- 30 Aralık 2009
- 22.938
- 89.528
- 1.123
- Konu Sahibi Yorgunyurek35
-
Kazen belki evde bilgisayar da vardır.aynı cihazdan bağlanmamış o yüzden iki üyelik diyemiyorum
bence konu sahibi erkek ve değişik fantezileri varortaya bomba bir dedikodu koyayım mı ?
çok emin olmamakla birlikte ya iki elti de siteye üye ya da karı koca üye ...
eğer üye olan koca üye ise yengesine yürüyüp burada fikir alıyor, ya da iki elti bugün birbirine girer ya da karşımızda bir ruh pastası var.
ulen 17 yaşında sinemada o masum kızı öpmeyecektim tam 33 senedir kendimi marjinal sanıyordum, yıkıldım bir anda
der çekilirim ...
Kazen belki evde bilgisayar da vardır.
Açıkçası fake bile geliyor bana ne yalan diyeyim.
Çok pis dedikodu ederiz biz şimdi aabfajhbafbanfbu da mümkün bir hesabı cepten diğerini pc den veya 2 ayrı telefondan açtıysa yakalayamam....
neyse bana müsade
Fesat olmayin ya hem boyle dusundugynu hissettirmeyin eşinize. Eltinize ilgisi yoksa da yaranir sonra))Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Uuuuuortaya bomba bir dedikodu koyayım mı ?
eğer üye olan koca üye ise yengesine yürüyüp burada fikir alıyor, ya da iki elti bugün birbirine girer ya da karşımızda bir ruh pastası var.
ulen 17 yaşında sinemada o masum kızı öpmeyecektim tam 33 senedir kendimi marjinal sanıyordum, yıkıldım bir anda
der çekilirim ...
Kusma butonu olsaydı keskeHerkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz
ortaya bomba bir dedikodu koyayım mı ?
der çekilirim ...
Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Bunu söylediğiniz iyi olmadı,çoklu üyeliklere davetiye gibi oldu:))bu da mümkün bir hesabı cepten diğerini pc den veya 2 ayrı telefondan açtıysa yakalayamam....
neyse bana müsade
Ruh pastasıortaya bomba bir dedikodu koyayım mı ?
der çekilirim ...
Cerican abi yıkanmıyor ki yürüsün kokarca gibin olmuşhani marjinal bizdik
Anlayamadım şimdi, bu konuyu açan kişi kokarca abi mi? Eğer oysa kendisine derim ki, yengeye yürümeden önce bir yıkan temizlen be abi sonra ne halt yersen ye
Bunu söylediğiniz iyi olmadı,çoklu üyeliklere davetiye gibi oldu:))
Bunu söylediğiniz iyi olmadı,çoklu üyeliklere davetiye gibi oldu:))
Sizin eltinizinde bu üyeden aşağı kalır bı tarafı yokmuş ne cahil kafalar var inanamıyorum yaYukardaki msja katılıyorum. sizin psikolojiniz çok bozulmuş. özgüveniniz zedelenmiş. Kaynım balkonu boyarken selam vermişti bana, eltimde yanındaydı. "Kolay gelsin ağbi "dedim. bi gün sonra eltim kahve içmeye çağırdı. Abine "sana selam verdiği için ne kızdım ne kızdım." dedi. Eşini benden kıskanmış, bir daha konusmayacaksın" demiş Öyle kötü hissettim ki anlatamam. Eşime durumu anlattım, sonrasında yaptığı 2-3 dengesizlikten sonra konuşmayı ve görüşmeyi kestik eltiyle. Barışmak için çok adım attı ama öyle insanla uğraşılmaz ki. Zihninizde kurduğumuz saçma düşüncelerle insanların günahını almayın derim.Benim eltim psikologa gidiyor, sizde gidin isterseniz
İnsanlar değişebilir bende inandım inanmak zorundayim gidecek yerim yok oğlumla nereye gideyim ailem istemiyo kaç ay oldu eşimin yanına geleli bı kere bile aramadılar oldun mu kaldın mı diye merek etmediler hiç. Bı yerde el mecbur kaldım eşimde eskir göre düzeldi aramız iyi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?