- Konu Sahibi Yorgunyurek35
Benimde kayınlarım var fakat pek sarmazlar ,kız kardeşimin kaynıyla çok güler eğleniriz frekans meselesi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Çok cirkinsiniz!Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Seninkini bilemicem ama benim eltinin gözü öyle :/ neyse bu konuya girmesem daha iyi.Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Kocası yıkanmaktan münezzeh adam kazen buraya üye olmaya bile üşenir o.
Aman napsin seni ayda bir yıkanan leş kocanı
Allah canınızı almasın e mi, çayım burnumdan çıktı resmen, az daha okursam kulağımdan bile çıkacak o derece, ahahahahahahahahhahaBu üyelik kocanın olsa, kendi için "kocamın ağzı tuvalet taşı gibi" yazar mı?
Töbeler töbesi .Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
şimdi okudum eski konusunu evet o.konu sahibi uydurmuyorsa gerçekten acı ve zor bir hayatı varYaa bişey soracam siz kocam banyo yapmıyor çok pis biri demiyor muydunuz? Hatta en son bosanacaktiniz!
Profil resminden ve isminizden hatırladım sanki sizi tabi doğru mu hatırladım acaba emin olamadım
Yaa girsene işte merak ettikSeninkini bilemicem ama benim eltinin gözü öyle :/ neyse bu konuya girmesem daha iyi.
Konuşmalarda sadece şakalaşma var, sık görüşen yakın aile ilişkileri olan kişiler değilseniz bence gereksiz.
offf . vallahı şimdide çok uzuldum konu sahıbesine. pekı tedavı oldunuz mu? tuvaletınızı tutamadığınız ıçın?Ben ilkokul mezunuyum okumadim 18 yaşındada evlendim kendimi geliştiremedim okumam yazmam da tam iyi değil burada yazan olmuş onlara cevab olsun konu yalan değil etrafınızda yok diue yalan mı oluyo ben yaşadığımı biliyom. Herkez şanslı olmayabiliyo başka çarem olmadığı için eşime katlanıyom kendimi kandırıyom işte oğlum için düzenli tedaviye ihtiyaçi var eşimde geçmişi unutalım ilk evlendiğimiz zamanlara dönelim dedi tam olmasada oleyiz şimdi. Yazanlar olmuş evet oyuzden tutamıyom tuvaletimi döve döve yapıyordu çünkü bağırirsam daha çok dövüyodu
Bu kadarı gerçek mi? Tüylerim diken diken oldu. Konu sahibi inşallah gerçek değildir yazdıklarınız, yoksa çok zor bir hayatınız var gerçekten.. çok üzgünümKızlar kürtaja gerek kalmadan düşük yaptım bir sancı başladı acile gittik düşük yapıyosun dediler ve gecelik sonlandı ama iş bununla bitmedi annemlerin yanına gitmişim ama sorunlar oldu oğlumdan algim engelli maaşına güvenerek çağırmışlar vermeyeceksen ne geldin biz sana çok hayran değiliz dediler ablam yol parası 150 lira göndermişti faiziyle geri istiyorum dedi yok nasıl vereyim dedim bağırış çağırış Ve beni evden kovdular ne yapacami bilemedim cebimde para yok engelli çocuğumla kaldım eşimi aradım son çare bizi almaya geldi ve ben eve geri dönmek zorunda kaldım ailem beni heryer den engellemiş hangisine yanayım bilemedim.
Adam yıkanıp temizlenince elti de bi şaşırmış, normalde ayda bir yıkanan, bakımını yapmayan bi adam.Gözü mü var bilmem ama gereksiz konuşmuş bence. eşiniz traş olmuşsa ona ne yani?