Eltimin davranışları

Gereken açıklamaları yaptığımı düşünüyorum. Konum kilitlenebilir mi? :)

Eltide bi problem göremedim ama siz bu gidişle karşı karşıya sürekli gergin olursunuz ne var yani sofradakileri kim pişirmişse pişirmiş ne önemi var

bak sen o hoşuna giden yorumu dikkate al,kim ne yapmış yapmamış,ne demiş dememiş umursama

Arkadaşlar, bana direkt yargısız infaz yaptınız. Biriniz çıkıpta 'seni bu duruma getiren nedenler neydi' diye sormadı.

Konumun kilitlenmesini isteme sebebim, önceki ilişkimden bahsedilmesi. Neden o kişiye ne alaka demiyorsunuz? :) Bana yaptığınız gibi, linçe başlamıyorsunuz? :) Beni hunharca eleştirirken, benimde bir insan olduğumu ve çok zor dönemlerden geçtiğimi unutmayın lütfen. :)

sen henuz evli bile degilsin ve bir yorumunda insanlari ezberden konusmakla suclamissin.. emin ol, cok tecrubeli kisiler var burda.. hem ben de suna eminim ki, eltine saydirsaydik hosuna gidecekti.. biz sana sormadik diyelim, sen eltine empaati yaptin mi? yaptim diyeceksin buna da.. inanmiyorum.. onyargilarini, kusur ve her seyde anlam aramayi birak.. sknti bulmaya kasıyor bir halin var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…