Eltimin gözü eşimde mi acaba?

Okurken daha faketir dedim buna ama "fake" diye direkt atlayıp yazmak bünyede banlanmaya sebebiyet veriyor diye yazmadım. Kadının her yazdığı falso, her dediği adeta bir "Beynim yok" açıklaması. Abi, gerçekten şöyle biri de kadınlar kulübünü keşfedecek, forum kullanmayı bilecek de satırlarca yazı yazacak filan, mümkün değil. En fazla tiktokta takılır.

Kadınları triggerlayabilecek her ayrıntı kocasında bi de maşallah, yok yok.
Tecavüz, analdan tecavüz, yıkanmamak, dövmek, sövmek, işsiz güçsüz, şimdi de elti.
Hadi bakalım.

Hani biz marjinaldık

Abla böyle bişey yapan zaten hangisinden hangi hesabını açtığını unutur yine yakalanır
Yok ben yakalanmam herhalde cepten roketimi getir hanım ,pc den aynı keleşim tabletten bombamı getir hanım not wlırım kesin güme giderim yoksa
Ama her şeyi anlatmam, internete bağlı her cihaz mutlaka arkasında bir iz bırakır.
Mutlaka öyle olur işin teknik kısmını çok bilmediğim için açıkcası.

Kaynım bana kaydı konusu da gelirse combo tamamlanacak

Yakalandın bile abla bu ne hanım getir gördüğüm her üye sensin zaten senelerdir hepimizin gözünde o kadar yerleşmiş beynimize nickin

Bu üyelik kocanın olsa, kendi için "kocamın ağzı tuvalet taşı gibi" yazar mı?

O zaman biz kocasıyla eltisiyle yada kendisiyle yazisiyoruz
Konu zaten tam bunalım
Bizi de sürüklüyor bu igrenciliğe

Bu belirsizlikle üyelik iptali olur mu
Şu konudaki hangi derde hangi saçmalığa ne yazalim bide belirsiz birine

Lotus kendi konusunda kendine hakaret eden ikinci üyelikler gördü bu gözler.
Hakaret var hakaret var ama. Ağzı tuvalet taşı gibi hakaretini ilk kez duydum. Biri icin soylenmesi asiri derecede üzdü beni. Insan bunu kendine diyebilir mi? Nasil diyebilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…