Eltimin davranışları

Çok haklısınız. İnsanlara içten olmak yaramıyor maalesef.

Haksızsınız.
Şimdiden kendinizi eltinize karşı doldurmuşsunuz kadının yaptığı bir şey de yok.

Eltim evine, kapısının önüne gelmiş zile basmışız ve açtığında bir buyur bile etmiyor, içeri kaçıyor diyorum. Bu bile tek başına bir şey değil mi! Uzayda mı yaşıyorsunuz siz?

Yukarı da anlattım her temizlik diye bir konu olmadığını. Diğer söylediklerinde haklısın.

Sonunda beni anlayan biri çıktı. Seviyorum kadınlar kulübünü :)

Eltim hiçbir zaman böyle bir şey söylemedi, söylemez de o yüzden ondan böyle 'büyük' bir beklentim yok. Tavsiyeniz çok mantıklı. Ya böyle yapacağım ya da dışarıdan bir şeyler getirtip, sofra kurup, onu da çağıracağım ama her halukarda onu mutlaka çağıracağım. Eltim kayınvalidemlere de aynı, keşke önce kendiyle bulsa arayı :)

Canım, tek beklentim içten bir gülümseme ve biraz incelikti. Artık bunlarıda beklemiyorum. Aynı sitede iki komşu gibi yaşayıp gideceğiz. Kayınvalidem kırılmasın diye, kendimi üzüyorum ne yazık ki. Bu sefer, böyle olmayacak.

Sizde eksik arar gibi, bunu kim yaptı şunu kim yaptı diye niye soruyorsunuz ki.. Herkesin ellerine sağlık, kesenize bereket deyin geçin..
Belki birşey yapacak durumu yok, canı istemiyor, gerek duymuyor vs..

Mesafesini bize gelip yiyip içerken koymuyor maalesef. Kendisine iki kere misafir olduk, ya da zorunda kaldık. Buna da fazlasıyla pişman olduk. Çok meraklıyım ben de sanki, iki karış surata, bir tas çorbaya.

Yok canım, kayınvalidem gideceği zaman günler öncesinden haber veriyor, buna bizzat şahit oldum. Kadın zaten, evimiz karşı karşıya diye, iki buçuk sene sonra ilk kez adım attı eltimin evine. Yoksa yine gitmezdi. Bundan böyle ben de bunları dert edip, yormayacağım beynimi, değmiyor gerçekten.

Arkadaşlar, yaptığın her ne ise, onu güler yüzle, severek isteyerek sunmak varken, susup surat yaparak yapıyorsan ne anlamı kalır ki? Sanki biz çok meraklıyız, kayınvalidenin zoruyla, zorla geçiyoruz diyorum. Bunun nedenini düşündünüz mü?

O bizi iki kere yemege aldıysa biz beş altı kere gülerek, sohbet ederek 'bir isteğin var mı' diye elli kere sorarak aldık. :) Hem de her defasında 15 - 20 kişi gelmelerine rağmen. Özel eşyalarımı zaten gördü, gidip gelip baktı zaten. Bunun için yardım etmesine gerek var mı?

Baştan beri kötü düşünmüyorum, ama baştan beri eltimde bir tuhaflık var maalesef. Bunu artık çok net görüyorum, olay bu.

En beğendiğim yorum buydu! O kadar haklısın ki.

Canım bu başka cins, susarak, surat asıp, tavır yaparak keyfini kaçırıyor her şeyin. Görmezden gelmem lazım. Bende de akıl yok.

Surat yapmasaydı keşke. Ben böyle bir suratsızlık ömrümde görmedim maalesef. Eltim bize, o telaşlı zamanlarımızda defalarca geldi gitti, bir kere bile asmadım yüzümü. Benimde sorunlarım vardı. Neyse... Bugün hep eltiler yazıyor, anlaşıldı. :)

Kayınvalidenize eltinize yük olmak istemediğinizi söyleyin
bu kadar yakında oturacağınız için şimdiden Allah kolaylık versin
bunun ramazanı var bayramı var

Uygun bir dille söyleyeceğim. Sağolun, benim gibi olan herkese kolaylıklar diliyorum. :)

Canım, iki kere gittik evine. Birinde o sofra kurmuştu. Diğerini ne o pişirmiş ne de o kurmuştu. Eşimin teyze kızları kurdu sofrayı. Bunu bile büyük bir şey gibi savunanlar var ya, onlara hitaben söylüyorum, sofrayı da o kurmadı, bizi de o çağırmadı :) Ben ona çok kurdum sofra, çokta insancıl ve sevecen davrandım ama layık değilmiş, ne yapalım yani :) Evim ayrı, kapın ayrı sonuçta. Tamam, rahatım. :)

bu kadar detaylı düşünmek sizi yormuyor mu???
evde bi sürü yemek varmış demek eltiniz kendi yapma gereği duymamış.
bu durum sizi neden rahatsız etti anlamadım.

Evde yemek yoktu, yapmadan olur mu? :) Kendisi tenezzül edip yapmadığı için, hem kayınvalidem, hem eşimin teyze kızları yapıp getirmişler. Eltim bize toplam 6 kişiydik, bir kere yemek yaptı. Ben onlara henüz sözlüyken beş altı kere yemek yaptım ve her defasında 20 25 kişi geliyorlardı. Böyle insanlığa böyle insanlık. Ne diyeyim :)

Yukarıda anlattım. Benim verdiğim değerle, onunkini siz kıyaslayın, ne diyeyim artık :)

İyice oku yazdıklarımı sonra yaz, hadi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…