Eltimin gözü eşimde mi acaba?

Sadece eltinin degil, gelenin gecenin ucan kusun kosan atin herkeson gozu sizin kociste. Cunku biricik o. Dunyanin en sey kocasi. Aman allahim ustelik dünyada kalan son sey kocasi o. Sarin saklayin kimseyle paylasmayin. Tuza yatirirsaniz kokmaz ayni zamanda..

Alıyorum ama yetmez mi ikimze
Bu adamada katlanılmaz ki hiç birimizin kocası mükemmel değil bizde değiliz zaten ama bazı şeyler yutulmaz
İlerde yine sizi beğenmediğini söyleyip başka birini bulursa bari şimdiden geliştirin kendinizi hazırlayın bu gibi durumlara bi kendinize güvenin birikim yapın bu adama güvenmeyin

Benim eltimler niye size yemeğe ay pardon yemeye geldiler ? Sen canını sıkma eltimi uyarırım bir daha yapmaz

Siz fazla kıskançsınız,hayatımda en korktuğum kadın tipi

Ne senaryolar düşündüm başlığı görünce ama yazıda hiç de kadının gözü yok sizin abarmaniz olmuş gibi.
Olabilir gayet normal bu olaylar bu konuşmalar fazlasıyla normal

Yukardaki msja katılıyorum. sizin psikolojiniz çok bozulmuş. özgüveniniz zedelenmiş. Kaynım balkonu boyarken selam vermişti bana, eltimde yanındaydı. "Kolay gelsin ağbi "dedim. bi gün sonra eltim kahve içmeye çağırdı. Abine "sana selam verdiği için ne kızdım ne kızdım." dedi. Eşini benden kıskanmış, bir daha konusmayacaksın" demiş Öyle kötü hissettim ki anlatamam. Eşime durumu anlattım, sonrasında yaptığı 2-3 dengesizlikten sonra konuşmayı ve görüşmeyi kestik eltiyle. Barışmak için çok adım attı ama öyle insanla uğraşılmaz ki. Zihninizde kurduğumuz saçma düşüncelerle insanların günahını almayın derim.Benim eltim psikologa gidiyor, sizde gidin isterseniz

Saçmalamayın lütfen , benimde eşim kardesleri var aramızdaki espirileri duysan neler dersin o zaman ,abartmayin hiç bir şey yok bu dedikleriniz de

ortaya bomba bir dedikodu koyayım mı ?

çok emin olmamakla birlikte ya iki elti de siteye üye ya da karı koca üye ...

eğer üye olan koca üye ise yengesine yürüyüp burada fikir alıyor, ya da iki elti bugün birbirine girer ya da karşımızda bir ruh pastası var.

ulen 17 yaşında sinemada o masum kızı öpmeyecektim tam 33 senedir kendimi marjinal sanıyordum, yıkıldım bir anda

der çekilirim ...

Valla ben kaynımla samimi bile değilim ama bu muhabbetleri ederim. Bak samimi değilim diyorum merhaba merhabayızdır. Ailenizdeki kadınlara üzüldüm sizden çekecekleri var.

ortaya bomba bir dedikodu koyayım mı ?

çok emin olmamakla birlikte ya iki elti de siteye üye ya da karı koca üye ...

der çekilirim ...
Kocası yıkanmaktan münezzeh adam kazen buraya üye olmaya bile üşenir o.
Ya konu sahibesi bizi yiyor.
Ya da iki üyeliği var.

Abi tüm büyüyü bozdun şimdi oldu mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…