- 9 Şubat 2010
- 17.837
- 39.782
- Konu Sahibi ogretmen98
Belki evde edepsiz davranışları vardır yeni çiftin, bundan rahatsızdır. Her şey olabilir. Kız laf sokuyor hakaret ediyor, kovuyor da olabilir. Nişanlın akkı başında biriymiş gibi hissettim. Mesafeli olmayı seçiyorsa çok sorgulamadan uyum sağlamanı öneririm. Zaman geçtikçe yavaş yavaş anlatacaktır ya da sen gördüklerinden anlayacaksın mutlaka.Hanımlar selam ben bundan 3 ay önce 1 yıldır görüştüğüm sevgilimle nişan yaptım. Normalde bu yaz düğün olacaktı amA babam emin olmak için hemde acele etmek istemediği için düğünü önümüzdeki bahara ertelemek istedi kabul ettik. Ben öğretmenim bu yıl çalışmaya başladım nişanlım ise mühendis kendi halimizde mütevazi bir yuva kurmaya niyetlendik anlayacağınız. Biz nişan yaptıktan 1 ay sonra abisi evlendi kızı kaçırmış çok aile arasında bir tören oldu ve kendi evlerine taşınmadılar nişanlımın annesiyle yaşıyorlar (babası vefat etti). Onlar evlendikten kısa bir süre sonra nişanlım evinde kalmamaya başladı. Daha çok teyzesinde olmak üzere anneannesinde vs. bütün akrabaları dolanıyor ama asla evinde kalmıyordu anlayacağınız. Para biriktirdiğimiz için evde tutamıyor biliyorum. Bundan 20 gün önce annesi beni yemeğe davet etti eltim olacak kız zaten benimle hiç konuşmuyor kanlısı gibi bakıyor bana hatta sarılmak istedim eve girdiğimde geri çekildi nişanlıma baktım çaktırmadan eliyle deli gibi bir işaret yaptı boşver dedi bende takılmadım. zaten abisinin az da olsa zihinsel sorunları var şimdi sorun çıkartsam aşırı agresif olacağını biliyorum bende bir şey demedim. Annesi ben ve o mutfaktayken sen niye eve gelmiyorsun falan diye kızmaya başladı kaç kere söyledim sana özlüyorum seni zaten evleneceksin dedi. Bende neden evde kalmıyorsun dedim annesini destekler gibi ev işe uzak kalıyor teyzemler daha yakın dedi konuyu kapattık. Bir hafta öncede teyzesi davet etti bizi kahve içmeye daha doğrusu ailesini davet etmişti nişanlım ve annesi sende gel dediler bende gittim. Bu konu yine açıldı ama bu sefer annesi yoktu çok sevdiği bir kuzeni var teyzesinin oğlu 19 yaşında bende ona ders veriyorum sınava hazırlandığı için eksiklerini kapatıyoruz beraber bu konu açıldı hiç sesini çıkarmadı ama yüzü değişti ben fark ettim tanıyorum çünkü çocuğu kafama inanılmaz takıldı bir sebep var ama ne olduğunu anlayamıyorum bir türlü ama çocuk biliyor ben anladım nişanlım zaten bunu benimle konuşmuyor geçiştiriyordu. O hafta benim etüt dersime katılmak için dershaneye geldi ders bitti gitmeden önce terasta sigara içiyordu yanına gittim derslerden konuştuk biraz sonra yoklamak için bu konuyu açtım önce kapatmak istedi falan ama beni çok sever sıkıştırmadan sordum yine bu sefer eltim olan x abladan rahatsız olduğu için gitmiyor eve demesin mi. Ben şok oldum neden ne yapmış peki dedim bilmiyorum dedi. başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki baya düşündüm ne yapsan diye sorsam olmaz biliyorum böyle bir şey nasıl sorulur. Bende 2 gün önce abinin eşi, abin, sen ve ben bir şeyler yapalım kaynaşalım aramız kötü olmasın dedim emin olmak tavrını görmek ne yapacağını anlamak için kesin bir dille reddetti bir araya getirmek istemedi bizi. Şimdi benim içime dert oldu bütün bunlar. Yani sorsam nasıl soracağım bu konu nasıl açılı bilmiyorumm Hanımlar bana bir fikir verin kafayı yiyeceğim