- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi Yorgunyurek35
Aklımda iki kişi var .Ay ne fenaydı. Biri hala burada diğeri gitti ama yine gizliden gelmiştir eminimLotus kendi konusunda kendine hakaret eden ikinci üyelikler gördü bu gözler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklımda iki kişi var .Ay ne fenaydı. Biri hala burada diğeri gitti ama yine gizliden gelmiştir eminimLotus kendi konusunda kendine hakaret eden ikinci üyelikler gördü bu gözler.
Ah lotus ah.Hakaret var hakaret var ama. Ağzı tuvalet taşı gibi hakaretini ilk kez duydum. Biri icin soylenmesi asiri derecede üzdü beni. Insan bunu kendine diyebilir mi? Nasil diyebilir?
Son bahsettigin kisi belalin miAklımda iki kişi var .Ay ne fenaydı. Biri hala burada diğeri gitti ama yine gizliden gelmiştir eminim
Bu kafamla beni harcarlar bu zalim dunyadaAh lotus ah.
Kendine ikinci üyelik alıp yakalanmamak için kendi konusunda yine kendisine o.... diyeni de okudum.
Aynen lotusBu kafamla beni harcarlar bu zalim dunyada
Hmmm simdi sevisme sekli ,banyo yapması falan düzeldi yani.Bulunmaz hint kumaşı oldu ,siz açıldınız,sorun bitti.Sizi döven, ağlatan, maddi manevi pis herif icin eltinize laf eder hale geldiniz.Demek ki gerçekten düzgün bir kocanız olsa etrqfinizdakiler yandıHerkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz
Çok yazikhem de engelli.
Yazık sabiye bu iki zır cahilin ellerinde büyüyor.
Hmmm eşiniz mükemmel eş olduğu icin eltiniz göz koymuşTamam hanımlar gidecek yerim yoktu mecbur eşime döndüm başta hiç eve gelmedi etmedi yüz vermedim daha sonra özurler diledi yapmayacam bı daha dedi bak ailen seni istemedi benden başka sana bakan olmaz dedi dışarıda kalsan kötü yollara düşersin dedi hak verdim aramızı düzelttik eltime anlatmıştim.cok detay vermeden geçen akşam eşime farklı bakmalara başladı. Dedi sen eşini yanlış anlamıssin belli ki pişman falan dedi bende şüphelendim
Ayy daha sacma sey gormedim kapalilar eslerinin yaninda neden anne gibi dursunHerkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz
Herkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz
Ayyy gercekten pes yaEşim arkadan ilişki istemiyom günah bak dedim zaten tuvaletimi tutamıyordum artık tedavi gördüm ondan beri yapmıyo zaten. Hafta da bı kere yikaniyo dışını fırçalıyo artık
Ay yok o değil. O bana aşık seviyor beniSon bahsettigin kisi belalin mi
Konudan tiksindim,yorum yapamiyacagim
Evet malesef öyle. Kafalarında kurup inandıkları için malesef iftira ve yalanda çok dönüyor böyle durumlarda.Konu sahibesi de böyle mi bilmiyorum ama çoğu araba konuşmuyor eltimle zaten. Eften püften sebeplerle insanlara saldırmış, laf söylemiş, kavga etmiş.Sizin eltinizinde bu üyeden aşağı kalır bı tarafı yokmuş ne cahil kafalar var inanamıyorum ya
Şaka mı yapıyorsunuz?Herkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz
Beynim yandi.Ay yok o değil. O bana aşık seviyor beni
Diğer ruh hastası kendiyle yazışıp kavga ediyordu
Diğeri de 2. hesabından hepimize saydırmıştı sonra ilk üyeliği ile de kendini desteklemişti
Ha bir tane de çok eski bir üye konu açmıştı 2. üyelikle ki 2. üyelik yasak değil. Kız ikl üyeliği ile cevap verince hesabını kapatmıştı