- 24 Eylül 2021
- 41
- -47
- 1
- 37
- Konu Sahibi Yorgunyurek35
-
Alıyorum ama yetmez mi ikimzeOğlunuz için bi maaş almıyormuyormusunuz
Daha bir de artık yapmıyor diyor. Kakasını tutamayıp milletin içinde bırakır diye korktuğundan yapmıyorsa ben de Rosa değilim.Aynen o yüzden. Hala bu pis herifi savunma çabasında.
Bu adamada katlanılmaz ki hiç birimizin kocası mükemmel değil bizde değiliz zaten ama bazı şeyler yutulmazAlıyorum ama yetmez mi ikimze
Benim eltimler niye size yemeğe ay pardon yemeye geldiler ? Sen canını sıkma eltimi uyarırım bir daha yapmazGeçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Siz fazla kıskançsınız,hayatımda en korktuğum kadın tipiGeçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Ne senaryolar düşündüm başlığı görünce ama yazıda hiç de kadının gözü yok sizin abarmaniz olmuş gibi.Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
ortaya bomba bir dedikodu koyayım mı ?
çok emin olmamakla birlikte ya iki elti de siteye üye ya da karı koca üye ...
der çekilirim ...
Kocası yıkanmaktan münezzeh adam kazen buraya üye olmaya bile üşenir o.ortaya bomba bir dedikodu koyayım mı ?
der çekilirim ...
Kocası yıkanmaktan münezzeh adam kazen buraya üye olmaya bile üşenir o.
Ya konu sahibesi bizi yiyor.
Ya da iki üyeliği var.
ortaya bomba bir dedikodu koyayım mı ?
eğer üye olan koca üye ise yengesine yürüyüp burada fikir alıyor, ya da iki elti bugün birbirine girer ya da karşımızda bir ruh pastası var.
ulen 17 yaşında sinemada o masum kızı öpmeyecektim tam 33 senedir kendimi marjinal sanıyordum, yıkıldım bir anda
der çekilirim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?