim bu yönünü bana da o öğretti denilebilir. Bende görüşmek istemiyorum zaten sadece tavrını görmek için sıkıştırdım biraz. Ya haklısınız aralarında bir şey olsa evden gitmez ama ben içim rahat etmiyor bir türlü. Sorsam alacağım tepkiyide az çok biliyorum.Ama hep deriz ya,eşinize bile ailenizi kötülemeyin sonra en ufak birşeyde siz affedersiniz ama eşiniz affetmez diye.
Bence bu sebeple soylemiyor ve ben takdir ettim bu durumu. Sizin ilişkinizde olanı biteni de anlatmayacak demek ki annesine/kardeşine.
Ben annemle ablamla küserim,barışırım eşimin ruhu duymaz. Aynı şekilde eşimde öyle gelip hemen anlatmaz aralarında birşey geçtiyse(annesi,kardeşi)ben anlarım halinden tavrından.
Dediniz ya bana kötü baktı diye,belki nişanlınızda sevmemiştir kadını,ona da ters davranıyordur.
Aralarında birşey olsa evde kalır niye evden gitsin ki.
Bence çok zorlamayın,istemiyorsa sizde görüşmek için.
Ya güzellikle konuşun,ben üzülüyorum orada burada kalmana,sorun mu oldu evde daha evlenmemize zaman var ,belki elimden birşey gelir paylaşırsan diyerek sorun bence.Evet bu konularda ketum biridir ben çok severim bu yönünü bana da o öğretti denilebilir. Bende görüşmek istemiyorum zaten sadece tavrını görmek için sıkıştırdım biraz. Ya haklısınız aralarında bir şey olsa evden gitmez ama ben içim rahat etmiyor bir türlü. Sorsam alacağım tepkiyide az çok biliyorum.
özellikle bu konuyu benimle paylaşmadığı için fazla kuruntu yaptım belki bilmiyorumÇocuk nişanlının yengesinden rahatsız olduğu için gitmediğini söyleyince neden başından aşağı kaynar sular döküldü, ben mi anlamadım konuyu? Yani kadın sorunlu biriymiş zaten, kendin anlattın, nişanlın da sevmediği ve hareketlerinden rahatsız olduğu için gitmek istemiyor olamaz mı, ben direkt böyle düşündüm mesela. Diyelim ki kadın askıntı oldu, e adam yine tavrını belli etmiş, uzak duruyor işte.
Erkeklerin geneli biz kadar detaylı konuşmayı sevmiyor bu tarz konuları, amaan diyip kapatmış da olabilir, utandığı için bi yorum yapmıyor da olabilir, ailesi neticede.
Paylaşacak bi şey yoktur belki? Eliyle deli işareti yapmış, oturup dedikodusunu yapması, detaylıca anlatması gerekmiyor ki, sevmiyordur, rahat edemiyordur, olamaz mı? Ben direkt böyle anladım, yorumları görünce şoke oldumözellikle bu konuyu benimle paylaşmadığı için fazla kuruntu yaptım belki bilmiyorum
Evet bunu konuştuk kira vermek istemediğini söyledi ama tekrar teklif edeceğim. Umarım sizin düşündüğünüz gibidir ben boş kuruntu yapıyorumdur.Ya güzellikle konuşun,ben üzülüyorum orada burada kalmana,sorun mu oldu evde daha evlenmemize zaman var ,belki elimden birşey gelir paylaşırsan diyerek sorun bence.
Neredeyse 1 sene var evlenmenize,bunca zaman nerede kalacak yazık. Belli ki evde kalmayacak bir sebeple istemiyor.
Olmadı ev tutup(eviniz var mı bilmiyorum varsa sadece tv koltuk idareten alınır)eşyaları ufak ufak alıp nişanlınızın orada yaşaması konusunu gündeme getirin.
Ben saklanması gereken,sizin rahatsız olacağınız bir durum olduğunu düşünmedim açıkçası. Sadece kötülemek istemiyor gibi.
Sitede elti diye arama yaparsanız sebepsiz yere saçma sapan tribe giren bir dolu elti konusu görebilirsiniz. Sadece elti kıskançlığı bile olabilir yada basit kadın kiskançlığı. Çekememezlik vsUmarım dediğiniz gibi olur ama öyleyse eltim neden bana kötü davransınki inanın bir sebep yok ben hep çok iyi davrandım ona eğer böyleyse bile neden bana söylemiyor bunu rahat edemedim diyebilirdi bilmiyorum ya sizin dediğiniz gibidir inşallah
Ama işte baskasında kalmakta zor. 2-3 ay olsa iyi kötü idare edilir ama bahar dediniz epey var düğününüze.Evet bunu konuştuk kira vermek istemediğini söyledi ama tekrar teklif edeceğim. Umarım sizin düşündüğünüz gibidir ben boş kuruntu yapıyorumdur.
Kayınvalidem çok tatlıdır aramız iyi ama ayaklı gazete gibi biraz ona anlatsam kesin herkes duyar biliyorum. Ayrıca o da oğlunu zorluyor zaten gel evde kal niye gidiyorsu. diye bilse herkesin içinde zorlamaz. Yani kadın kıskançlığı olabilir zaten dediğim gibi farklı bir tip.Sitede elti diye arama yaparsanız sebepsiz yere saçma sapan tribe giren bir dolu elti konusu görebilirsiniz. Sadece elti kıskançlığı bile olabilir yada basit kadın kiskançlığı. Çekememezlik vs
Herkesi kendiniz gibi bilmeyin.
Uzerinize de çok alınmayın,belli ki arıza bir tip,nişanlınızı bile evden kacırmış.
Belki rahat edemiyorum falan dedi nişanlınız da ondan ayrıldı evden.
Maalesef bunlar tahminden öteye de geçemiyor,nişanlınız anlatmadığı sürece.
Kayınvalidenizle aranız iyiyse onu yoklayın diyeceğim ama bilemedim tabi doğru olur mu?
Yani ben biraz pimpirikli biri olduğum için aklıma hep kötü şeyler geldi.Basinizdan niye kaynar su dökülüyor eltiniz ne yapacak nisanliniza yani abartmayin koca adan sonucta kim napabilir.
Zaten abinin zihinsel sorunu varsa kizda da vardir bir şeyler. O kadar kisi birlikte yaşamak kolay olamaz, rahatsiz olmasi icin illa elti tacizine ugramis olmasi gerekmez.
Ama kv ve nisanliniz deli gibi hareket falan yapmış.Abisinin eşi zihinsel engelli değil yani biz öyle biliyoruz en azından. Ben bunu konuştum ama kira verirse eşya alacağımız için para biriktiremeyeceğini söyledi düğün bile yapmayacağım babam ben yaparım dedi ama kabul etmedi nişanlım şimdi onun içinde para biriktiryor ben yapmasakda olur diyorum. Durumlar biraz sıkışık anlayacağınız. bide üstüne bu çıktı işte
Evet zaten kayınvalidem düğün konusunu sorun ettiğini söylemişti. Ortaokul mezunu kendisi. Nişanlımla konuşacağım mutlakaBen aralarında birşey geçmesinden ziyade farklı durumlar olduğunu düşündüm.
Mesela kız kaçarak evlenmiş ve kısıtlı sayıda kişinin katılımı ile düğün olmuş ancak evde nişanlı biri var ve herkes düğünün nasıl olacağını, neler yapmaları gerektiğini konuşuyorsa bu durum eltinizi rahatsız etmiş olabilir mesela bana hiçbir şey yapmadınız ev açmadınız gibi.
Nişanlınız ile güzel meslekleriniz var eltiniz daha 20 yaşında muhtemelen lise mezunu filandır bu durumu da yediremiyor o yüzden arkanızdan laf ediyor olabilir. Aralarında bir yakınlaşma oldu mu diye düşünmeye gerek yok